Kızlar yavrum çok kötü pişik oldu ön bölgesinde de var acil birşeyler söyleyin nerdeyse bir haftadır gecmedi
Bu aralar gece uykusuna yatırmakta aşırı zorlanıyorum ben ya. Resmen direniyor gözünden uyku akmasına rağmen. Yalnız direnmesi yalnızca bana. Annem veya eşim uyuturken pıt diye 5 dakika içinde uyuyor ama ben uyutmaya çalışırken 1 saat geçiyor neredeyseAtak haftasındaymışız 1 hafta kaldı bitmesine. Her atakta mahvediyor uyku konusunda
Kızlar Aylanın aylardır gelmeyen üst dişinin biri bugun kendini gösterdiSürünmeye de basladı bikac gündür öyle pek gitmiyo daha az az ama sürünüyor yani komando gibi
Oladabilir ama azonce bir yazı okudum ateşli bir dönem geçirdiğinde de isilik dokebiliyormus vucut bizim 3 gündür ust dişimiz patlamisti onun atesi vardi ondanda olabilir diye düşünüyorumHavalar sıcak ondannolmus olabilir cnm
Olabilir canımBu 8. ay hepimizi mahvetti canım. Bizim de öyle malesef. Yanlış hatırlamıyorsam sen çalışmaya başlamıştın, özlüyor olabilir annesiniuyumak istemiyordur.
Sagol canım bende öyle diyordum birden bire basladı sürünmeye ama otururken sürünmeye pozisyonuna geçiyordu otururken çok rahat her yere dönüyordu biraz uzaktaki birşeyi bile eğilerek alıyordu falangözün aydın canım bizimki emeklemiyo hala tembel
Sagol canımGozun aydin canim, bizim de ust disler ikisi ayni anda patladi 2 gun once. Surunmeyi de yavas yavas gelistirir.
Teşekkürler canım. Hahaha aynen galiba öyle olcak ben hep aglıyo beni hic bırakmıyo falanya insallah emeklerse peşimde dolanır biraz rahatlar mıyım diye düşünüyorum ama insallah daha fazla şikayet etmemAy hadi gözün aydın canım, yakında maraton koşucusu gibi gidecek, peşinde koşmaktan dert yanmaya başlayacaksın hazır ol
Bizim genelde oyle saat başı uyanıyor emmeden de uyumuyor.cook zor gercekten kesintisiz bir 3 saat uykuya hasretim.birde ufaklik var karnimda.beni neler bekliyor bilmiyorum artikBu gece biz uyanmayinçok abarttık,anlayamadim.ne bu,diş diyorum bakiyirun gecen sefer bahsetmistim hafif beyazlama oldu ayni duruyor.Atak desem.hep atak dineminde hesapmama mi yanlis bilmem.Dogmasi gereken tar8h dogdugu tarih birinden birinde atakta.Boyu mu uzuyir bilemen emzirirken kollarini bacaklarini uzatiyor. Çabuk geçse uykudan uyanip sersemlemektenn birr hâl oldum.
Gunaydin canim.nerelerdesin? Iyizi cok sukur sen nasilsinKuzular günaydın nasılsınız
İyi diyelim iyi gelmiyor olsun kuzum oğlanla uğraşıyorum ne olsun işte bebişin nasıl iyi inşallahGunaydin canim.nerelerdesin? Iyizi cok sukur sen nasilsin
Cok sukur teyzesi benim oglumda iyi bide karnimda var bir minnoşİyi diyelim iyi gelmiyor olsun kuzum oğlanla uğraşıyorum ne olsun işte bebişin nasıl iyi inşallah
Ah benim de oyle de bu gece abartto iyicrBizim genelde oyle saat başı uyanıyor emmeden de uyumuyor.cook zor gercekten kesintisiz bir 3 saat uykuya hasretim.birde ufaklik var karnimda.beni neler bekliyor bilmiyorum artik
Gecmiş olsun,atlatmiş korkulacak bir şey yok annesiKizlar oğlum 6.hastalik denilen bir virüs hastalığı olmuş,döküntüler ondanmis ve ateste(ben dişe baglamistim,değilmiş) dr zaditen diye bir ilac verdi onu kullanacağız.korkulacak birsey yok oğlun hastalığı olmus ve geçirmiş dedi.heryeri isilik gibi yavrumun
o bi tür cilt hastalığı geçmiş olsun insallah bi daha olmazKizlar oğlum 6.hastalik denilen bir virüs hastalığı olmuş,döküntüler ondanmis ve ateste(ben dişe baglamistim,değilmiş) dr zaditen diye bir ilac verdi onu kullanacağız.korkulacak birsey yok oğlun hastalığı olmus ve geçirmiş dedi.heryeri isilik gibi yavrumun