2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hemde nasıl kuzum düz duvara tırmanıyor 🤣 daha yürümeden koltuğa çıkıyor iniyor gözüm sürekli üstünde dün azıcık tv izleyim dedim gitmiş ben ütüyü düşürmeleri kafasına
Ay Allah korusun bişey oldu mu canım. Çok dikkat etmek lazım artık bu dönemlerde benimkide yeni sürünmeye basladı tutunup kalkmaya falan basladı hiç oturmuyor

Bizimki de aynı böyle 1 aydır falan. Yakın o zaman emeklemesi😇 Zaten yaylanma hareketi yapıyor durduğu yerde ama henüz ileriye atılım gerçekleştiremedi😁
Aynen canım yakındır sizinde bizimki sürünüyor komando gibi kollardan gidiyo yüzer gibi 😂😂

Biraz şişti kafası çok şükür bişey olmadı tam hareketli zamanları gözümün önünden ayıramıyorum 😞
Çok geçmiş olsun canım Allah esirgesin hepimizin yavrusunu 😍 Aynen öyle valla çok dikkat etmek lazım benimki benim yanımdan hiç ayrılmıyor örümcekle bile hep yanımda diğer odaya gitmiyo😀

Ilk defa duydum alerji yaptığını damar tıkanıklığı hipertansiyonu diyabeti olanlar kullanamaz diye biliyordum neyse doktora gitmeyi düşünüyorum sormadan almam
midemi çok rahatsız etti canım bide bacağım kabardı acaip kaşındı yanmaya başladı bıraktım ilacı geçti bi kaç gün sonra

Bende kullanmayı düşünüyorum dediğin gibi çok uzun vadede olabilir ama artı yönleri de yok değil aksine bazı rahatsızlıklardan koruyor
Bilmem canım ama yumurtalıklara zararı oluyormuş birde ben oldum olası ilac içmeyi sevmem agrı kesici bile içmem kolay kolay

Bilmem canım ama yumurtalıklara zararı oluyormuş birde ben oldum olası ilac içmeyi sevmem agrı kesici bile içmem kolay kolay
Ilaç kullanmayı bende sevmem ağrı kesici en son dogumdan sonra içtim o kadar aslında yumurtalıklarda kist oluşumunu önlüyor rahim kanseri gibi birçok hastalık azaltıcı özelliği var tabi her ilacın farklı yan etkiside 3 ay önce gecikince eşim çok sevinmişti artik ona güvenmiyorum :KK53:kendi kendimi korurum😁

X