- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 41
Kesinlikle Benim ki de arkadaslari ile baliga gidiyor 2 gun. Ohh mis gibi yatak oglumla bana kaliyor. Bir de dedigin gibi ikimizde kafa dinlemis oluyoruz.evet galiba benimki haftalarca iş için gidiyo valla dinleniyorum evde
Valla olabilir canım ben dayanamıyorum yaYeni evli olmak boyle bir sey galiba.
evet canım arada insan istiyor gercekten yanlızlığıKesinlikle Benim ki de arkadaslari ile baliga gidiyor 2 gun. Ohh mis gibi yatak oglumla bana kaliyor. Bir de dedigin gibi ikimizde kafa dinlemis oluyoruz.
Doğum gününüz kutlu olsun.Allah kavuştursun eşinize de.Kızlar bugun benım dogum günüm eşim yanımda yok cok özledim onu
BendeeBen her kaka yapmasinda altini yikiyorum. Bezini de banyo da cikartiyorum.
Amin. Tesekkur ederimDoğum gününüz kutlu olsun.Allah kavuştursun eşinize de.
Kızlar ben uzun zamandır kaka yptığında poposunu ıslak mendille silmiyorum direk yıkıyorum. Başka türlü temizlenmiyo
Doğum günün kutlu olsun canım allah kavuştursun birlikte nice sağlıklı mutlu yaşlarınız olsunKızlar bugun benım dogum günüm eşim yanımda yok cok özledim onu
Amin canım çok tesekkür ederim inşallah hepimizin ❤❤Doğum günün kutlu olsun canım allah kavuştursun birlikte nice sağlıklı mutlu yaşlarınız olsun❤
Dogum günü kutlu olsun cnmAmin canım çok tesekkür ederim inşallah hepimizin ❤❤
Benim ki 10 dk degil de ev de oldugumuz zaman 30 dk bir en fazla 1 saate gelip emiyor. Benim oglumda emmeyi seviyor. Geliyor tisortumu kaldirip emiyorKizlar yardimSelim 2 gündür meme delisi oldu. 10 dakikada bir gelip meme meme diyor ek gıdayı da güzel yiyor 3 öğün veriyorum 1i Yogurt olacak şekilde. Sürekli emmek istiyor memeyi kapatınca kızıyor e surekli emdigi icin sütte birikmiyor var mi benzer durum yaşayan sebebi ne ola ki
Emmeyi severdi normaldede evet ama bu baska bi boyut oldu artık hic kapatamiyorumki memeyiBenim ki 10 dk degil de ev de oldugumuz zaman 30 dk bir en fazla 1 saate gelip emiyor. Benim oglumda emmeyi seviyor. Geliyor tisortumu kaldirip emiyor.
Bilmiyorum ki canim olabilirde. Memeden daha cok seninle temasi da isteyebilir. Oglum oyun oynarken 10 dk da bir gelip sariliyor bana sonra oyuna devam.Emmeyi severdi normaldede evet ama bu baska bi boyut oldu artık hic kapatamiyorumki memeyiaşırı bağımlı oldu donemsel bisey mi acaba
ben de üstten beklerken alttan çıkarmıştı ustler kabarık ve beyazdiIyi aksamlar kizlar oglum ilk disini cikartiyo ama usten cikiyo daha altta hic belirti yok ust iki disi patladi patliycak bizim gibi ilk dislerini usten cikartan oldumu