Ya kurban olurum eğer öyleyse sesimi cikarmam daha gelsin emsin varsin açık gezeriz mememizBilmiyorum ki canim olabilirde. Memeden daha cok seninle temasi da isteyebilir. Oglum oyun oynarken 10 dk da bir gelip sariliyor bana sonra oyuna devam.
Bende ogluma gece acik bufe sunuyorum.Ya kurban olurum eğer öyleyse sesimi cikarmam daha gelsin emsin varsin açık gezeriz mememiz
Ooo geceler bizden sorulur saat başı hemdeBende ogluma gece acik bufe sunuyorum..
Benim büyük kızımda küçük kızımda ilk dişlerini üstten çıkardılar cnm.Iyi aksamlar kizlar oglum ilk disini cikartiyo ama usten cikiyo daha altta hic belirti yok ust iki disi patladi patliycak bizim gibi ilk dislerini usten cikartan oldumu
Ya kurban olurum eğer öyleyse sesimi cikarmam daha gelsin emsin varsin açık gezeriz mememiz
psikolojim bozuldu benimYaa bu gece bizim de öyle oldu canım hiç sorma. Ilk defa ellerini kemirdi bu gece, çok acıyor dişleri belli. Sessizce ağladı 3-4 defa içim gitti, kucağımda uyudu 3-4 saat. Bir de soyle bir sey buldum, nerden cektiysem ekran görüntüsü alıp saklamışım. Kısaca diyor ki gün yüzü göremeyeceksiniz.
Eki Görüntüle 2689132
psikolojim bozuldu benim
ayy bu bebisler hepten bi tuaf oldu deseneBazı bebisler bu dönemi çok çok zor geçiriyor ve bunun ne demek olduğunu dün gece anladım canım ben de. Psikolojinin bozulması çok normal. 3 gün üst üste böyle olursa benimki de bozulacak.
Gündüz çok hareketler artık yoruluyoruz, gece de uyumayınca nereye kadar dayanır insan. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum da yok, gündüz uykusu bire düştüşu mesaji yazmam yaklasik 20dk sürdü. Senin iki tane üstelik
Tesekkurler canimDogum günü kutlu olsun cnm
çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla atlatırsınız bizim binadada vardi iyilestiler eşine bulaşmamıştı onundaArkadaşlar eşim korona olmuş grip gibiydi ondan banada geçti onun testi pozitif benim ki negatif ama aynı belirtiler var karantinaya alındık bebeğimin genel durumu iyi ama öksürük ve hapşırma var çok korkuyorum dua edin çok zormuş ya
Aynı şekildeyiz biz de :)Kızlar ya sizin bebeklerde artık canavara dönüştü müHeryerden tutup kalkıyor hep tehlikeli işler peşinde oyuncaklar ilgisini çekmiyor. Asla banyoda küvette oturmuyor ayaga kalkıyor tek basıma banyo yaptıramaz oldum. Altını bile değiştirtmiyo sırtımdan ter akıyo her altını açmamda. Bugun annem banyodan sonra üzerini giydirdi ben duşa girdim çıkınca kadın diyorki Allah canımı aldı altını bezleyip üzerini giydirene kadar diyo Allahtan yaz bi çıtçıtlı giyiyor zaten kışın napcaz bilmiyorum
Geçmiş olsun inş.degilsindir canım eşinde tez vakitte kolayca atlatırArkadaşlar eşim korona olmuş grip gibiydi ondan banada geçti onun testi pozitif benim ki negatif ama aynı belirtiler var karantinaya alındık bebeğimin genel durumu iyi ama öksürük ve hapşırma var çok korkuyorum dua edin çok zormuş ya
Gecmis olsun esine. Beni yanlis anlama ama eger gidebilecek bir yerin varsa orada kalman daha Iyi. Sonucunda evde pozitif biri var size gecme olasiligi var.Arkadaşlar eşim korona olmuş grip gibiydi ondan banada geçti onun testi pozitif benim ki negatif ama aynı belirtiler var karantinaya alındık bebeğimin genel durumu iyi ama öksürük ve hapşırma var çok korkuyorum dua edin çok zormuş ya
Arkadaşlar eşim korona olmuş grip gibiydi ondan banada geçti onun testi pozitif benim ki negatif ama aynı belirtiler var karantinaya alındık bebeğimin genel durumu iyi ama öksürük ve hapşırma var çok korkuyorum dua edin çok zormuş ya
Malesef canım temaslı olduğumuz için evden çıkma yasağı koydularGecmis olsun esine. Beni yanlis anlama ama eger gidebilecek bir yerin varsa orada kalman daha Iyi. Sonucunda evde pozitif biri var size gecme olasiligi var.
Teşekkür ederim evet öyle galiba başından beri en çok dikkat edenlerdendim ama bulaştı sonundaGeçmiş olsun. Görünen o ki hepimiz kapacağız bu virüsü. Bebeklerin daha kolay atlattığı söyleniyor. Umarım sıkıntısız geçer gider bir an önce.
Atak döneminde olabilir canım. Haftasına göre takip et istersen.Kizlar yardimSelim 2 gündür meme delisi oldu. 10 dakikada bir gelip meme meme diyor ek gıdayı da güzel yiyor 3 öğün veriyorum 1i Yogurt olacak şekilde. Sürekli emmek istiyor memeyi kapatınca kızıyor e surekli emdigi icin sütte birikmiyor var mi benzer durum yaşayan sebebi ne ola ki