- 10 Temmuz 2019
- 116
- 87
- 36
Teşekkür ederim amin inşaAllahÇok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede ve en hafif şekilde atlatırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim amin inşaAllahÇok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede ve en hafif şekilde atlatırsınız
insallah canım allerjide kolay degil yavrularımızı korusun rabbim.Inşallah canım sağol. Pirinç deneyemedim daha alerji yaparsa anlayamam ki şimdi
Siz daha da küçükken tanışmışsınız çok çok zormuş inşallah bir daha olmaz
Amin canıminsallah canım allerjide kolay degil yavrularımızı korusun rabbim.
Ah canım yaa, geçmiş gitmiş olsun bir daha da hiç uğramasın kuzuya böyle şeyler. Pandemi yüzünden yabani gibi büyüdü çocuklar resmen haklı yavrucaklar ben bu yaşımda hastaneye gidince bi tuhaf oluyorum.
Bugün biraz kırmızı döküntü ben de farkettim de yapacak bi şey yok, baksana yarim saat içim geçmiş bi uyandım 39,4 olmuş. Calpol verdim hemen emzirirken enjektör soktum araya. Uyandirmadim bu sefer. Geri uyuyana kdr bi daha ateşi çıkıyor bir kaç saat sonra biz de üçüncü güne giriyoruz umarım düşer artık ateşi, inan ne yapacagimi şaşırdım, eşim de yanımda değil, hem fiziksel hem duygusal olarak yıprandım iki günde.
Ah canım yaa, geçmiş gitmiş olsun bir daha da hiç uğramasın kuzuya böyle şeyler. Pandemi yüzünden yabani gibi büyüdü çocuklar resmen haklı yavrucaklar ben bu yaşımda hastaneye gidince bi tuhaf oluyorum.
Bugün biraz kırmızı döküntü ben de farkettim de yapacak bi şey yok, baksana yarim saat içim geçmiş bi uyandım 39,4 olmuş. Calpol verdim hemen emzirirken enjektör soktum araya. Uyandirmadim bu sefer. Geri uyuyana kdr bi daha ateşi çıkıyor bir kaç saat sonra biz de üçüncü güne giriyoruz umarım düşer artık ateşi, inan ne yapacagimi şaşırdım, eşim de yanımda değil, hem fiziksel hem duygusal olarak yıprandım iki günde.
Çok sukur sevindim canım inşallah daha da vermene gerek kalmaz ateş olmasın da. Bizim durumumuzda iyi ateş yönünden ama antibiyotik mahvetti vücudunu her yerine yayılıyor kırmızılıklar ☹ doktora dedim ama 7 gün devam etmeliyiz diyor nasıl devam edeceğim bu şekilde bilmiyorum 3 gün nasıl geçecekse artık iştahta aynı şekerli şeyleri yemiyor midesi kalkıyor diğerlerinden de iki üç kaşık anca. Memeyi de zorla tutuyor.181119 Canım dediğin gibi oldu bugün daha iyi durumdayız. Daha hiç ateş düşürücü vermedim. Dün gece berbattı yine ama sabahtan beri iyi, 3.gün bugün. Meva nasıl oldu? Yiyor mu bir şeyler? Bizim iştah da biraz sekteye uğradı bugün ama ateş düştü ya o da yeter şu an.
Merhaba,
Ben de Kasım 2019 annesiyim zaman zaman girip yazdıklarınızı okuyorum, faydalı bilgiler ediniyorum. Daha önce söylendi mi ya da doktorunuz bilgilendirdi mi bilmiyorum ama bebeğinizin geçirdiği hastalık 6.hastalık olarak geçiyor. Bizim de 8 aylıkken başımıza geldi ve doktorumuza götürdük. Genellikle 3 gün ateş 39 civarında seyrettikten sonra yüzde veya boyun bölgesinde hafif döküntüler, kırmızılıklar meydana geliyor. Bu döküntüler hastalığın geçeceğini müjdeliyormuş, en fazla bi hafta sürüp geçiyormuş, bizde 1 gün sürmüştü. 6 ay-2 yaş arasındaki bebeklerde sık görülen viral bir hastalıkmış. Duş ve şurup ile ateşi kontrol altında tutarak atlatılabiliyormuş. Geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamak zorunda kalmayız
Öptüm bile canım sende benim için Uzayı öp❤ Çok teşekkür ederiz Bizde bi foto isteriz Uzay beyi göremiyoruz bayadır
U UzayDeniz oncelikle gecmis olsun kizlar ates insani cok korkutuyor bilirim aman miniklerimiz hasta olmasin canim 181119 selime de doktorun verdigi antibiyotik alerji yapmıştı dedigin gibi her yeri kirmizi kirmizi benek halindeydi aile hekimi alerji yapmis antibiyotigi degistiricez dedi degistirdik ve o kizarikliklar gecti nasil degistirmeyip devam etmeliyiz demis anlamadimÇok sukur sevindim canım inşallah daha da vermene gerek kalmaz ateş olmasın da. Bizim durumumuzda iyi ateş yönünden ama antibiyotik mahvetti vücudunu her yerine yayılıyor kırmızılıklar ☹ doktora dedim ama 7 gün devam etmeliyiz diyor nasıl devam edeceğim bu şekilde bilmiyorum 3 gün nasıl geçecekse artık iştahta aynı şekerli şeyleri yemiyor midesi kalkıyor diğerlerinden de iki üç kaşık anca. Memeyi de zorla tutuyor.
