2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kale dediğin ne anlayamadım canım.Lahana mı acaba?Kelem derler lahanaya ondan mı acaba ?
Sozlukte kivircik lahana diye cikiyor. Ben Türkiye de iken hic gormedim yada dikkat etmedim bilmedigim icin.

Eklentiler

• 18A40E31-A344-4999-A425-4811E4162340.jpeg
    18A40E31-A344-4999-A425-4811E4162340.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 36
  • B90217A7-7220-42F2-AC65-2A6BC99A1BF2.jpeg
    B90217A7-7220-42F2-AC65-2A6BC99A1BF2.jpeg
    143,7 KB · Görüntüleme: 40
Canim radiator deniyor burda. Burdaki evlerde bunu takiyorlar. Koltuktan tv sehbasina cikti ordan bunun uzerine dustu. Esime defalarca bunun uzerini kapatalim dedim cocuk sicak oldugunu biliyor yanasmiyor diye tembellige vurdu. Dusecegini hic tahmin etmemistik. Buna da sukrediyorum ki gozune bir sey olmadi kuzumun. Sendekinin resmini gonderirmisin bana?
Uy sert bunlar ya çok mu sıcaktı cnm ya kıyamam ya çok dikkat etmek lazım bugün evdeki kaydırağın üstüne çıkmış kaldirmamistim son anda yetiştim

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-26-23-09-07-479_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-03-26-23-09-07-479_com.instagram.android.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 45
Uy sert bunlar ya çok mu sıcaktı cnm ya kıyamam ya çok dikkat etmek lazım bugün evdeki kaydırağın üstüne çıkmış kaldirmamistim son anda yetiştim
Sagol canim krem icin.
88 derece ile yaniyormus cocugum dustugunde. 10 sn yuzu ona degdi hemen soguk suya tuttum baktim derisi elime geliyor esim de evde degildi 911 I aradim. Itfaiye, polis, ambulans gorevlileri doldu evime. Acile gittik taburcu ettiler bizi ogleden sonra. Ertesi gun yuzu daha cok sisti gozu kapandi tekrar acile gittik yatis verdiler. 5 gun hastanede kaldik. Allah im kimseye gostermesin hem oglum icin hem Benim ve esim icin cok zorlu bir donem oldu. Suan yuzunun iyilestigini gormek mutlu ediyor bizi. Sadece kizarikligi kaldi. Insallah o da en kisa zamanda gecer.🤲🤲

Ay c
Sagol canim krem icin.
88 derece ile yaniyormus cocugum dustugunde. 10 sn yuzu ona degdi hemen soguk suya tuttum baktim derisi elime geliyor esim de evde degildi 911 I aradim. Itfaiye, polis, ambulans gorevlileri doldu evime. Acile gittik taburcu ettiler bizi ogleden sonra. Ertesi gun yuzu daha cok sisti gozu kapandi tekrar acile gittik yatis verdiler. 5 gun hastanede kaldik. Allah im kimseye gostermesin hem oglum icin hem Benim ve esim icin cok zorlu bir donem oldu. Suan yuzunun iyilestigini gormek mutlu ediyor bizi. Sadece kizarikligi kaldi. Insallah o da en kisa zamanda gecer.🤲🤲
Ay canim ne olmus oyle kuzucuga yaa coook cok gecmis olsun cok üzüldüm kalan kizariklikta bir an önce gecer gider insallah rabbim yavrularimizi korusun 😔😔

Sagol canim krem icin.
Çok çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm neyseki daha kötüsü olmamış nasıl korkmussunuz dur tarifi mümkün değildir iyileştiği ne sevindim şükür iz kalmaz zaten artık kızarıklık da geçer en kısa sürede ins

Kızlae yanık olayı bizim de başımkza geldi.. Hepimize geçmiş olsum rabbim kimseye yaşatmasın.. Bizimki daha hafifti ama çok korktum. Tezgahta çay doldurmuştum arkamı dönmemle elini uzatıp başından aşağı dökülmesi bir oldu. Çok ağladı yavrum ya ama tezgaha uzanamıyordu demek uzanıyormuş artık ön tarafta hiçbirşey bırakmıyorum. Misafir vardo ben çok bağırdım korktum allahtan misafirler akıl eti hemen silverdin sürdüler şükür hafif atlattık..

Sagol canim krem icin.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kızarıklığına da geçer bişeyi kalmaz kuzucunn Allah korusun yavrulamızı en ufak sıkıntıda çok canımız yanıyorr Allah beterinden korusun

Ay c

Ay canim ne olmus oyle kuzucuga yaa coook cok gecmis olsun cok üzüldüm kalan kizariklikta bir an önce gecer gider insallah rabbim yavrularimizi korusun 😔😔
Amin canim Insallah. Bu sene gunese cikartamiyacagim bebegimi ama bir sene sonra Insallah bu senenin intikamini fazla fazla aliriz.
Çok çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm neyseki daha kötüsü olmamış nasıl korkmussunuz dur tarifi mümkün değildir iyileştiği ne sevindim şükür iz kalmaz zaten artık kızarıklık da geçer en kısa sürede ins
Korkmazmiyiz ilk 2-3 haftamiz aglamakla gecti. Cok sukur geciyor yuzunun yaninda kalirsa biraz iz kalir gibi duruyor. Orasi 3 derece yanik. Ona bile sukreder oldum. Yanaginda kalir diye cok korkuyordum .
Kızlae yanık olayı bizim de başımkza geldi.. Hepimize geçmiş olsum rabbim kimseye yaşatmasın.. Bizimki daha hafifti ama çok korktum. Tezgahta çay doldurmuştum arkamı dönmemle elini uzatıp başından aşağı dökülmesi bir oldu. Çok ağladı yavrum ya ama tezgaha uzanamıyordu demek uzanıyormuş artık ön tarafta hiçbirşey bırakmıyorum. Misafir vardo ben çok bağırdım korktum allahtan misafirler akıl eti hemen silverdin sürdüler şükür hafif atlattık..
Size de gecmis olsun canim. Cocuklar tehlikeli seylere el uzatmayi cok seviyor. Allah im butun bebekleri korusun.🤲🤲

