2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bende emzirdiğim için ilaç vermediler ben çok kötüydüm ama süründüm resmen parol içtim sadece eşim ilaçla 2 günde atlattı inşaAllah sıkıntısız atlatırsınız sizde
Geçmiş olsun canm bende dün aldım ilaçları riske atamadım hani ben grip gibi geçiriyorum ama anlamadan ciğerlere inerse sonra ne yaparım diye karamsarlık üzerine aldım ilaçları dün gece emzirmedim çok ağladı kuzum ama yapcak bişey yok ilaç aldığım günlerde emzirmiycem ve biriken sütü sağıp dökücem sonra tekrar emzirmeye devam ederim.Çok zor bir süreç özellikle kızım için ayrı bir üzüntü verici birden kesmiş oldum memeyi Allah affetsin mecbur kaldım .😓😓

Anlatmışsın canım sonradan okudum çok çok geçmiş olsun tekrardan. Demekki çok sıcakmış kalorifer oluyor işte cocukları me kadar sakınsakta Allah iyiliğini versin kuzucugun
Sagol canim, Evet cok sicak oluyor. Kisin evde devamli kisa kolluyla geziyorum ve davamli da pencereye acik oluyor. Merkezi sistem oldugu icin cok yakiyorlar.Ben kahvaltida sicak cay bile icmiyorum ki elime dokunur da ustune dokerim diye ama basimiza boyle bir sey geldi. Ben ne kadar korumaya calissam da olacagi varmis demek ki. 😢😢

Kızlar covidi ilaçsız atlatan var mı aramızda ben ilaç kullanmıyorum ama kötüleşmekte korkuyorum şuan grip gibiyim ama ne olur bilemem emziriyorumda birden nasıl kesicem ilaca başlarsam çevresinde ilaçsız atlatan var mı acaba bir bilgilendirin kızlar
Ben canım ilaç içmediö yine olsam yine içmem korona olayına zaten inanmıyorum açık ve net. Ben safece kekik çayı ve limonlu su çok içtim bir de c vitamini suya katılandam içtim..valla koronaya inanmıyorum ama sadece hasat bırakıyor onu anladım. Benim tat koku gitmişti geri geldi ama kötü geldi mesela şuan herşeyin kokusu aynı ekşimsi özellikle yemeklerin tadı ve kokusu hepsi aynı. Bazısında kas kemik ağtısı kalıcı oluyor yorulunca uine ağrıyormuş felan. Ya grip gibi birşey ama ağır biraz sonrasında birşey kalıyor. Yine de abartıldığını düşünüyorum bem kesinlikle ilaç kullanmadım kuölanmamki yurt dışında ilaç verilmiyor Türkiyede veriliyor bu ilaçlar

Sagol canim, Evet cok sicak oluyor. Kisin evde devamli kisa kolluyla geziyorum ve davamli da pencereye acik oluyor. Merkezi sistem oldugu icin cok yakiyorlar.Ben kahvaltida sicak cay bile icmiyorum ki elime dokunur da ustune dokerim diye ama basimiza boyle bir sey geldi. Ben ne kadar korumaya calissam da olacagi varmis demek ki. 😢😢
Kıyamam kuzum benim. Kendini suçlama annesi olacagı varmıs Allah beterinden korusun insallah düzelir hiç iz bile kalmaz.

Sagol canim krem icin.
88 derece ile yaniyormus cocugum dustugunde. 10 sn yuzu ona degdi hemen soguk suya tuttum baktim derisi elime geliyor esim de evde degildi 911 I aradim. Itfaiye, polis, ambulans gorevlileri doldu evime. Acile gittik taburcu ettiler bizi ogleden sonra. Ertesi gun yuzu daha cok sisti gozu kapandi tekrar acile gittik yatis verdiler. 5 gun hastanede kaldik. Allah im kimseye gostermesin hem oglum icin hem Benim ve esim icin cok zorlu bir donem oldu. Suan yuzunun iyilestigini gormek mutlu ediyor bizi. Sadece kizarikligi kaldi. Insallah o da en kisa zamanda gecer.🤲🤲
Çok şükür geçiyormuş canım siz neler yaşamışsınız 😔 çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun ah, canlarım benim 😔

Aynen canım olacağı varmış. Oluyor böyle kazalar. Arkadaşımın kolu yanık ve iz kalmış mesela bebeklikten. Başka bir arkadaşımın çocuğu kreşte parkta kafa üstü yere düşmüştü geçen sene. İyiydi bir şey olmadı ama korkutmuştu bizi.
düşe kalka büyüyorlar, elimizden geldiğince koruyacağız. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.

