2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun canım, bol şifa diliyorum size.

Teşekkür ederim evet öyle galiba başından beri en çok dikkat edenlerdendim ama bulaştı sonunda
İnşaAllah bebeğim şimdi iyi gibide köyü olursa diye çok korkuyorum
olmaz inşallah canım iyi düşün iyi olsun bende çok dikkat ediyordum ama artık eskisi gibi değilim çünki psikolojim bozuldu ha dikkat etmedigim konuda bahçeye cikiyorum komsularda cocuklarini indiriyo yada apartmanin önüne onun dışında hicbiryere çıkmıyorum

Teşekkür ederim evet öyle galiba başından beri en çok dikkat edenlerdendim ama bulaştı sonunda
İnşaAllah bebeğim şimdi iyi gibide köyü olursa diye çok korkuyorum

Bu arada aklima gelmisken yazayim belki fikir olur birilerine.
Sizin gibi çok dikkatli olmasına rağmen virüsü kapan çok insan var. Hatta astım hastası olduğu için n95 maske üstüne normal cerrahi maske takıp siperlikle dışarı çıkan birini tanıyorum, olabilecek tüm önlemleri alıyor ama yine de hastalandı. Asansörden kaptığını düşünüyor çünkü son 15 gündür bir kişiyle bile teması yok. Benzini bile online ödeme ile alıyor o derece izole. Bunu öğrenince korkup biraz araştırdım çünkü asansörler ciddi riskli. Kapalı alan dezenfektanı diye bir çözüm buldum. Sipariş verdim internetten. Asansöre binmeden önce sıkıcam. Hâlâ yazliktayiz o yüzden denemedim henüz ama eve geçtiğimizde çok lazım olacak bence. Önlem almakta fayda var.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar eşim iyi ama ben çok kötüyüm tat ve koku alamıyorum bebeğimin kokusunu alamıyorum sırtım kolum çok ağrıyor emzirdiğim için ilaç da vermediler aşırı halsizlik de var bebekle çok zormuş çok dikkat edin kendinize

Geçmiş olsun canım insallah en kısa zamanda atlatırsınız üzme kendini bebekler rahat atlatıyor moralini yüksek tut güzel beslenin c vitamini agirlikli yiyin. Kayserideydin sen Kayseride aşırı arttı bende annemlerdeym binada üç evde var korkuyorum biyere de cıkmıyorz ne olcak bilmiyorum gerçekten cok sıkıldım böyle yaşamaktan cocugum ne dogru düzgün gezebiliyor ne baska cocuk görüyor resmen evin icinde büyüyor

Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda atlatır inşallah eşiniz. Size de bulaşmaz umarım. Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun, aklınıza kötü bişey getirmeyin moralinizi yüksek tutun çünkü bağışıklık yüksek moralle güçleniyor

Kizlar oglum mama sandalyesinde oturmuyor, kucagimda yemek istiyor ya da ayakta yemek istiyor. Her yemege elini sokmaya calisiyor minciklamak istiyor, tabagi ters cevirmeye calisiyor. Ekmegi elinde tutup yemeyi cok seviyor ama bazen buyuk parcalar kopariyor, Ben agzindan alinca kizip baska yere gidiyor tekrar isiriyor ekmegi. Salatalik turu isirilan hic bir sey veremiyorum cok buyuk parcalar isiriyor. Bir ic kez tikandi sirtina vurdum bizim kucuk pasa bunu oyun haline getirdi yemek yerken tikanmis numarasi yapiyor bazen agzinda bir sey yok iken de yapiyor bunu. Oglum eliyle yemek yerken korku film izler gibi oglumu izler oldum. Sizler de durum nasil?

Çok benziyoruz :) mama sandalyesinde ayağa kalkmaya calisiyor genelde.
katı yiyecekleri küçük parçalara bölüp veriyorum, alıştırdım hiç büyük vermedim. Mesela muzu ya da şeftaliyi küp küp kesip limon çatalına sapliyorum, kendisi alıp yiyor, boş çatalı bana veriyor geri. ekmekleri de ufak parçalar halinde veriyorum, alıp yiyor. Kendi plastik kasiklarindan resmen nefret ediyor. Kafası kadar servis kaşığıyla çorba içiyor, yoksa içmez. Henüz ciddi bir tıkanma yaşamadık ama bir iki öksürunce baktı korkuyoruz, sürekli öksürüyor artık sırıtarak. Hoşlarına gidiyor sanırım korkutmak.

Benimki de mama sandalyesine asla oturmaz dediginiz gibi boşa duruyor sandalye.Kucagimda yer ama bir iki çay kaşıkgindaan sonra oturarak yemez oyunla ya da balkonda dışariyi izlerken agzina resmen tıkıyorumağzinda tutuyor yutuyor saniyorum ama yutmamış dışari püskurtmeyi ogrenmis püskürtüyor ,ebet elini sokmak istiyor eline istiyor ama verince yemiyor sadece oynuyor ama oyunla falan veriyorum yemezse 15 dakika vermiyor unutturuyorum sonra ayni yiyecege balkonda camda devam ediyorum.Meyve ya da kek ekmek turu şeyleri kucuk kesip tabaga koyuyor yiyorsa oyle yiyor ama çogu zaman oynuyor

Bu yemek yedirme baya zormus. Her yemekten sonra dokukenleri topluyorum. Evin her kosesinden ekmek parcalari cikiyor. Ayrica Prizlere takti kafayi . Fisleri cikartip agzina sokuyor. Yataktan uyanir uyanmaz kendini asagi atiyor. 3 yasi sabirsizlikla bekliyorum.

Sağol canım evet kayseri deyiz dünden beri kızımın ateşi düşmüyo bu gün hastaneye götürdüler tıklım tıklım haklısın canım bende senin gibi diyordum ama tek sağlıklı olalımda varsın evden çıkmıyim diyorum şimdi

Gecmis olsun canim, kizin nasil , dustu mu atesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…