Cnm senin yaş kaç cnmin gençsen bekle ben şimdi 35 oldum ikisi büyüyor ama zor çok da guzelDüşünmüyordum aslında taki sen hamile kalana kadarben heyecanlandım hazır bigiler tazeyken allahım neler diyorum biri beni durdursun
Bizde de yok cnmKızlar benim kız gibi hala diş çıkarmayan var mı ya? Kızım 8 buçuk aylık hala tık yok hafif şişmiş duruyor öyşe fazla da şişmemiş yani. Hepsi biranda gelip çok zorlıycak diye acayip korkuyorum valla. Bari yavaş yavaş çıksaydı iyiydi de yok tık yok
Aynen canım şimdiden afalladim inan olsun soktayim gecmiyor birtürlü yazarim ara ara.aama dedigin gibi annem kalsa keske mumkun degil 6 ay kalamazYaaa çok sevindim aynı benim gibi olmus sagliklaal kucağına cnm istersen özelden konuşalım ilerde yaz bana destek olurum sana çünkü afalliyorsun annene söyle en az altı ay ysninda olsun
Peki canim bisey sorcam hamile oldugunu ogrenince memeden kestinmi büyüğü emzirmeye devammi ettin, ettiysen nezamana kadar?Cnm ben yüzde kırk eğitim verebildim abiyle zor oluyor gece rüya öğünü yapıyorum artık uyurken emiyor daha iyi olmaya basladi
36 canımCnm senin yaş kaç cnmin gençsen bekle ben şimdi 35 oldum ikisi büyüyor ama zor çok da guzel
annem 42 yaşında kardeşimi doğurmuştu 3.yu benle kardesimin arasinda 12 yas var36 canım
Teşekkür ederim canım insaALLAH. Bakanin olacaksa yap derim.bende ne baci ne abla var annemde yaşlı sayılır ve hasta.tamam yardimi oluyor Allah bin kez razi olsun ama işin çoğunluğu bende.YesilElmaTT canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüt.. Benimde yaş 30 ilk bebişim umay hanım. Biran bende acaba beklemeden yapsam mı diyorum çünkü bi kardeş yapcam allah nasip ederse yaşım da çok geçmesin diyorum ama tecrübeli anneler, yaşayanlar fikir verebilir mi acaba? Sizce beklemeli mi 3 4 yaş olsun sonra mı 2.si olsun yoksa mesela bende şuan deli cesareti denemelere başlasam mı ay bende söylediğime inanamıyorum aslında imkansız ya ben yapamam yani şuan perişanım kızım çok hareketli hiç gerek yok ya en iyisi bi 3 yaş olsun en azından 2 buçuk felan olshn öyle düşüneyim. Yine de tecrübeli yaşayan annelerin görüşlerini merak ediyorum tabiki
Neyse vaktim varmış no panicannem 42 yaşında kardeşimi doğurmuştu 3.yu benle kardesimin arasinda 12 yas var
Yap yap sende artardina küt küt büyür giderler36 canım
Olursa ölsem kimseyi cagirmam bir daha canım her kafadan bir ses çıkıyor eve yardımcı alırım işle uğraşmam benim eşim tek yardımcım allah razı olsunYap yap sende artardina küt küt büyür giderler(şaka şaka yardimcin olacaksa bak derim ben simdiden kara kara düşünmeye başladım)
Ya orasi oyle tabi ama bir anne kizkardes falan gelip kalsa diye düşünüyorum.benimde esim cok yardimci olur ALLAH razı olsun ondan ama sabahlari işe gittiğinde 3 silahşörler olarak kalacagukOlursa ölsem kimseyi cagirmam bir daha canım her kafadan bir ses çıkıyor eve yardımcı alırım işle uğraşmam benim eşim tek yardımcım allah razı olsun
Eve yardımcı almayi düşünüyorum bende.sabahlari gelir enazindan geceleri ediyle büdü bakariz bebelerimizeOlursa ölsem kimseyi cagirmam bir daha canım her kafadan bir ses çıkıyor eve yardımcı alırım işle uğraşmam benim eşim tek yardımcım allah razı olsun
Bende herşeye dış dış dedim sonunda 1 tane çıktı 1 ay önce gerisi yok herşey olabilir canım ne atak bitiyor ne uyku gerilemeleri allah yardımcımız olsunBuarada kızlar diş çıkartırken bebeği kabız olan var mı? Gerçi emin değilim benim kkz normalde hergün mutlaka yapardı kakasını bugün hiç yapmadı be huzursuzdu uykuya geçişlerde kıyametler koparttı acaba diş mi gelecek diyorum da
Valla ben tek kizim annem çok yardımcı oldu ama bu sefer kv.sorun oluyor o yüzden annemde gelsin istemiyorum zaten bu virüste kimseyi sokmadım eve ohhh missssEve yardımcı almayi düşünüyorum bende.sabahlari gelir enazindan geceleri ediyle büdü bakariz bebelerimize
ya canım annem çok zorlanmadi biz büyüktük bide kardeşim cok uslu bebektiNeyse vaktim varmış no panic
Benimki hep kucakta canım yaaaya canım annem çok zorlanmadi biz büyüktük bide kardeşim cok uslu bebektiistiyorsan geç kalma 31 yaşıma gircem kendimi 40 hissediyorum yipraniyo kadınlar yazık bize
Ama yinede delidir ne yapsa yeridir lafina sığınarak bi delilik yapabilirimya canım annem çok zorlanmadi biz büyüktük bide kardeşim cok uslu bebektiistiyorsan geç kalma 31 yaşıma gircem kendimi 40 hissediyorum yipraniyo kadınlar yazık bize