Geçmiş olsun canım çarşamba akşamdan beri bizde atesbile uğraşıyoruz. Baş boyun ve koltuk altında oluyor genelde. Dün gittik doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı baya yüksekmiş normalde yatırırdım ama iyi görünüyor diye yarış yapmadı antibiyotik başladık dün. Ama hala ayniyiz ilaç içince düşüyor iki saate tekrar yükseliyor ateşimiz
10 aydır hiç görmemiştik ateş çok zormuş inşallah çabucak iyileşir kuzucuklar
Kakasi ek gıdadan sonra düzelmişti yine sıvı mukuslu ve gürültülü oldu alerjisi azalmıştı biraz hastalık yine eskiye çevirmez inşallah
Sağol canım inşaAllahSevindim iyi olmanıza canım onlarda gelir zamanla inşallah
Size de gecmis olsun canim, insallah hasta olan butun bebisler en kisa zamanda iyilesir.Geçmiş olsun canım çarşamba akşamdan beri bizde atesbile uğraşıyoruz. Baş boyun ve koltuk altında oluyor genelde. Dün gittik doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı baya yüksekmiş normalde yatırırdım ama iyi görünüyor diye yarış yapmadı antibiyotik başladık dün. Ama hala ayniyiz ilaç içince düşüyor iki saate tekrar yükseliyor ateşimiz
10 aydır hiç görmemiştik ateş çok zormuş inşallah çabucak iyileşir kuzucuklar
Kakasi ek gıdadan sonra düzelmişti yine sıvı mukuslu ve gürültülü oldu alerjisi azalmıştı biraz hastalık yine eskiye çevirmez inşallah
Mesela kahvaltıda ne veriyorsunuz ve üzerinden ne kadar sonra mama veriyorsunuz? Öğlen bir kase çorba sonrası mama da çok değil mi gerçi siz porsiyonlarınızı daha iyi bilirsiniz ama. Benimki de öğlen bir doly kase çorba içer tabi kıvamlı olur çorba bayağı öyle sulu yapmam. Ama üzerine mama vermiyorum belki versem içer hiç denemedim de.Ben sabah kalkinca kahvaltı veriyorum ana öğün ..Sonra mama.Uyuyor uyanıyor .Bir kasa çorba.Sonra mama.Sonra bir uykusu daha var.Uyaninca meyve .Sonra yatmadan tekrar mama.Gece de iki defa mama.Mama ağırlıklı besleniyor İpek şu an .Ben bu şekilde veriyorum.Aralarda da bizim ogunlerimizden yiyor .O şekilde geçiyor günümüz ..
Kilosunda bi değişiklik oldumu peki ipeğin mesela alya gece hiç mama almıyor denedim içmiyo acaba o yüzden mi kilo almıyo diye düşünüyorum canımBen sabah kalkinca kahvaltı veriyorum ana öğün ..Sonra mama.Uyuyor uyanıyor .Bir kasa çorba.Sonra mama.Sonra bir uykusu daha var.Uyaninca meyve .Sonra yatmadan tekrar mama.Gece de iki defa mama.Mama ağırlıklı besleniyor İpek şu an .Ben bu şekilde veriyorum.Aralarda da bizim ogunlerimizden yiyor .O şekilde geçiyor günümüz ..
Ayy maşallah yiyen bebek cidden büyük şans yemeyen bebekle ilgilenmek çok zor cnm bizzat ikinci kez yaşıyorum zor yaaaInan versem yiyebilecek bi bebege sahibimdaha hic ağzını kitledigini görmedim denemeyi çok istiyorum ne zaman bırakacak diye cocuk d vitaminine bile agzini oyle bi aciyorki sanirsin ac yag iste yag dış döneminde bi kaç kere biberon almadı sanırım damaklardan tutamadi onuda kaşıkla besledim
Bende kıvamlı yaparım çorbaları hatta kıvamlı değilse hipp in beş tahıllı maması var çorbasına yoğurduna katarım arada hem tahıl almış oluyo hem doyurucu oluyoMesela kahvaltıda ne veriyorsunuz ve üzerinden ne kadar sonra mama veriyorsunuz? Öğlen bir kase çorba sonrası mama da çok değil mi gerçi siz porsiyonlarınızı daha iyi bilirsiniz ama. Benimki de öğlen bir doly kase çorba içer tabi kıvamlı olur çorba bayağı öyle sulu yapmam. Ama üzerine mama vermiyorum belki versem içer hiç denemedim de.
