2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağol canım evet kayseri deyiz dünden beri kızımın ateşi düşmüyo bu gün hastaneye götürdüler tıklım tıklım haklısın canım bende senin gibi diyordum ama tek sağlıklı olalımda varsın evden çıkmıyim diyorum şimdi

Canım çok üzüldüm kızının ateslenmesine. Hemen iyileşir umarım yavrucak. Kac derece ateşi, iyi mi şimdi?

Sağol canım evet kayseri deyiz dünden beri kızımın ateşi düşmüyo bu gün hastaneye götürdüler tıklım tıklım haklısın canım bende senin gibi diyordum ama tek sağlıklı olalımda varsın evden çıkmıyim diyorum şimdi
Geçmiş olsun canım şuan nasıl dustumu atesi

Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben

Eklentiler

• E5BAFADB-1042-4E2A-A8E7-54C6BFD1EF3E.jpeg
    E5BAFADB-1042-4E2A-A8E7-54C6BFD1EF3E.jpeg
    190,4 KB · Görüntüleme: 36
Ah cok gecmis olsun insallah kuzucuk simdi daha iyidir guzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻

Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Benimde hemen hemen boyle çıkmıştı ayni gün degerim 43tü, çatlama ignesinin etkisi kac günde geciyor tam olarak bilmiyorum ama bence yarin sabah bhcg ye tekrar baktirin Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin 🤲🏻

Benimde hemen hemen boyle çıkmıştı ayni gün degerim 43tü, çatlama ignesinin etkisi kac günde geciyor tam olarak bilmiyorum ama bence yarin sabah bhcg ye tekrar baktirin Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin 🤲🏻
Amin canım iğnenin etkisi 11-12 günde bitiyor maç 13 ben 17. Günümdeyim

iğne olmadan kac gunde bi ilişki dedi doktor catlama olmadan ilişki olduysa belki erken dollenmede olabilir

X