Gecmis olsun,gundudz uyduğu sirada onunla birlikte az da olsa kestirme imkaniniz yok mu?Gercekten uykusuzluk insani mahvediyor.ben kızım yüzünden tansiyon hastası oldum kizlar 4 gündür tansiyonum sürekli düşük bayilmaktak korkuyorum çünkü daha önce yaşadım uyku sorunu felaket etkiledi beni
cok sagolun gecer insallah.varda canim bu seferde bütün işlerim kaliyo dahada önemlisi oğlum acikiyo tuvalet ihtiyaci oluyo oda yanliz kaliyo.Gecmis olsun,gundudz uyduğu sirada onunla birlikte az da olsa kestirme imkaniniz yok mu?Gercekten uykusuzluk insani mahvediyor.
Allah kolaylik versin cnm ama yardimci olmadan cok zor ya ben simdiden ayarlamaya calisiyorum tirsmaya basladim cunku nasil yapabilirmiyim diyeben kızım yüzünden tansiyon hastası oldum kizlar 4 gündür tansiyonum sürekli düşük bayilmaktak korkuyorum çünkü daha önce yaşadım uyku sorunu felaket etkiledi beni
Yok cilt hastalığı değil bir tür virusmus,oksuruk hapşırık vb seylerle bulasiyor vucut bagisiklik kazaniyor ve atesle beraber seyrediyor,ates gecince vucutta pembe pembe döküntüler olup geciyormuso bi tür cilt hastalığı geçmiş olsun insallah bi daha olmaz
Haklisiniz benim de buyuk oglum yuzunden ilk zamanlar endise ediyordum ama 6,5 yasina yaklasti artik duruyor biraz 9 ayda ben de 3 kere falan kestirmisimdir gunduz.Uyumasam bile akli erdigi için bana bulaşmıyor soyluyirum dinlenecegimi, dinlemiyorum ,kucugu uyutmadan soruyorum ac misin diyecok sagolun gecer insallah.varda canim bu seferde bütün işlerim kaliyo dahada önemlisi oğlum acikiyo tuvalet ihtiyaci oluyo oda yanliz kaliyo.
amin sanada.kayinvalidem olsaydi o yardim ederdi ama oda memleketine gitti maalesef iki cocuk zor ama ben rahatsız olmasaydım o yuzden zorlaniyorumAllah kolaylik versin cnm ama yardimci olmadan cok zor ya ben simdiden ayarlamaya calisiyorum tirsmaya basladim cunku nasil yapabilirmiyim diye
bende aralarında 4.5 yaş olduğu için mutluyum oglumda kalır yanlız ses yapmaz beni uyandırmaz ne bilim kendimi suçlu hissediyorum işte bana diyoki anne sen rahatsizsin bişey yapma kuzum yaHaklisiniz benim de buyuk oglum yuzunden ilk zamanlar endise ediyordum ama 6,5 yasina yaklasti artik duruyor biraz 9 ayda ben de 3 kere falan kestirmisimdir gunduz.Uyumasam bile akli erdigi için bana bulaşmıyor soyluyirum dinlenecegimi, dinlemiyorum ,kucugu uyutmadan soruyorum ac misin diyehazirliyorum wger açsa degilse zaten bebek 1 saate uyaniyor bekliyor iste tuvalet ihtiyacı olursa oluyor bazen.Diyorum iyi ki ara vermisim artk bana iyice yardimci,kardesini biraz oyalıyor da bir is yapiyorum tabi uzun sure bikiyor kisa oyalamalar oluyor
Trosyd kullanıyorum olmadı mısır nişastası ni nekadar nasıl kullandın cnmBen trosyd ile geçirmiştim canım. Bir de pudra yerine mısır nişastası kullandım. Işe yaramıştı.