Kızlar bende covid oldum salı çarşamba hafiften belirti göstermeye başladım önce burnum tıkandı sonra öksürük dün test yaptılar pozitif çıktım girip gibiyim çok şükür ayakta geçirecem galiba kızımda bişey yok büyük ihtimal taşıyıcı ondan bana bulaştı inşallah bişeyi de çıkmaz.Ben verilen ilacı kullanmıyorum emzirdiğimden ötürü inşallah gerekte kalmazzz hafif atlatırım 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım inşallah kızarıklığına da geçer bişeyi kalmaz kuzucunn Allah korusun yavrulamızı en ufak sıkıntıda çok canımız yanıyorr Allah beterinden korusun
Amin canim cok sagol. Zaman ile Insallah kizarikligi da gidecek. 🤲🤲
Sana da gecmis olsun canim. Insallah kolaylikla sorunsuz atlatirsin. Kizin krese mi gidiyor? Benim de burada 3-4 arkadasim covid e yakalanmis. Cocuklari okuldan getirmis hepsininde.

Kızlar bende covid oldum salı çarşamba hafiften belirti göstermeye başladım önce burnum tıkandı sonra öksürük dün test yaptılar pozitif çıktım girip gibiyim çok şükür ayakta geçirecem galiba kızımda bişey yok büyük ihtimal taşıyıcı ondan bana bulaştı inşallah bişeyi de çıkmaz.Ben verilen ilacı kullanmıyorum emzirdiğimden ötürü inşallah gerekte kalmazzz hafif atlatırım 🙏🏻
Aaaa çok geçmiş olsun canım. İnşallah dediğin gibi ayakta ve çabucak atlatırsın. Bebişte bir şey olmaması da güzel haber. Rabbim şifa versin 🙏

Kızlar covidi ilaçsız atlatan var mı aramızda ben ilaç kullanmıyorum ama kötüleşmekte korkuyorum şuan grip gibiyim ama ne olur bilemem emziriyorumda birden nasıl kesicem ilaca başlarsam çevresinde ilaçsız atlatan var mı acaba bir bilgilendirin kızlar

Benden de guzel bir haber yok malesef. Subat 21 de oglum kaloriifere dustu ve yuzunde 2. Ve 3. Derece yaniklar olustu. 1 hafta hastanede kaldik. Kendimi Yeni Yeni toparliyorum. Yarin 1 ay oluyor yavas yavas duzelmeler gorunuyor ama iz kalip kalmayacagini zaman gosterecek.
Yeni gördüm canım yazan yok diye pek bakmıyorum bu sayfaya. Çok üzüldüm geçmiş olsun insallah iz kalmaz nasıl Kalorifere düştü öyle yandı anlamadım ama

Kızlar cuma günü eşimin covid testi pozitif çıktı bulaşma tahminimizce pazartesi günü oldu ve grip gibi başladı şuan karantinadayız bende ve kızımda henüz birşey yok umarım bize de bulaşmaz.Olaki bulaşırsa daha önce covid olan arkadaşlarımız vardı burda nasıl atlattınız ? Kızımı ve kendimi olabildiğince koruyorum ama virüs bu çok kolay bulaşıyor neticede aynı evin içindeyiz sürekli dezenfektan sıkıyorum inşallah bizde olmayız
Geçmiş olsun canım var mı birşeyiniz

Canim radiator deniyor burda. Burdaki evlerde bunu takiyorlar. Koltuktan tv sehbasina cikti ordan bunun uzerine dustu. Esime defalarca bunun uzerini kapatalim dedim cocuk sicak oldugunu biliyor yanasmiyor diye tembellige vurdu. Dusecegini hic tahmin etmemistik. Buna da sukrediyorum ki gozune bir sey olmadi kuzumun. Sendekinin resmini gonderirmisin bana?
Anlatmışsın canım sonradan okudum çok çok geçmiş olsun tekrardan. Demekki çok sıcakmış kalorifer oluyor işte cocukları me kadar sakınsakta Allah iyiliğini versin kuzucugun

Geçmiş olsun canm okumadan yazmıstım nasılsınız şimdi

Kızlar covidi ilaçsız atlatan var mı aramızda ben ilaç kullanmıyorum ama kötüleşmekte korkuyorum şuan grip gibiyim ama ne olur bilemem emziriyorumda birden nasıl kesicem ilaca başlarsam çevresinde ilaçsız atlatan var mı acaba bir bilgilendirin kızlar
Ben bikaç kişiden ilaçtan önce iyiydim ilaç kullanınca kötü oldum diye duydum eğer iyiysen kullanma bence dogal seyler tüket

Canım bende emzirdiğim için ilaç vermediler ben çok kötüydüm ama süründüm resmen parol içtim sadece eşim ilaçla 2 günde atlattı inşaAllah sıkıntısız atlatırsınız sizde

X