Hemde nasıl kuzum düz duvara tırmanıyorİyiyiz canım uğrasıyoz işte aynı bebişlerleSen napıyosun pek uğramıyorsun buralara çok mu yaramaz ufaklık
Oğlum sakin bir çocuktu babası uyutuyordu hala da öyle cnm odaya bırakıp çıkardık kapının önünde beklerdik emekler gelirdi büyüyünce sonra uyurdu sipam.biz taşımalı park yatak aldık. çok kalmalı bir yere gidiyorsanız ondan alın biz evdeyiz sürekliAynen bizimde oyle kararli olsam hersey yoluna girecek ama sonunda pes eden taraf ben oluyorum kiyamadigimdan.peki sen evden baska bir yere kalmali gittiginde nasil yapiyorsun.nasil uyuyor
Daha yeni cinsiyet belli degilki isme karar verelim kizKız bu kaç aylık oldu isime filan karar verdiniz mi
Geçmiş olsun canım kız doktora ne zaman gidicenKizlar oğlum 6.hastalik denilen bir virüs hastalığı olmuş,döküntüler ondanmis ve ateste(ben dişe baglamistim,değilmiş) dr zaditen diye bir ilac verdi onu kullanacağız.korkulacak birsey yok oğlunhastalığı olmus ve geçirmiş dedi.heryeriilik gibi yavrumunn
Nerelerdesin kız seni sormaliKuzular günaydın nasılsınız
Allah kolaylık versin canım tuzlu ayran falan deneben kızım yüzünden tansiyon hastası oldum kizlar 4 gündür tansiyonum sürekli düşük bayilmaktak korkuyorum çünkü daha önce yaşadım uyku sorunu felaket etkiledi beni
Pek uğraşamaıyoum kuzum oğlandan dolayı sen napıyorsun bebiş nasılNerelerdesin kız seni sormali
Iyi olmaya çalışıyoruz kuzum ya zor zamandayiz dış çıkartıyoruz fenalardayız bu araPek uğraşamaıyoum kuzum oğlandan dolayı sen napıyorsun bebiş nasıl
Daha gidemedim ya haftaya falan anca giderim.direk gidince kalp atisini duymak icin Allahin izniyleGeçmiş olsun canım kız doktora ne zaman gidicenbi takvim yap ozlemisiz
Bizimki de aynı böyle 1 aydır falan. Yakın o zaman emeklemesiSagol canım bende öyle diyordum birden bire basladı sürünmeye ama otururken sürünmeye pozisyonuna geçiyordu otururken çok rahat her yere dönüyordu biraz uzaktaki birşeyi bile eğilerek alıyordu falan
Trosyd kullanıyorum olmadı mısır nişastası ni nekadar nasıl kullandın cnm
Biz baya çıkardık kuzum çok şükür zor geçiyor baya soğanla sarımsak kaynat içirIyi olmaya çalışıyoruz kuzum ya zor zamandayiz dış çıkartıyoruz fenalardayız bu ara
saglik ocagindan vermiyorlardı canim nasil aldin saglik ocaklarida bi tuaf vallaHım ben korkuyorum kuzum daha bunla baş edemiyorum iki tane düşünemiyorum bebek bakmak zor gerçekten bende korunmuyordum inşallah bu ay kalmamışımdır sağlık ocağımdan hap aldım başlicam Allah’ın izniyle adetin ilk günü
deniyorum canim zaten tuzu normaldede çok tüketirim ama kroniklesti 4 gündür düşük tansiyonAllah kolaylık versin canım tuzlu ayran falan dene
Soğan sarimsakmi ilk kez duydum işe yariyormuBiz baya çıkardık kuzum çok şükür zor geçiyor baya soğanla sarımsak kaynat içir
Ilk defa duydum soğan sarımsak bize sarımsak gaz yapıyor evde ocağı yakamam valla uçarız o dereceBiz baya çıkardık kuzum çok şükür zor geçiyor baya soğanla sarımsak kaynat içir
Kuzum gaz zamanını geçirmedi mi daha onlar doğal antibiyotik hatta ben bazen maydonoz filan da katıyorumIlk defa duydum soğan sarımsak bize sarımsak gaz yapıyor evde ocağı yakamam valla uçarız o derece
Valla ben yapıyorum genel olarak yapıyorum tabi de oğlumun maşallah gelişimi güzel yani bağışıklığını da güçlendirir kolay kolay hastalanmazSoğan sarimsakmi ilk kez duydum işe yariyormu
Peki direk iciyormu birseyin icinemi katıp veriyorsunValla ben yapıyorum genel olarak yapıyorum tabi de oğlumun maşallah gelişimi güzel yani bağışıklığını da güçlendirir kolay kolay hastalanmaz