Umarım uzay da daha fazla istahsizlik olmaz canom çok zormuş valla hastalık on aydır iyiymisiz biz
Birde hangisini kullaniyorsunuz suan klomaks mi ?Çok sukur sevindim canım inşallah daha da vermene gerek kalmaz ateş olmasın da. Bizim durumumuzda iyi ateş yönünden ama antibiyotik mahvetti vücudunu her yerine yayılıyor kırmızılıklar ☹ doktora dedim ama 7 gün devam etmeliyiz diyor nasıl devam edeceğim bu şekilde bilmiyorum 3 gün nasıl geçecekse artık iştahta aynı şekerli şeyleri yemiyor midesi kalkıyor diğerlerinden de iki üç kaşık anca. Memeyi de zorla tutuyor.
Umarım uzay da daha fazla istahsizlik olmaz canom çok zormuş valla hastalık on aydır iyiymisiz biz
Uzayyy suratını yerim uzayy masallah
Kızlar pine enfeksiyon belirleyen bez kullanan var mı aranızda?
Bende merak ediyorum o bezi alıp bulundurmak istiyorum acaba kullanıcı yorumları nasıl.masallah sana prens çok iyi görünüyorsun. tekrar çok geçmiş olsun bidaha ne sana nede diğer bebeklere hastalık uğramasın yakışıklı.
Bu aralar vaka sayilari artmış dlkkat etmek lazim ben zaten üşutme için de tedbirli olmaya çalisiyorum kışı ilaçsiz geçirelim diye ama tsbi ne kadar dikkat etsek de bazen insan yakalanıyor tedbirimi alayim da yakalanirsak da yapacak bir şey yokkız bebeklerde sıi oluyormuş evet geçer tekrar geçmiş olsun.Teşekkür ederim. Odrar yolu enfeksiyonu olmuş kaladan büyük ihtimalle bir iki kez üzerine oturdu babamiz bakarken yaptığını anlamamış bundan sonra dikkat eder artık :)
Covide Başlarda çok dikkat ediyordum ama şuan artık o kadar dikkat etmiyorum açıkçası babamızda öyleydi ama saldık kendimizi bakalım biz pek çıkmıyoruz ama baba askeri personel halkla iç içeler mecbur. Alerjimizden dolayı pek birşey yiyemiyor açıkçası biraz iyileşince önce kendimde sonra Meva da ıhlamuru deneyebiliriz .
Masallah yakisikli prense .
Gecmis olsun canim.pirinc unu alerji bakimindan cok cok dusuk oldugunu ifade ediyolar ve 6.aydan sonra hem sindirim hem alerji bakimindan onerilenler arasinda ama ben 2 sinide daha vermedim kizima vermek istemedim su durumda sende risk almamakta haklisin.nasilsa yiyecek ishale muzda iyi gelir canım tabi kizin seviyorsa isimdasi seviyor ama senin kizi bilemiycem tekrar geçmiş olsun.Inşallah canım sağol. Pirinç deneyemedim daha alerji yaparsa anlayamam ki şimdi
Siz daha da küçükken tanışmışsınız çok çok zormuş inşallah bir daha olmaz
Bende merak ediyorum o bezi alıp bulundurmak istiyorum acaba kullanıcı yorumları nasıl.masallah sana prens çok iyi görünüyorsun. tekrar çok geçmiş olsun bidaha ne sana nede diğer bebeklere hastalık uğramasın yakışıklı.
1 ay demek ya halime çok güldüm kendimce uyanıklık yapacaktim vay uyanıklar vayy.nerden aldın canım bende aldircam merak ettim.Canım aldım bugün gidip. Evde bulunsun diye düşündüm senin gibi. Olumlu olumsuz çok yorum var. Açtıktan sonra 1 ay içinde tüketmek gerekiyormuş yalnız bilgin olsun. Ben denedim bugün. Kaka yaptı ve hep dışarı çıktı kakasi. Yani bezin sadece çiş için yapıldığı çok belli. Kokusuz beyaz düz bir bez. Medikal olmasa dandik bez bile derim ama bezin amacı farklı tabi.
Bu arada teşekkür ederiz :)
Ayyy seni yerim yaa büyümüş değişmiş Uzay. Nasılda güzel bakmışş çok tatlı maşallah yoğurtlu paşaya ❤❤ Bu arada nasıl oldu ateşi düştü mü Uzayın
Maşallah sana yakışıklı tatlı prens ❤