2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar yavrum çok kötü pişik oldu ön bölgesinde de var acil birşeyler söyleyin nerdeyse bir haftadır gecmedi

Bu aralar gece uykusuna yatırmakta aşırı zorlanıyorum ben ya. Resmen direniyor gözünden uyku akmasına rağmen. Yalnız direnmesi yalnızca bana. Annem veya eşim uyuturken pıt diye 5 dakika içinde uyuyor ama ben uyutmaya çalışırken 1 saat geçiyor neredeyse 🙁 Atak haftasındaymışız 1 hafta kaldı bitmesine. Her atakta mahvediyor uyku konusunda 🤪

Bu 8. ay hepimizi mahvetti canım. Bizim de öyle malesef. Yanlış hatırlamıyorsam sen çalışmaya başlamıştın, özlüyor olabilir annesini 🥰 uyumak istemiyordur.

Kızlar Aylanın aylardır gelmeyen üst dişinin biri bugun kendini gösterdi 😍 Sürünmeye de basladı bikac gündür öyle pek gitmiyo daha az az ama sürünüyor yani komando gibi 😂😂

Ay hadi gözün aydın canım, yakında maraton koşucusu gibi gidecek, peşinde koşmaktan dert yanmaya başlayacaksın hazır ol 😂😂

Bu gece biz uyanmayinçok abarttık,anlayamadim.ne bu,diş diyorum bakiyirun gecen sefer bahsetmistim hafif beyazlama oldu ayni duruyor.Atak desem.hep atak dineminde hesapmama mi yanlis bilmem.Dogmasi gereken tar8h dogdugu tarih birinden birinde atakta.Boyu mu uzuyir bilemen emzirirken kollarini bacaklarini uzatiyor. Çabuk geçse uykudan uyanip sersemlemektenn birr hâl oldum.😔

Ay hadi gözün aydın canım, yakında maraton koşucusu gibi gidecek, peşinde koşmaktan dert yanmaya başlayacaksın hazır ol 😂😂
Teşekkürler canım. Hahaha aynen galiba öyle olcak ben hep aglıyo beni hic bırakmıyo falanya insallah emeklerse peşimde dolanır biraz rahatlar mıyım diye düşünüyorum ama insallah daha fazla şikayet etmem😂😂

Bu gece biz uyanmayinçok abarttık,anlayamadim.ne bu,diş diyorum bakiyirun gecen sefer bahsetmistim hafif beyazlama oldu ayni duruyor.Atak desem.hep atak dineminde hesapmama mi yanlis bilmem.Dogmasi gereken tar8h dogdugu tarih birinden birinde atakta.Boyu mu uzuyir bilemen emzirirken kollarini bacaklarini uzatiyor. Çabuk geçse uykudan uyanip sersemlemektenn birr hâl oldum.😔
Bizim genelde oyle saat başı uyanıyor emmeden de uyumuyor.cook zor gercekten kesintisiz bir 3 saat uykuya hasretim.birde ufaklik var karnimda.beni neler bekliyor bilmiyorum artik😂😂

Bizim genelde oyle saat başı uyanıyor emmeden de uyumuyor.cook zor gercekten kesintisiz bir 3 saat uykuya hasretim.birde ufaklik var karnimda.beni neler bekliyor bilmiyorum artik😂😂
Ah benim de oyle de bu gece abartto iyicr😊bazen duymazliktan geliyorum ama aglama sesinden uyumak ne mümkün 😁Allah yardimciniz olsun hamilelik de uyku yapar hamilelik icin hemen vitamin takviyesi kullanin enerjiye ihtiyaciniz var 😊2 yasina bir gelseler neyse neredeyse yarısi bitti😁

Kizlar oğlum 6.hastalik denilen bir virüs hastalığı olmuş,döküntüler ondanmis ve ateste(ben dişe baglamistim,değilmiş) dr zaditen diye bir ilac verdi onu kullanacağız.korkulacak birsey yok oğlun hastalığı olmus ve geçirmiş dedi.heryeri isilik gibi yavrumun😔

Kizlar oğlum 6.hastalik denilen bir virüs hastalığı olmuş,döküntüler ondanmis ve ateste(ben dişe baglamistim,değilmiş) dr zaditen diye bir ilac verdi onu kullanacağız.korkulacak birsey yok oğlun hastalığı olmus ve geçirmiş dedi.heryeri isilik gibi yavrumun😔
Gecmiş olsun,atlatmiş korkulacak bir şey yok annesi😊

o bi tür cilt hastalığı geçmiş olsun insallah bi daha olmaz😘

ben kızım yüzünden tansiyon hastası oldum kizlar 4 gündür tansiyonum sürekli düşük bayilmaktak korkuyorum çünkü daha önce yaşadım uyku sorunu felaket etkiledi beni😭

X