2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen canım şimdiden afalladim inan olsun soktayim gecmiyor birtürlü yazarim ara ara.aama dedigin gibi annem kalsa keske mumkun degil 6 ay kalamaz
Yardımcı tutma olanagin olurmu tek başına coook zor ama yapılıyor ben yirmi günlükken yalnız kaldım ne yapacağımı bilmiyordum daha sonra toparladım ikisi de aglamasin diye uğraşıyordum sonra aglasin dedim bı biri ağladı bı diğeri ama ikinciyle ayrı bir güzel oldu yuvamız
Tabiki kesmedim Dr Burak dedi başka Dr a gittim devam dedi altı ay da birlikte emzirdim yardımcı olurum sana eğer yazisirsak insan bilgi ariyir çünkü ins küçük biraz büyüsün whatsaptan bile konuşuruz ben çok zorlandım neyin iyi olduğunu bilmediğim icin yol gösteren in olması iyi
Ama herkes memeyi bırak diyecek o küçük bebeği dusunmeyecekler maşallah küçük de tombiş bizim sonra da utandilar ama

Benimki hep kucakta canım yaaa😔her yerim ağrıyor bacaklar bel bitmiş durumdayım inş.yasinda yürürse kucak istemez tek umudum
anladim canim o zaman biraz büyümesini bekle sonuçta oda bebek sana çok ihtiyacı var henüz hiçbişey bilmiyo bu dünyayla ilgili en azindan yürümesini bekle daha bez birakma merasimin olacak😁😁

YesilElmaTT YesilElmaTT canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüt.. Benimde yaş 30 ilk bebişim umay hanım. Biran bende acaba beklemeden yapsam mı diyorum çünkü bi kardeş yapcam allah nasip ederse yaşım da çok geçmesin diyorum ama tecrübeli anneler, yaşayanlar fikir verebilir mi acaba? Sizce beklemeli mi 3 4 yaş olsun sonra mı 2.si olsun yoksa mesela bende şuan deli cesareti denemelere başlasam mı🙊 ay bende söylediğime inanamıyorum aslında imkansız ya ben yapamam yani şuan perişanım kızım çok hareketli hiç gerek yok ya en iyisi bi 3 yaş olsun en azından 2 buçuk felan olshn öyle düşüneyim. Yine de tecrübeli yaşayan annelerin görüşlerini merak ediyorum tabiki
Yaşın çok değil bekle cnm iki yaşına girsin tuvaleti yemeği öğrensin çok zor ikisi birlikte buyusun diye lere bakma çok zor. olunca bakılıyor tabi ama benim büyük çok sakin uyumlu çocuk küçük tam tersi

anladim canim o zaman biraz büyümesini bekle sonuçta oda bebek sana çok ihtiyacı var henüz hiçbişey bilmiyo bu dünyayla ilgili en azindan yürümesini bekle daha bez birakma merasimin olacak😁😁
Amma çok merasim varmış yaaa :KK70: ben herseye parti yapanlarısimdi anladım

Yardımcı tutma olanagin olurmu tek başına coook zor ama yapılıyor ben yirmi günlükken yalnız kaldım ne yapacağımı bilmiyordum daha sonra toparladım ikisi de aglamasin diye uğraşıyordum sonra aglasin dedim bı biri ağladı bı diğeri ama ikinciyle ayrı bir güzel oldu yuvamız
Tabiki kesmedim Dr Burak dedi başka Dr a gittim devam dedi altı ay da birlikte emzirdim yardımcı olurum sana eğer yazisirsak insan bilgi ariyir çünkü ins küçük biraz büyüsün whatsaptan bile konuşuruz ben çok zorlandım neyin iyi olduğunu bilmediğim icin yol gösteren in olması iyi
Ama herkes memeyi bırak diyecek o küçük bebeği dusunmeyecekler maşallah küçük de tombiş bizim sonra da utandilar ama
Yaa neguzel maşallah bende kesmeyi düşünmüyorum yavrum emebildigi kadar emsin zsten uzmanlarda kesilmemesinden yana.bilimsel olarak kucuge yan etkisi oldugu kanitlanmamis bile hurafe cogu şey
Yazarim valla cokta dua ederim sana.yardimci bir alti ay tutmayi dusunuyorum alt komsum var rus bir abla yiğit mirza yida cok seviyor bayada tecrubesi var bebek bakmis onceleri falan olmadi o gelir gündüzleri diye düşündüm bakalim