Çok geçmiş olsun iyiki atlatmış kuzuKizlar oğlum 6.hastalik denilen bir virüs hastalığı olmuş,döküntüler ondanmis ve ateste(ben dişe baglamistim,değilmiş) dr zaditen diye bir ilac verdi onu kullanacağız.korkulacak birsey yok oğlun hastalığı olmus ve geçirmiş dedi.heryeri isilik gibi yavrumun
Cnm herseferinde emzirme vücudun dayanmaz uyumaz deme uyur zaten kendi uyumayı biliyor babasına ver o uyutsun ben uyurken emziriyorum şimdi bi onikide bi de dört gibi uyanırsa babası yada ben alıyorum sakinleştirir yatırıyoruz ağlayınca tekrar al sakinlestir yatır eğer emzirmeye devam edersen hep uyanır biximki şimdi ikiye düşürdü uyanmayı ogreniyorlar merak etme tansiyonun düşer aman Allah sık sık emzirme düzenli saatli emzirBizim genelde oyle saat başı uyanıyor emmeden de uyumuyor.cook zor gercekten kesintisiz bir 3 saat uykuya hasretim.birde ufaklik var karnimda.beni neler bekliyor bilmiyorum artik
Ya dun dedigin gibi yapayim dedim her kalktiginda emzirmeyeyim babasina biraktim yok kiyamet koptu anneeeeaa diye diye nasil ağladı baktim olmuyor yarim saat agladi dayanamadim emzirdim uyudu.bu konudadada akil ver bana gun gun nasil yapayim meselaCnm herseferinde emzirme vücudun dayanmaz uyumaz deme uyur zaten kendi uyumayı biliyor babasına ver o uyutsun ben uyurken emziriyorum şimdi bi onikide bi de dört gibi uyanırsa babası yada ben alıyorum sakinleştirir yatırıyoruz ağlayınca tekrar al sakinlestir yatır eğer emzirmeye devam edersen hep uyanır biximki şimdi ikiye düşürdü uyanmayı ogreniyorlar merak etme tansiyonun düşer aman Allah sık sık emzirme düzenli saatli emzir
Önce kararlı ol çünkü diş diyoruz atak diyoruz biz bağımlı yapıyoruz cocuklari halbuki üç gün sürer mis o dönemler benim kızım sürekli ağlardı. Emer uyurdu ilk günden itibaren kucaktan inmezdi ama alistirdim şimdi . Dün inanır mısın yirmi kere al koy yapmışımdir kucakta susunca bırak bir dakika fazla tutarsan bu sefer kucağa alışır karnı toktu biliyorum sonra uyudu . Alışmak bebeklerin yaptığı neye alistirirsan o sonra kendileri yoruluyor sürekli uyanmaktan . yani sürekli emzirmek de iyi değil onlar icin.zaten kucağına alıyorsun kokunu alıyor yalnız birakmiyorsun bebisi. rahatlar bir süre sonraYa dun dedigin gibi yapayim dedim her kalktiginda emzirmeyeyim babasina biraktim yok kiyamet koptu anneeeeaa diye diye nasil ağladı baktim olmuyor yarim saat agladi dayanamadim emzirdim uyudu.bu konudadada akil ver bana gun gun nasil yapayim mesela
Aynen bizimde oyle kararli olsam hersey yoluna girecek ama sonunda pes eden taraf ben oluyorum kiyamadigimdan.peki sen evden baska bir yere kalmali gittiginde nasil yapiyorsun.nasil uyuyorÖnce kararlı ol çünkü diş diyoruz atak diyoruz biz bağımlı yapıyoruz cocuklari halbuki üç gün sürer mis o dönemler benim kızım sürekli ağlardı. Emer uyurdu ilk günden itibaren kucaktan inmezdi ama alistirdim şimdi . Dün inanır mısın yirmi kere al koy yapmışımdir kucakta susunca bırak bir dakika fazla tutarsan bu sefer kucağa alışır karnı toktu biliyorum sonra uyudu . Alışmak bebeklerin yaptığı neye alistirirsan o sonra kendileri yoruluyor sürekli uyanmaktan . yani sürekli emzirmek de iyi değil onlar icin.zaten kucağına alıyorsun kokunu alıyor yalnız birakmiyorsun bebisi. rahatlar bir süre sonra
Yaa niye öyle oldu üzelim mi sevinin mi bilemedim kuzum bebeğin çok ufak dahaCok sukur teyzesi benim oglumda iyi bide karnimda var bir minnoşnekadar şoku atlatamasamda orda yani
ben bebeyagi popolinle kullaniyorum geçiyor okadar pişik olmustuki iyi geldi bizeTrosyd kullanıyorum olmadı mısır nişastası ni nekadar nasıl kullandın cnm
Evet ama Rabbim boyle nasip etmiş zaten 2.dusunuyorduk yaş da geciyor hemencik oluverdi sukurler olsun.iste ikiz gibi büyür giderler Allahin izniyleYaa niye öyle oldu üzelim mi sevinin mi bilemedim kuzum bebeğin çok ufak daha
Hım ben korkuyorum kuzum daha bunla baş edemiyorum iki tane düşünemiyorum bebek bakmak zor gerçekten bende korunmuyordum inşallah bu ay kalmamışımdır sağlık ocağımdan hap aldım başlicam Allah’ın izniyle adetin ilk günüEvet ama Rabbim boyle nasip etmiş zaten 2.dusunuyorduk yaş da geciyor hemencik oluverdi sukurler olsun.iste ikiz gibi büyür giderler Allahin izniyle
Kız bu kaç aylık oldu isime filan karar verdiniz miEvet ama Rabbim boyle nasip etmiş zaten 2.dusunuyorduk yaş da geciyor hemencik oluverdi sukurler olsun.iste ikiz gibi büyür giderler Allahin izniyle
İyiyiz canım uğrasıyoz işte aynı bebişlerleKuzular günaydın nasılsınız