Inşallah canımHiç sorma canım ya, Biz de ilk defa ateşle tanıştık bugün. Çok zormuş. Hiç düşmedi. Ne dolven ne calpol. 38in altına inmiyor. Uyuttum şimdi bekliyorum basında. Nemli bezkoydum alnına, serin tutmaya çalışıyorum. Çok korktum açıkçası. 38 az değil. Sizde bir de alerji var o da çok zor. Umarım düzelirler yarına.
Çok sağol canım inşallah.Size de gecmis olsun canim, insallah hasta olan butun bebisler en kisa zamanda iyilesir.
Inşallah canım
Nasıl oldu uzay canım düştü mü biraz olsun ateşi bizim öncesine gire biraz daha iyi ama bu kezde memeyi tutmuyor emmiyor beni ek gıda da zaten kusuyordu alerji manasının tadı iğrenç hiç içmedi. Hastalık bütün düzenini değiştiriyor bebislerin keşke hiç hasta olmasalar
Geçmis olsun size de.Bebekler hastalanmaya başladi maalesef,sonbaharda hastalıklar başlıyor. Ben Covid dolayisiyla zaten izoleydim mevsim sogumaya başladi iyice çekildim kabuguma, mumkun oldugunca bebeği hane dışından biriyle abisi babası ve benim dışımdan biriyle temas ettirmiyorum,en cok da kendime dikkat ediyorum cunku bizden gecme olasılığı yuksek en cok bizle temas halindeler,babasi biraz oksurse vermiyirum kucağınaInşallah canım
Nasıl oldu uzay canım düştü mü biraz olsun ateşi bizim öncesine gire biraz daha iyi ama bu kezde memeyi tutmuyor emmiyor beni ek gıda da zaten kusuyordu alerji manasının tadı iğrenç hiç içmedi. Hastalık bütün düzenini değiştiriyor bebislerin keşke hiç hasta olmasalar
Canım İpek hiç mama almıyordu .Kilo vermişti .7 kilo 300 e düştü .Biberon aldım en son.Biberonu kabul etmedi.Bir süre suyunu biberona koydum öyle verdim.Biberona alistirdim o şekilde.Daha sonra mama verdim.Simdi hazırlarken ağlamaya başlıyor .Ben de sık sık veriyorum .Gece uyurken 2 defa hazırlayıp veriyorum .3 günde 500 gram aldı canım ..Ek gıda da yine yanında veriyorum söylediğim gibi..Kilosunda bi değişiklik oldumu peki ipeğin mesela alya gece hiç mama almıyor denedim içmiyo acaba o yüzden mi kilo almıyo diye düşünüyorum canım
Kahvaltıda bebek biskuvisini eziyorum devam sütü ile sulandiriyorum.Yumurta,peynir,pekmez,ceviz ekliyorum .Bunu seviyor yiyor ..Çorba bir kase veriyorum .Köyü kıvamlı tarhana veriyorum zaten onu çok sevdi .İçine ekmek içi ufaliyorum .Bir küçük kase.İciyor.Mamayi 2.5- 3 saat sonra veriyorum .Bazen 2 saat.Kendisi istiyor zaten artık ..Mesela kahvaltıda ne veriyorsunuz ve üzerinden ne kadar sonra mama veriyorsunuz? Öğlen bir kase çorba sonrası mama da çok değil mi gerçi siz porsiyonlarınızı daha iyi bilirsiniz ama. Benimki de öğlen bir doly kase çorba içer tabi kıvamlı olur çorba bayağı öyle sulu yapmam. Ama üzerine mama vermiyorum belki versem içer hiç denemedim de.
