2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyiyiz canım uğrasıyoz işte aynı bebişlerle Sen napıyosun pek uğramıyorsun buralara çok mu yaramaz ufaklık
Hemde nasıl kuzum düz duvara tırmanıyor daha yürümeden koltuğa çıkıyor iniyor gözüm sürekli üstünde dün azıcık tv izleyim dedim gitmiş ben ütüyü düşürmeleri kafasına

Aynen bizimde oyle kararli olsam hersey yoluna girecek ama sonunda pes eden taraf ben oluyorum kiyamadigimdan.peki sen evden baska bir yere kalmali gittiginde nasil yapiyorsun.nasil uyuyor
Oğlum sakin bir çocuktu babası uyutuyordu hala da öyle cnm odaya bırakıp çıkardık kapının önünde beklerdik emekler gelirdi büyüyünce sonra uyurdu sipam.biz taşımalı park yatak aldık. çok kalmalı bir yere gidiyorsanız ondan alın biz evdeyiz sürekli

Geçmiş olsun canım kız doktora ne zaman gidicen bi takvim yap ozlemisiz

Sagol canım bende öyle diyordum birden bire basladı sürünmeye ama otururken sürünmeye pozisyonuna geçiyordu otururken çok rahat her yere dönüyordu biraz uzaktaki birşeyi bile eğilerek alıyordu falan
Bizimki de aynı böyle 1 aydır falan. Yakın o zaman emeklemesi Zaten yaylanma hareketi yapıyor durduğu yerde ama henüz ileriye atılım gerçekleştiremedi

saglik ocagindan vermiyorlardı canim nasil aldin saglik ocaklarida bi tuaf valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…