2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugun saglik ocagina gittik 9. Ay aşısı için yapmadılar geri döndük. Selimin kollarinda döküntüler vardi aşıdan once onlari sordum ilk basta sicaktan gibi duruyor dedi sonra aşıyı bugun yapmayalim oda döküntü yapabiliyor 1 hafta alerji damlasi kullanin haftaya yapalim aşısını dedi damlayi aldık geldik. Daha once süt alerjisi olduğunu da söyledim sorun olmaz bu aşıda süt yok yumurta var dedi yumurta yiyorsa bisey olmaz dedi. 9. Ay ve 1 yaş aşısindan korkuyorum ne yalan soyliyim insallah sorunsuz atlatiriz hepimiz. He birde kan değerine bakiliyormus bazi saglik ocaklarinda bu ayda dedim biraz şaşırdı bizde oyle bi uygulama yok dedi
Benimkinin de sol omuzunun biraz aşagisinda dokuntu var 3 gundur ben de sicaktan diyorum emzirirken o kolu altta kalirsa cok terliyor siliyorum ama bir de o kolunun ustune yan yatmayi seviyor terletiyor kendi.Başks yerinde yok.Gecmedi normalde hemen geciyordu isilik gibi okursa benim de kafama takildi

Bugun saglik ocagina gittik 9. Ay aşısı için yapmadılar geri döndük. Selimin kollarinda döküntüler vardi aşıdan once onlari sordum ilk basta sicaktan gibi duruyor dedi sonra aşıyı bugun yapmayalim oda döküntü yapabiliyor 1 hafta alerji damlasi kullanin haftaya yapalim aşısını dedi damlayi aldık geldik. Daha once süt alerjisi olduğunu da söyledim sorun olmaz bu aşıda süt yok yumurta var dedi yumurta yiyorsa bisey olmaz dedi. 9. Ay ve 1 yaş aşısindan korkuyorum ne yalan soyliyim insallah sorunsuz atlatiriz hepimiz. He birde kan değerine bakiliyormus bazi saglik ocaklarinda bu ayda dedim biraz şaşırdı bizde oyle bi uygulama yok dedi
damla olarak ne verdi canim

Günaydın herkese, 9.ayımızı dolduruyoruz bu ay.Bu ay genel kan ve idrar tahlili yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Biz bugün doldurduk.Geçen ay demir değerlerine bakıldı.Şimdilik,bu ortamda yaptırmak istemiyorum ben.Gerekmedikçe hastane ortamına sokmak riskli olur.Hemşire 9.ay aşısını bile 1 yaşına erteledi pandemiden dolayı.

Benimkinin de sol omuzunun biraz aşagisinda dokuntu var 3 gundur ben de sicaktan diyorum emzirirken o kolu altta kalirsa cok terliyor siliyorum ama bir de o kolunun ustune yan yatmayi seviyor terletiyor kendi.Başks yerinde yok.Gecmedi normalde hemen geciyordu isilik gibi okursa benim de kafama takildi
3 gun cok uzun sure degil bence ama bizimkinin bi 8 9 gundur var sende biraz daha bekle gozlemle istersen canim

biz aşıdan bu haftada kurtardık kızlar cok sevindim😁😁saglik ocağını aradim ellerinde yokmuş haftaya tekrar ara dedi yaptirmak zorunda degilsin ama 1 yaşına kadar süresi var dedi

bende kullaniyorum zediten canim oglumada surubunu kullanmıştım doktor vermişti kilosuna göre veriyorsun yan etkisi uyku yaziyo ama bizde uyku filan olmadı
Evet kilosu 9a Yakin cikti ama sabah aksam 8 damla ver sen dedi sen gunde kac kez kac damla veriyorsun peki ? Evet uyku yapabiliyormus

Evet kilosu 9a Yakin cikti ama sabah aksam 8 damla ver sen dedi sen gunde kac kez kac damla veriyorsun peki ? Evet uyku yapabiliyormus
bende iki kez 9 damla veriyorum canim bebekten bebege yan etkisi değişiyor olabilir bizde bi yan etkisi olmadi kakası mukuslu oluyo ama onu soylim ilaca bağlıyorum

Ya bizimde döküntü gibi degilde isilik gibi oldu dünden beri.boynu yüzü goz cevresi falan hep kizarik isilik gibi.anlayamadim bende.yikadim suda durduk azcik uyudu kalkti hala ayni

Kızlar Aylanın aylardır gelmeyen üst dişinin biri bugun kendini gösterdi 😍 Sürünmeye de basladı bikac gündür öyle pek gitmiyo daha az az ama sürünüyor yani komando gibi 😂😂
Gozun aydin canim, bizim de ust disler ikisi ayni anda patladi 2 gun once. Surunmeyi de yavas yavas gelistirir.

Bu aralar gece uykusuna yatırmakta aşırı zorlanıyorum ben ya. Resmen direniyor gözünden uyku akmasına rağmen. Yalnız direnmesi yalnızca bana. Annem veya eşim uyuturken pıt diye 5 dakika içinde uyuyor ama ben uyutmaya çalışırken 1 saat geçiyor neredeyse 🙁 Atak haftasındaymışız 1 hafta kaldı bitmesine. Her atakta mahvediyor uyku konusunda 🤪

Kizlar beni de birkaç gün once sağlık ocağından aradılar.3 gün yumurta beyazı verin takip edin dediler..2.gun her yeri döküntü oldu.Aradim.Burda yapamam araştırma Hastanesi'ne götürün dediler.Bugun allerji bölümünden randevu aldim.Persembe yapilacak asisi ..

X