Ben canım ilaç içmediö yine olsam yine içmem korona olayına zaten inanmıyorum açık ve net. Ben safece kekik çayı ve limonlu su çok içtim bir de c vitamini suya katılandam içtim..valla koronaya inanmıyorum ama sadece hasat bırakıyor onu anladım. Benim tat koku gitmişti geri geldi ama kötü geldi mesela şuan herşeyin kokusu aynı ekşimsi özellikle yemeklerin tadı ve kokusu hepsi aynı. Bazısında kas kemik ağtısı kalıcı oluyor yorulunca uine ağrıyormuş felan. Ya grip gibi birşey ama ağır biraz sonrasında birşey kalıyor. Yine de abartıldığını düşünüyorum bem kesinlikle ilaç kullanmadım kuölanmamki yurt dışında ilaç verilmiyor Türkiyede veriliyor bu ilaçlar
Canım bende cuma günü birden tat ve koku kaybı oldu hala da yok hiç bişeyin tadını kokosunu alamıyorum çok üzücü bişey yendiğinde eşime soruyorum güzelmiydi diye 😓ben ilaç kullanmazsam kalıtsal bişey bırakır mı korkusuna kapıldım canm o yüzden riske atmadım .Eşimde kullandı ilaçları onda sadece bir gün tat ve koku kaybı oldu ertesi gün düzeldi.Bir arkadaşım da covid geçirdi onda 2 ay sonra düzelmiş tat ve koku bilmiyorum İnşallah düzeliriz bir hasar bırakmaZ

Kıyamam kuzum benim. Kendini suçlama annesi olacagı varmıs Allah beterinden korusun insallah düzelir hiç iz bile kalmaz.
Insallah canim Suan icin tek duamiz iz kalmamasi 🤲🤲.
Çok şükür geçiyormuş canım siz neler yaşamışsınız 😔 çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun ah, canlarım benim 😔
Cok zor gunler gecirdik ama Insallah hepsi gececek.
Aynen canım olacağı varmış. Oluyor böyle kazalar. Arkadaşımın kolu yanık ve iz kalmış mesela bebeklikten. Başka bir arkadaşımın çocuğu kreşte parkta kafa üstü yere düşmüştü geçen sene. İyiydi bir şey olmadı ama korkutmuştu bizi.
düşe kalka büyüyorlar, elimizden geldiğince koruyacağız. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.
Ya canim Sadece dusse kucuk bir siyrik ile atlatirdik ama sicak olunca yaranin boyutu degisti.
Arkadasinda ki yanik ne yanigiymis canim? Iz kalacak diye cok korkuyorum.

Amin canim Insallah. Bu sene gunese cikartamiyacagim bebegimi ama bir sene sonra Insallah bu senenin intikamini fazla fazla aliriz.

Korkmazmiyiz ilk 2-3 haftamiz aglamakla gecti. Cok sukur geciyor yuzunun yaninda kalirsa biraz iz kalir gibi duruyor. Orasi 3 derece yanik. Ona bile sukreder oldum. Yanaginda kalir diye cok korkuyordum .

Size de gecmis olsun canim. Cocuklar tehlikeli seylere el uzatmayi cok seviyor. Allah im butun bebekleri korusun.🤲🤲
Kuzu. Yurtdışında misin sen benim tavsiye ettiğim kreme bı bak Instagram'da yanık lekelerine iyi geliyormuş biraz zaman geçince kullan derim yüzde yüz dogal

Kuzu. Yurtdışında misin sen benim tavsiye ettiğim kreme bı bak Instagram'da yanık lekelerine iyi geliyormuş biraz zaman geçince kullan derim yüzde yüz dogal
Zaman değişti artık benim kardeşim de de var yanık izi ama artık çok iyi kremler mevcut ins geçer biran evvel

Hamile ler ilaçsız atlattığına göre ilaç olmadan da iyileşiyor demekki cnm birsuru kişi yazmıştı başka bir grupta Facebook ta aktif anneler diye bir grup var herşeyi sorabilirsiniz oraya yazmışlardı

Sen yazdiktan sonra bakip by kremi buldum. Bir ay sonra alabilirim. Dr Suan Sadece losyon kullandiriyor dokuntu ve kasinti yapmamasi icin. Iz kalirsa tedavisine bakacagiz dedi. Dr yag kullanma dedi fakat Ben kantoran yagini da kullaniyorum.

Eklentiler

• 0A5C3012-68E5-4A60-98A1-EC390D449F3F.jpeg
    0A5C3012-68E5-4A60-98A1-EC390D449F3F.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 29
Sen yazdiktan sonra bakip by kremi buldum. Bir ay sonra alabilirim. Dr Suan Sadece losyon kullandiriyor dokuntu ve kasinti yapmamasi icin. Iz kalirsa tedavisine bakacagiz dedi. Dr yag kullanma dedi fakat Ben kantoran yagini da kullaniyorum.
Cnm tabiki hemen kullanma bu kremi bilmiyorum iyi araştır benim kullandığım kremde sadece sha butter yok kimya mühendisi kendi üretiyor lekeler için .sadece yağ ise bu krem ağır gelir dikkat et ama Benim kullandığım markayi bebekler de kullanabiliyor.

