2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu ay nasıl değerlendirdiniz mi yumurtlama günlerini, inş hayırlısı ile duyarım güzel haberler busra1tan
Elimizden geldiğince değerlendirdik ama kısmet. İnşallah olur canım, cuma sabahı regl gününe 4 gün kalıyor. Belki cuma yada cumartesi bir test yapayım diyorum Herhalde varsa çıkar..

Kızlar günaydın. Maalesef dün akşam biraz lekelenmem oldu. Bugün sabah gidip sağlık ocağına tekrar kan verdim. Pazartesi bhcg 197 çıkmıştı. Bakalım bugün kaç çıkacak. Normaldede bugün regl olmam gerekiyordu. Canım çok sıkıldı. Sol kasığımdada batmalar oluyor ara ara.

İnşallah bebeğin seninle kalır canım..

Hanimlar yumurtlama yakin mi sizce koyulasti sanki normalde 15. Gun yumurtlama gerceklesir ama bu gun 11. Gunu adetimin

Erkek bebeklerde lekelenmeler oluyo iyi düşün iyi olsun. Hakkında hayırlısı

Yerleşme kanaması olabilir canım benim de adet günü oldu kanama hatta adet oldum gerek yok teste demiştim. Ertesi gün dayanamayıp yaptım o şekil öğrendim hamile olduğumu. Güzel artışları olsun inşAllah bthcgenin.

Eki Görüntüle 2239857 Hanimlar yumurtlama yakin mi sizce koyulasti sanki normalde 15. Gun yumurtlama gerceklesir ama bu gun 11. Gunu adetimin
Hiç belli olmuyor canım. Bu ay geçen aydan kalan ovülasyonu yaptım 14. Gündü hiç çizgi yoktu silik de olsa hiç iz yoktu. Yarın doktora gideceğim bakalım ne dicek. Bugün 16. Gün adetin. Sen yarın yine yap bakalım koyulaşma olur gibi geldi bana

Pelvik agrilar da var galiba bugun veya yarin catlayacak

Hadi güzel haberler yaz buraya canımcım :)
Ben geldiiiiiimmmmm. Minik bebişimle geldim. Kızlar günüme daha olduğu için değerim biraz düşük çıktı. Kimyasal gebelik olma ihtimaline karşı 2 gün sonra tekrar gidip tahlil yaptırcam. 30 çıktı sonuç. Dua ediyorum inşallah güzel yükselir.

Hanimlar 2.5 saat sonra yaptim tekrar bu sefer cok silik cikti ovulasyon testi. noldu simdi yumurtlama olmus mu kacirdik mi bu ayı

Eklentiler

• image.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 50
Ohhh maşallah maşallahh gözün aydın kuzum belliydi zaten testten bat ne zamandı kız o kadar kişiyle konuşıruyorum ki karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…