Onu ben de veriyorum canım.Gece uykusu öncesi ..Tok tutsun diye ..İse yarıyordu gerçekten ..Bir de dediğim gibi mama çok yaradı .Gece de veriyorum biberonla.Biraz rahatladım inan.Kilosu hemen fark etti..Bende kıvamlı yaparım çorbaları hatta kıvamlı değilse hipp in beş tahıllı maması var çorbasına yoğurduna katarım arada hem tahıl almış oluyo hem doyurucu oluyo
anladım cnm bende gün içerisinde üç yada dört kez veriyorum mama ama kilo alımı halen yok sağlıklı olsunlardaOnu ben de veriyorum canım.Gece uykusu öncesi ..Tok tutsun diye ..İse yarıyordu gerçekten ..Bir de dediğim gibi mama çok yaradı .Gece de veriyorum biberonla.Biraz rahatladım inan.Kilosu hemen fark etti..
Aynen canım.Her şeyin başı sağlık .Ben de takıyorum .Kilosu hâlâ düşük .Hatta doktora götürsem mi siye düşündüm ama şu an ortalık çok kötü ..Teşekkür ederim, enfeksiyonmusyarına kadar devam.edecek gibi
anladım cnm bende gün içerisinde üç yada dört kez veriyorum mama ama kilo alımı halen yok sağlıklı olsunlarda
Bende aynısını yapıyorum kahvaltıda ama sonra mama vermiyorum acaba versem mi? Mesela benimki 11 gibi kahvaltı ediyor sonra 1 gibi uyuyoe uyanıyor 2 buçuk gibi çorba veriyorum sonra 4 4 buçykta yatıyor budeda uyanınca meyve veriyorum içine bebe bisküvi ceviz felan katıyorum. Sonra 8 gibi muhalleni yapıyorum öyle yani arada mama versem mi acaba benimki de çok seviyor içmeye içer kesin deKahvaltıda bebek biskuvisini eziyorum devam sütü ile sulandiriyorum.Yumurta,peynir,pekmez,ceviz ekliyorum .Bunu seviyor yiyor ..Çorba bir kase veriyorum .Köyü kıvamlı tarhana veriyorum zaten onu çok sevdi .İçine ekmek içi ufaliyorum .Bir küçük kase.İciyor.Mamayi 2.5- 3 saat sonra veriyorum .Bazen 2 saat.Kendisi istiyor zaten artık ..
Çok geçmiş olsun Uzaya. Bir an önce atlatır inşallah FilizcimDentinox kullanıyorum canım, kısa süreli bir rahatlama veriyor.
Ateş 39,5 olunca götürdüm hemen. Boğaz ve kulaklarda enfeksiyon başlıyor dedi. Antibiyotik başladık ☹
Çok geçmiş olsun Uzaya. Bir an önce atlatır inşallah Filizcim
İçiyorsa verebilirsin bence.Ben öğle uykusuna yatmadan önce veriyorum ..Bu aylardaki bebeklerde zaten ara öğün olarak verilmesi söyleniyor ..Ek gıdaların ve mamanın yeri ayrı oluyor.Ben mamaya çok zor alistirdim ve hem kilo olarak hem de uyku kalitesi olarak farkını çok gördüm .Bende aynısını yapıyorum kahvaltıda ama sonra mama vermiyorum acaba versem mi? Mesela benimki 11 gibi kahvaltı ediyor sonra 1 gibi uyuyoe uyanıyor 2 buçuk gibi çorba veriyorum sonra 4 4 buçykta yatıyor budeda uyanınca meyve veriyorum içine bebe bisküvi ceviz felan katıyorum. Sonra 8 gibi muhalleni yapıyorum öyle yani arada mama versem mi acaba benimki de çok seviyor içmeye içer kesin de