2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya kurban olurum eğer öyleyse sesimi cikarmam daha gelsin emsin varsin açık gezeriz mememiz

Yaa bu gece bizim de öyle oldu canım hiç sorma. Ilk defa ellerini kemirdi bu gece, çok acıyor dişleri belli. Sessizce ağladı 3-4 defa içim gitti, kucağımda uyudu 3-4 saat. Bir de soyle bir sey buldum, nerden cektiysem ekran görüntüsü alıp saklamışım. Kısaca diyor ki gün yüzü göremeyeceksiniz.

psikolojim bozuldu benim

psikolojim bozuldu benim

Bazı bebisler bu dönemi çok çok zor geçiriyor ve bunun ne demek olduğunu dün gece anladım canım ben de. Psikolojinin bozulması çok normal. 3 gün üst üste böyle olursa benimki de bozulacak.

Gündüz çok hareketler artık yoruluyoruz, gece de uyumayınca nereye kadar dayanır insan. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum da yok, gündüz uykusu bire düştü şu mesaji yazmam yaklasik 20dk sürdü. Senin iki tane üstelik

ayy bu bebisler hepten bi tuaf oldu desene11de uyudu 3te uyandi 5te yattik 8.30 kalkti dediğin gibi gündüzde uyumuyor canim ya normalde 5 saat uyurdu gece uykusuna kadar heryerim agriyo bugün ağlamak istiyorum

Arkadaşlar eşim korona olmuş grip gibiydi ondan banada geçti onun testi pozitif benim ki negatif ama aynı belirtiler var karantinaya alındık bebeğimin genel durumu iyi ama öksürük ve hapşırma var çok korkuyorum dua edin çok zormuş ya

çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla atlatırsınız bizim binadada vardi iyilestiler eşine bulaşmamıştı onunda

Aynı şekildeyiz biz de :)

Geçmiş olsun inş.degilsindir canım eşinde tez vakitte kolayca atlatır

Gecmis olsun esine. Beni yanlis anlama ama eger gidebilecek bir yerin varsa orada kalman daha Iyi. Sonucunda evde pozitif biri var size gecme olasiligi var.

MerhBa herkese , Ela boncugum geçmiş olsun,dilerim.en çabuk şekilde bu illetten kurtulursunuz.

Benim bebe de ayni durumda sık sık uyaniyor.Uyku egitomi verlyordum ilk 3 gun iyi gitti ama 4 gun agladi kiyameti kopardi ama uyumadi aslinda her şeyi harfiyen uyguladim ama ağlamasina dayanamadim yani eğitim suya düştü.Dediginiz gibi emmek istiyor surekli.Kesintisiz.uyju yok.Ya ilk çocuğumdan biliyorum üzgünüm ama memeyi kesmeden uyku falan yokya gece beslenmesini ya da memyi tamamen kesecegiz. Benimki çok edepsiz ya gunduz de aynı oyle aglamsiyla yıkıyor ortalığı gece mümkunati yok susmuyor meme olmazsa.Resmen bağırıyor. Kesemem şu an zaten kesmek de istemiyorum ama gece emmesin diyorum fakat beceremedim ben

Geçmiş olsun. Görünen o ki hepimiz kapacağız bu virüsü. Bebeklerin daha kolay atlattığı söyleniyor. Umarım sıkıntısız geçer gider bir an önce.

Geçmiş olsun. Görünen o ki hepimiz kapacağız bu virüsü. Bebeklerin daha kolay atlattığı söyleniyor. Umarım sıkıntısız geçer gider bir an önce.
Teşekkür ederim evet öyle galiba başından beri en çok dikkat edenlerdendim ama bulaştı sonunda
İnşaAllah bebeğim şimdi iyi gibide köyü olursa diye çok korkuyorum

Atak döneminde olabilir canım. Haftasına göre takip et istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…