2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ilaç kullanmayı bende sevmem ağrı kesici en son dogumdan sonra içtim o kadar aslında yumurtalıklarda kist oluşumunu önlüyor rahim kanseri gibi birçok hastalık azaltıcı özelliği var tabi her ilacın farklı yan etkiside 3 ay önce gecikince eşim çok sevinmişti artik ona güvenmiyorum :KK53:kendi kendimi korurum😁
Bende spiral taktırmayı düşünüyodum pandemiden dolayı kaldı şuan eşime güvenmekten baska sansım yok 😂😂

Bende fenayım canım kocagun kucakta dak.durmuyor
Cnm benim kız da öyleydi hatta üç ay gece gündüz kucsktsydi kucakta uyurdu dört aydan sonra bıraktim yatağa oyunnparki şeklinde yatak bizi görür yan taraftan önceleri yine ağladı ama alistirdim almadım her ağladığında oyuncaklar verdim birşeyler yspmazsak öyle devam ederler elbet kurtaricim oldu benim

Cnm benim kız da öyleydi hatta üç ay gece gündüz kucsktsydi kucakta uyurdu dört aydan sonra bıraktim yatağa oyunnparki şeklinde yatak bizi görür yan taraftan önceleri yine ağladı ama alistirdim almadım her ağladığında oyuncaklar verdim birşeyler yspmazsak öyle devam ederler elbet kurtaricim oldu benim
Biz hala kucakta uyuyoruz 😊bizimde yatağından görüyor ama analık iste🤗 ağlayınca dayanamıyorum ağlatamam ben yaa😍

Merhaba Kızlar nasılsınız? Biz bayram ile çıktığımız aile ziyaretlerinden yeni döndük. Yolculuk çok zor geçmedi ama miniğim iki gündür yiyeceklere tüm ilgisini kaybetti sanki. Eskiden sevdiği şeyleri bile istemiyor artık. Sadece emmek istiyor ama onun enerjisini karşılayacak kadar sütüm yok yolculuklar yordu zaten. Acaba emzirmeyi biraz azaltsam yiyeceklere yönelir mi ne dersiniz?

Bizimkinin de 2 dişi var ve sürünmeye başladı aöa emeklemiyor. Her zaman da sürükşenmiyor ağlıyor. Hala yüzüstünden aırt üstü dönemiyor mızmızlanıyor.

biz önümüzdeki hafta 6 saatlik araba yolculuğuna çıkıcaz. Siz puset mi kullanıyorsunuz, oto koltuğu mu tavsiye edersiniz?

X