Cnm tabiki hemen kullanma bu kremi bilmiyorum iyi araştır benim kullandığım kremde sadece sha butter yok kimya mühendisi kendi üretiyor lekeler için .sadece yağ ise bu krem ağır gelir dikkat et ama Benim kullandığım markayi bebekler de kullanabiliyor.
Sen eczaneden mi aldin kremi? Ailem belki Eylul veya Ekim de gelecek onlara getirtebilirim senin kullandigini.

Kızlar çocuklarınız başka yerde başkalarıyla nasıl? Umay çok korkuyor ağlıyo yabancı olunca. 2 3 defa farklı gezmeye gittim arkadaşlarıma hepsibde de ağlamaktan oturtamadım yani mızmızlanıyor korkuyor kucağıma gelmek istiyor geliyo kucağımda da durmutor. Hep mızmkzlanıyor. Çocukları var mesela bugün gittiğimin 7 8 yaşlarındalar oynatöaya çalıştılar ama nafile umay oynamıyor ağlıyor çok sinirim bozuldu ya parkta bahçede aynı şekilde tek oynuyor ama birileri yaklaşjnca ağlayıp koşuyor bana. Acaba geçer mi bu durum.. Birde sanki umay bebeklikten beri başkasına gitmiyordu ya düşündüm de hep başkasında ağlıyordu böyle.. Acaba düzelir mi bilmiyorum ama üzülüyorum valla bu haline

Insallah canim Suan icin tek duamiz iz kalmamasi 🤲🤲.

Cok zor gunler gecirdik ama Insallah hepsi gececek.

Ya canim Sadece dusse kucuk bir siyrik ile atlatirdik ama sicak olunca yaranin boyutu degisti.
Arkadasinda ki yanik ne yanigiymis canim? Iz kalacak diye cok korkuyorum.
kaynar su onunkisi. Bir de o bu kadar minik değilmiş sanırım. İz kalmaz inşallah canım. Daha çok minik, büyürken geçer.

Kızlar çocuklarınız başka yerde başkalarıyla nasıl? Umay çok korkuyor ağlıyo yabancı olunca. 2 3 defa farklı gezmeye gittim arkadaşlarıma hepsibde de ağlamaktan oturtamadım yani mızmızlanıyor korkuyor kucağıma gelmek istiyor geliyo kucağımda da durmutor. Hep mızmkzlanıyor. Çocukları var mesela bugün gittiğimin 7 8 yaşlarındalar oynatöaya çalıştılar ama nafile umay oynamıyor ağlıyor çok sinirim bozuldu ya parkta bahçede aynı şekilde tek oynuyor ama birileri yaklaşjnca ağlayıp koşuyor bana. Acaba geçer mi bu durum.. Birde sanki umay bebeklikten beri başkasına gitmiyordu ya düşündüm de hep başkasında ağlıyordu böyle.. Acaba düzelir mi bilmiyorum ama üzülüyorum valla bu haline
Benim kız da çok ağlardı başkalarında ama ben almazdım alışsın istedim ağladı ağladı bir süre sonra alıştı. evde bile kucağa gelirdi almazdım oyunlar oynattim yerde şimdi kendi kendine bile oynar aramaz beni .tabi başkaları dediğim dayısı annennesi sonra alıştı şimdi hiç sesi çıkmıyor öyle kucaklarında oturuyor herkesin. geçecek tabi cnm ama kucağına alma sen de otur hep beraber oynayın korkuyordur korkulacak birşey olmadığını anlat konuş büyüdü artık anlar seni

Benim oglumda hangi cocugu gorurse gorsun sarliyor sevmeye calisiyor bazen vuruyor ama insanlari cok seviyor. Sokakta karsidan cocuk gorse sarilmaya calisiyor. Asiri sosyal bir bebek. Sen de pes etme cocuklar ile oynarken Sen de yanlarina otur zaman ile alisir belki.
kaynar su onunkisi. Bir de o bu kadar minik değilmiş sanırım. İz kalmaz inşallah canım. Daha çok minik, büyürken geçer.
Insallah canim dr hic bir sey demiyor. Zaman gosterecek artik.😢😢
Tesekkur ederim canim.

Benim oglumda hangi cocugu gorurse gorsun sarliyor sevmeye calisiyor bazen vuruyor ama insanlari cok seviyor. Sokakta karsidan cocuk gorse sarilmaya calisiyor. Asiri sosyal bir bebek. Sen de pes etme cocuklar ile oynarken Sen de yanlarina otur zaman ile alisir belki.

Insallah canim dr hic bir sey demiyor. Zaman gosterecek artik.😢😢

Tesekkur ederim canim.
Rica ederim cnm aslında diğer arkadaşlar a da tavsiye ederim bu ürünü cilt bakımı için mükemmel

X