2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yeni evli olmak boyle bir sey galiba 🤣🤣.
Valla olabilir canım ben dayanamıyorum ya 😂Anneme çekmişim galiba annemgil 30 yıllık evliler hala babamla bir gün ayrı kalamazlar bizde ilk defa ayrı kaldık 2 bucuk yıldır baya zor geldi. Bi arkadasım var oda öyle diyo keske benim kocam gitseydi aman ne üzülüyorsun kafa dinle diyor 😀😀

Kızlar ben uzun zamandır kaka yptığında poposunu ıslak mendille silmiyorum direk yıkıyorum. Başka türlü temizlenmiyo

Ben de günlük banyosunu hemen kaka sonrasında yaptırıyorum 2 aydır. Önce ıslak mendille siliyorum sonra hoopp leğene. Şimdi böyle de kışın napıcaz bakalım. Her gün yıkayamam ben kışın.

slm kizlar dun kızamık asimizi yaptık kilosuna sadece bakti 9.5 kg son birkaç gündür disten dolayi iştahsızlık var yanaklar gitti özellikle düzelir ins bizimki daha emeklemiyor diger oğlum gibi emeklemeden yürüyecek galiba sinirlendiğinde ayağa kalkmak istediğinde kendini arkaya atıyor tutup yurutiyoruz beyefendiyi artık yurutec aldim vızır vızır dolanıyor ben ki yurutece karşı biriydim 😁

Kizlar yardim 🤯 Selim 2 gündür meme delisi oldu. 10 dakikada bir gelip meme meme diyor ek gıdayı da güzel yiyor 3 öğün veriyorum 1i Yogurt olacak şekilde. Sürekli emmek istiyor memeyi kapatınca kızıyor e surekli emdigi icin sütte birikmiyor var mi benzer durum yaşayan sebebi ne ola ki 🤔

Kizlar yardim 🤯 Selim 2 gündür meme delisi oldu. 10 dakikada bir gelip meme meme diyor ek gıdayı da güzel yiyor 3 öğün veriyorum 1i Yogurt olacak şekilde. Sürekli emmek istiyor memeyi kapatınca kızıyor e surekli emdigi icin sütte birikmiyor var mi benzer durum yaşayan sebebi ne ola ki 🤔
Benim ki 10 dk degil de ev de oldugumuz zaman 30 dk bir en fazla 1 saate gelip emiyor. Benim oglumda emmeyi seviyor. Geliyor tisortumu kaldirip emiyor🙈🙈.

Benim ki 10 dk degil de ev de oldugumuz zaman 30 dk bir en fazla 1 saate gelip emiyor. Benim oglumda emmeyi seviyor. Geliyor tisortumu kaldirip emiyor🙈🙈.
Emmeyi severdi normaldede evet ama bu baska bi boyut oldu artık hic kapatamiyorumki memeyi 😅 aşırı bağımlı oldu donemsel bisey mi acaba

Emmeyi severdi normaldede evet ama bu baska bi boyut oldu artık hic kapatamiyorumki memeyi 😅 aşırı bağımlı oldu donemsel bisey mi acaba
Bilmiyorum ki canim olabilirde. Memeden daha cok seninle temasi da isteyebilir. Oglum oyun oynarken 10 dk da bir gelip sariliyor bana sonra oyuna devam.

Iyi aksamlar kizlar oglum ilk disini cikartiyo ama usten cikiyo daha altta hic belirti yok ust iki disi patladi patliycak bizim gibi ilk dislerini usten cikartan oldumu

X