2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizce ben ne zaman doktora gitmeliyim
5 haftalık deniliyor ama bana sanki daha küçük gibi geliyor bebiş
Dün öğrendim malum kan değerim 425 idi
Kese görmeye mi gidiliyor ilk olarak
İlk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum

Kızlar sizce ben ne zaman doktora gitmeliyim
5 haftalık deniliyor ama bana sanki daha küçük gibi geliyor bebiş
Dün öğrendim malum kan değerim 425 idi
Kese görmeye mi gidiliyor ilk olarak
İlk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum
Canım 5 . Haftanın sonuna doğru keseyi görebiliyorlar. 6. Haftada kalp atışları duyuluyor. Bence git canım kesenin görünmesi önemli , doktor değerlerini görmek için gerekli testleri ister sonra da zaten 10 gün içinde kontrol randevu hakkın oluyor onda da hem test sonuçlarını gösterir hem de bebeğin kalp atışlarını duyarsın :KK66: sonra zaten doktor kendisi ayarlayacak . Bir plan yapılmış olur .

Canım 5 . Haftanın sonuna doğru keseyi görebiliyorlar. 6. Haftada kalp atışları duyuluyor. Bence git canım kesenin görünmesi önemli , doktor değerlerini görmek için gerekli testleri ister sonra da zaten 10 gün içinde kontrol randevu hakkın oluyor onda da hem test sonuçlarını gösterir hem de bebeğin kalp atışlarını duyarsın :KK66: sonra zaten doktor kendisi ayarlayacak . Bir plan yapılmış olur .
Anladım canım çok faydalı oldu cevabın ama nette hcg değeri 1000 altındaysa kese görünmez yazıyordu benim ki dediğim gibi dün 425 çıktı

Canım ben de devam ediyorum. Kızım 16 aylık. Doktorum 20.haftaya kadar emzirebilirsin dedi. Ama progestan yazdı vajinal kullan dedi. Emzirdiğin için rahmin kasılır ama bu rahatlatır dedi.
Sanırım sütün tadı tuzlu oluyomuş ve daha yağlı bende birkaç ay daha emzirip bıraktırırım sanırım

Kizlar dunden beri netten bakiyorum.kese olcumlerine.simdi bebimki 12.5 mm cikti 4+4 dedi doktor.ama 5 haftalikken 7 mm olan 9mm olan var hersey normal demis doktorlari.benimki buyuk niye oyle dedi anlamadim.sizin ilk kese ölcumleriniz neydi
Aynen benım 7 mm di 5 haftalık falandı benımde bebek gorunmedı cumayı beklıorum dıger kontrl için senın bebek varmydı

Bende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyim
Aynen çok araştrma canını sıkmaktan başka bi karı olmaz hersey olacagına varır inşallah senın olacak olanda en guzelıdır

Kizlar cok sukur kesemizi gorduk..doktor hersey yolunda gorunuyor dedi.10gun sonra kalp atisi ucin gel dedi...
Gözün aydın canım inşallah kalp atısınıda duyarsın
Selam kızlar nasip olursa bende. Mart annesi olacağım inşallah
İnşallah hoşgeldın aramıza
Merhaba arkadaşlar , inşallah ben de Mart annesi olacağım :anneadayı: Henüz 4 haftalık .
Hoşgeldin canım hayrlı olsun Rabbım bebişlerımızı sagsalım kucagmza almayı nasıp etsn

Canım bendim o adaşın :KK49: rica ederim bu fikri ben de eşim için planlıyorum ama aralıkta onun daha çok var. İnş yarın güzel haberler alırsın canım ben de seni öpüyorum:KK200:
6+4 olan minnakı anca alttan görebildik. kalp atışını net bir şekilde gümbür gümbür duyduk. Rabbime şükürler olsun,isteyen herkese nasip olsun..

X