- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Yesilelma idi o hesap kapandi bunu actim canm.nedenki?Canım senin ilk nick neydi hep soracak oluyorum unutuyorum ah bu b12 yedi beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesilelma idi o hesap kapandi bunu actim canm.nedenki?Canım senin ilk nick neydi hep soracak oluyorum unutuyorum ah bu b12 yedi beni
Kasim annelerinden hatırlamadım canım o yüzden sordum hamileyken olan nickiniYesilelma idi o hesap kapandi bunu actim canm.nedenki?
Anladim canim 2-3kez isim degistirmistim ama hatirlamiyorum valla zombi gibi olunca insan aksam ne yediğini hatırlayamiyorKasim annelerinden hatırlamadım canım o yüzden sordum hamileyken olan nickini
Bende spiral taktırmayı düşünüyodum pandemiden dolayı kaldı şuan eşime güvenmekten baska sansım yokIlaç kullanmayı bende sevmem ağrı kesici en son dogumdan sonra içtim o kadar aslında yumurtalıklarda kist oluşumunu önlüyor rahim kanseri gibi birçok hastalık azaltıcı özelliği var tabi her ilacın farklı yan etkiside 3 ay önce gecikince eşim çok sevinmişti artik ona güvenmiyorum kendi kendimi korurum
Ablamda da kalbinde çarpıntı yaptı ilaçmidemi çok rahatsız etti canım bide bacağım kabardı acaip kaşındı yanmaya başladı bıraktım ilacı geçti bi kaç gün sonra
sanslisin yani benimde gorumcem sormuş yok demişler
Çok ta şanslıyım diyemem aslında biraz değişik bir kız çok anlaşamam eşimin tarafıylaGörümcem ebem benim o verdi
Bizimki örümceğe binmek istemiyor kuzum olsa zaten baya rahat ederdimÇok geçmiş olsun canım Allah esirgesin hepimizin yavrusunu Aynen öyle valla çok dikkat etmek lazım benimki benim yanımdan hiç ayrılmıyor örümcekle bile hep yanımda diğer odaya gitmiyo
anladim canımÇok ta şanslıyım diyemem aslında biraz değişik bir kız çok anlaşamam eşimin tarafıyla
Benimki de öyle cok durmuyo canım 10 15 dk en fazla ağlamaya baslıyo sonra tek iyi yani ben ev süpürüp silerken hosuna gidiyo arkamda dolanıp bakıyo bi o yani iyiBizimki örümceğe binmek istemiyor kuzum olsa zaten baya rahat ederdim
prezarvatif kullanmiyormusun valla görumcemde eşine güvenmiş adeti gecikti deli oluyo iki gündürBende spiral taktırmayı düşünüyodum pandemiden dolayı kaldı şuan eşime güvenmekten baska sansım yok
Her konuda güvenirim bu konuda aslaaaprezarvatif kullanmiyormusun valla görumcemde eşine güvenmiş adeti gecikti deli oluyo iki gündür
Bende fenayım canım kocagun kucakta dak.durmuyorKızlar bel ağrısı için napıyorsunuz çok fenayım ya
Cnm benim kız da öyleydi hatta üç ay gece gündüz kucsktsydi kucakta uyurdu dört aydan sonra bıraktim yatağa oyunnparki şeklinde yatak bizi görür yan taraftan önceleri yine ağladı ama alistirdim almadım her ağladığında oyuncaklar verdim birşeyler yspmazsak öyle devam ederler elbet kurtaricim oldu benimBende fenayım canım kocagun kucakta dak.durmuyor
Anlamadım kızBende fenayım canım kocagun kucakta dak.durmuyor
kız allah seni benimde belim fena canım kopuyor koca gün kucakta diyorumAnlamadım kız
Biz hala kucakta uyuyoruz bizimde yatağından görüyor ama analık iste ağlayınca dayanamıyorum ağlatamam ben yaaCnm benim kız da öyleydi hatta üç ay gece gündüz kucsktsydi kucakta uyurdu dört aydan sonra bıraktim yatağa oyunnparki şeklinde yatak bizi görür yan taraftan önceleri yine ağladı ama alistirdim almadım her ağladığında oyuncaklar verdim birşeyler yspmazsak öyle devam ederler elbet kurtaricim oldu benim
Hı anladımkız allah seni benimde belim fena canım kopuyor koca gün kucakta diyorum