2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Merhaba,
Ben de Kasım 2019 annesiyim zaman zaman girip yazdıklarınızı okuyorum, faydalı bilgiler ediniyorum. Daha önce söylendi mi ya da doktorunuz bilgilendirdi mi bilmiyorum ama bebeğinizin geçirdiği hastalık 6.hastalık olarak geçiyor. Bizim de 8 aylıkken başımıza geldi ve doktorumuza götürdük. Genellikle 3 gün ateş 39 civarında seyrettikten sonra yüzde veya boyun bölgesinde hafif döküntüler, kırmızılıklar meydana geliyor. Bu döküntüler hastalığın geçeceğini müjdeliyormuş, en fazla bi hafta sürüp geçiyormuş, bizde 1 gün sürmüştü. 6 ay-2 yaş arasındaki bebeklerde sık görülen viral bir hastalıkmış. Duş ve şurup ile ateşi kontrol altında tutarak atlatılabiliyormuş. Geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamak zorunda kalmayız

Çok sukur sevindim canım inşallah daha da vermene gerek kalmaz ateş olmasın da. Bizim durumumuzda iyi ateş yönünden ama antibiyotik mahvetti vücudunu her yerine yayılıyor kırmızılıklar ☹ doktora dedim ama 7 gün devam etmeliyiz diyor nasıl devam edeceğim bu şekilde bilmiyorum 3 gün nasıl geçecekse artık iştahta aynı şekerli şeyleri yemiyor midesi kalkıyor diğerlerinden de iki üç kaşık anca. Memeyi de zorla tutuyor.
Umarım uzay da daha fazla istahsizlik olmaz canom çok zormuş valla hastalık on aydır iyiymisiz biz

Duymuştum ama hiç aklıma gelmemişti evet cidden benziyor. 3 gün oldu ve şu an normale döndü.
Teşekkür ederim gerçekten 3 gün boyunca 39u gördüm.

U UzayDeniz oncelikle gecmis olsun kizlar ates insani cok korkutuyor bilirim aman miniklerimiz hasta olmasin canim 181119 selime de doktorun verdigi antibiyotik alerji yapmıştı dedigin gibi her yeri kirmizi kirmizi benek halindeydi aile hekimi alerji yapmis antibiyotigi degistiricez dedi degistirdik ve o kizarikliklar gecti nasil degistirmeyip devam etmeliyiz demis anlamadim

Birde hangisini kullaniyorsunuz suan klomaks mi ?

Bu aralar vaka sayilari artmış dlkkat etmek lazim ben zaten üşutme için de tedbirli olmaya çalisiyorum kışı ilaçsiz geçirelim diye ama tsbi ne kadar dikkat etsek de bazen insan yakalanıyor tedbirimi alayim da yakalanirsak da yapacak bir şey yokkız bebeklerde sıi oluyormuş evet geçer tekrar geçmiş olsun.

Inşallah canım sağol. Pirinç deneyemedim daha alerji yaparsa anlayamam ki şimdi
Siz daha da küçükken tanışmışsınız çok çok zormuş inşallah bir daha olmaz
Gecmis olsun canim.pirinc unu alerji bakimindan cok cok dusuk oldugunu ifade ediyolar ve 6.aydan sonra hem sindirim hem alerji bakimindan onerilenler arasinda ama ben 2 sinide daha vermedim kizima vermek istemedim su durumda sende risk almamakta haklisin.nasilsa yiyecek ishale muzda iyi gelir canım tabi kizin seviyorsa isimdasi seviyor ama senin kizi bilemiycem tekrar geçmiş olsun.

Canım aldım bugün gidip. Evde bulunsun diye düşündüm senin gibi. Olumlu olumsuz çok yorum var. Açtıktan sonra 1 ay içinde tüketmek gerekiyormuş yalnız bilgin olsun. Ben denedim bugün. Kaka yaptı ve hep dışarı çıktı kakasi. Yani bezin sadece çiş için yapıldığı çok belli. Kokusuz beyaz düz bir bez. Medikal olmasa dandik bez bile derim ama bezin amacı farklı tabi.
Bu arada teşekkür ederiz :)

1 ay demek ya halime çok güldüm kendimce uyanıklık yapacaktim vay uyanıklar vayy.nerden aldın canım bende aldircam merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…