Sağol canım evet kayseri deyiz dünden beri kızımın ateşi düşmüyo bu gün hastaneye götürdüler tıklım tıklım haklısın canım bende senin gibi diyordum ama tek sağlıklı olalımda varsın evden çıkmıyim diyorum şimdi
Geçmiş olsun canım şuan nasıl dustumu atesiSağol canım evet kayseri deyiz dünden beri kızımın ateşi düşmüyo bu gün hastaneye götürdüler tıklım tıklım haklısın canım bende senin gibi diyordum ama tek sağlıklı olalımda varsın evden çıkmıyim diyorum şimdi
var gibi canım hayırlı olsun inşallah gönlüne göre versin rabbimKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Amin canım ya kan veririm ama korkuyorum negatif çıkarsavar gibi canım hayırlı olsun inşallah gönlüne göre versin rabbim
Arkadaslarda yazmış 3 damla oluyor canim :)Damlalıkla kaç damlaya tekabül ettiğini biliyor musun canım?
Ah cok gecmis olsun insallah kuzucuk simdi daha iyidir guzel haberlerini bekliyoruzSağol canım evet kayseri deyiz dünden beri kızımın ateşi düşmüyo bu gün hastaneye götürdüler tıklım tıklım haklısın canım bende senin gibi diyordum ama tek sağlıklı olalımda varsın evden çıkmıyim diyorum şimdi
Benimde hemen hemen boyle çıkmıştı ayni gün degerim 43tü, çatlama ignesinin etkisi kac günde geciyor tam olarak bilmiyorum ama bence yarin sabah bhcg ye tekrar baktirin Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsinKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Amin canım iğnenin etkisi 11-12 günde bitiyor maç 13 ben 17. GünümdeyimBenimde hemen hemen boyle çıkmıştı ayni gün degerim 43tü, çatlama ignesinin etkisi kac günde geciyor tam olarak bilmiyorum ama bence yarin sabah bhcg ye tekrar baktirin Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin
Geçmiş olsun canım şuan nasıl dustumu atesi
Gecmis olsun canim, kizin nasil , dustu mu atesi?
Sağolun arkadaşlar 38. 3 dü duş aldırdım ateş düşürücü şurup verdim şimdi iyi gibi uyuttum gece nöbetteyizCanım çok üzüldüm kızının ateslenmesine. Hemen iyileşir umarım yavrucak. Kac derece ateşi, iyi mi şimdi?
adet günün ne zamanAmin canım ya kan veririm ama korkuyorum negatif çıkarsa
Sağol canım ateşi şimdilik düştü bidaha çıkmaz inşaAllahAh cok gecmis olsun insallah kuzucuk simdi daha iyidir guzel haberlerini bekliyoruz
O halde ignenin etkisi gecmis olmali insallah diledigin gibidir kan verirsen buraya da yaz mutlakaAmin canım iğnenin etkisi 11-12 günde bitiyor maç 13 ben 17. Günümdeyim
6 gün varadet günün ne zaman
Tamam canım yazarımO halde ignenin etkisi gecmis olmali insallah diledigin gibidir kan verirsen buraya da yaz mutlaka
bence gebelik var gibi yarin dur bir gune bidaha yap varsa koyulaşır zaten6 gün var
Bende öyle düşünüyorum canım yabence gebelik var gibi yarin dur bir gune bidaha yap varsa koyulaşır zaten
iğne olmadan kac gunde bi ilişki dedi doktor catlama olmadan ilişki olduysa belki erken dollenmede olabilirKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Çatlama oldu ondan sonra canım yaklaşık döllenme olduysa şu aralar çıkariğne olmadan kac gunde bi ilişki dedi doktor catlama olmadan ilişki olduysa belki erken dollenmede olabilir
anladım canım zaten döllenme olunca 10 gun sonra varsa kanda kesin çıkarÇatlama oldu ondan sonra canım yaklaşık döllenme olduysa şu aralar çıkar