2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hem şanslı hem şanssizim kucak kuşu yaptı çocuğu ek gida veremiyordu baktim seftali besliyor bugun banada yaranilmiyor canim bu ara onunda farkindayim lohusalik korona derken buldukca bunuyorum sanirim
Aynen sen buldukça bunuyorsun valla benimkide öyle hep kucak istiyo ilgi istiyo eşim hemen sıkılıyor bide evdeyken eşime hizmet ediyorum valla ikisi daha cok yoruyo

Kizlar azonce sağlık ocağına gittim kan vermek icin bugün alınmıyormuş pzt-sali-crs aliyorlarmis aksi gibi bugun gittim.bende eve gelirken test aldim beta yukselince daha koyulasiyor ya test cizgisi.ama bugunku yaptigim test cizgisi kontrol cizgisinden koyu bu ne anlama geliyor.ben oglumda bir kez test yapmıştım sonra direk kana gitmistim hicbir bilgim yok da (kucuk olan bugun ku buyuk olan 2 gun once yaptığım)

Eklentiler

• 20200813_085105.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
Tamam iste,beta arttıkça koyuluk ta artıyor.Senin bebis"ben burdayım anne"diyor

Günaydın herkese, 9.ayımızı dolduruyoruz bu ay.Bu ay genel kan ve idrar tahlili yaptırmayı düşünüyor musunuz ?

Aynen sen buldukça bunuyorsun valla benimkide öyle hep kucak istiyo ilgi istiyo eşim hemen sıkılıyor bide evdeyken eşime hizmet ediyorum valla ikisi daha cok yoruyo
Senin zaten 2 tane bebe varmış sen bekle bikac sene benimkide miyk yapsın diye bakıyor hemen kucaklıyor çocuğu bu yüzden tartışıyoruz bazen yerde oyalamaz hemen kucak koştu koştu uçtu uçtu ise gidince anam ağlıyor cocuk gezdirirken valla

Beta arttikca koyulasmis ama oburune ne olmus anlamadim ayyy ne guzel el sallıyor bebiş yaaa hayırlısıyla gel kuzucuk

Bugun saglik ocagina gittik 9. Ay aşısı için yapmadılar geri döndük. Selimin kollarinda döküntüler vardi aşıdan once onlari sordum ilk basta sicaktan gibi duruyor dedi sonra aşıyı bugun yapmayalim oda döküntü yapabiliyor 1 hafta alerji damlasi kullanin haftaya yapalim aşısını dedi damlayi aldık geldik. Daha once süt alerjisi olduğunu da söyledim sorun olmaz bu aşıda süt yok yumurta var dedi yumurta yiyorsa bisey olmaz dedi. 9. Ay ve 1 yaş aşısindan korkuyorum ne yalan soyliyim insallah sorunsuz atlatiriz hepimiz. He birde kan değerine bakiliyormus bazi saglik ocaklarinda bu ayda dedim biraz şaşırdı bizde oyle bi uygulama yok dedi

Cnm o damlayı kullanma bence ağır bir damla oluyor Dr a danis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…