[QUOTE="cemre1108, post: 64818366, member: 652128"y]
olsun 3 sene çeker normale dönersin insallah😁😁
[/QUOTE]
Yok böyle iyi kimse bulasmiyor:KK70:

Hım onzmn eşin yardim ederse gece gündüz büyük çocuğa bakarsa yap evde olduğunda tabi ben ona bırakmıştım şimdi babası yatırır hala ona düşkün yardım etmezse bakılmaz cnm
Benim eşim bi altını alamıyor bide emziremiyor canım 🤣ama çalışıyor iste ona üzülüyorum çok yoruluyor artik yattigi yeri bilmiyor garibim gerci ben artik gece kalkma dedigimden bu ara horlaya horlaya uyuyunca bi geliyolar bana 🙄

Yaa neguzel maşallah bende kesmeyi düşünmüyorum yavrum emebildigi kadar emsin zsten uzmanlarda kesilmemesinden yana.bilimsel olarak kucuge yan etkisi oldugu kanitlanmamis bile hurafe cogu şey
Yazarim valla cokta dua ederim sana.yardimci bir alti ay tutmayi dusunuyorum alt komsum var rus bir abla yiğit mirza yida cok seviyor bayada tecrubesi var bebek bakmis onceleri fa yeni lan olmadi o gelir gündüzleri diye düşündüm bakalim
Ne güzel ben yeni tasinmistim bulamadım kimseyi her konuda yardımcı olurum cnm uykuyu halledersin sonra emzirmeyi düzene koyarsın gerçi bizim ufaklık hiç durmazdi hala da öyle de sürekli kucak ins seninki sakin bebek olur da o kadar yormaz seni abisi koyduğum yerde dururdu

Benim eşim bi altını alamıyor bide emziremiyor canım 🤣ama çalışıyor iste ona üzülüyorum çok yoruluyor artik yattigi yeri bilmiyor garibim gerci ben artik gece kalkma dedigimden bu ara horlaya horlaya uyuyunca bi geliyolar bana 🙄
Ne güzel hepiniz şanslısınız valla eşleriniz yardımcı oluyormuş benimki hiçbirşeyden anlamıyor sadece biraz kucağında tutuyor oynatıyor falan oda az bişey ağlasa bana veriyo o yüzden Ayla 5 6 yasına kadar cocuk düşünmüyorum 😀

Ne güzel hepiniz şanslısınız valla eşleriniz yardımcı oluyormuş benimki hiçbirşeyden anlamıyor sadece biraz kucağında tutuyor oynatıyor falan oda az bişey ağlasa bana veriyo o yüzden Ayla 5 6 yasına kadar cocuk düşünmüyorum 😀
Hem şanslı 🥰hem şanssizim 🙄 kucak kuşu yaptı çocuğu 😡ek gida veremiyordu baktim seftali besliyor bugun banada yaranilmiyor canim bu ara onunda farkindayim lohusalik korona derken buldukca bunuyorum sanirim :KK70:

benimkide yardımcı olmuyo canim ilk bebegimde cok bakti yalan yok ama bunda anca uyuyunca geliyo eve.

kızlar düşük tansiyon sorunu yaşayan varmı iki gündür tansiyonum iyice düşüyor özellikle uykusuzluktan baş ağrısından ölmek üzereyim.

kızlar düşük tansiyon sorunu yaşayan varmı iki gündür tansiyonum iyice düşüyor özellikle uykusuzluktan baş ağrısından ölmek üzereyim.
Benim normalde de düşüktü canım hep tuzlu yerim bunun icin ama başağrısı hic yapmadı muhtemelen uykusuzluktan agriyordur hala uyumuyor mu senin kiz

Benim normalde de düşüktü canım hep tuzlu yerim bunun icin ama başağrısı hic yapmadı muhtemelen uykusuzluktan agriyordur hala uyumuyor mu senin kiz
11de yatti 1.30 kalkti simdi uyutmaya çalışıyorum günlerdir böyle canım.bide tam dalmıştı kustu boguluyordu nerdeyse.bende tuzlu yerimde uykusuzlukdan galiba.

11de yatti 1.30 kalkti simdi uyutmaya çalışıyorum günlerdir böyle canım.bide tam dalmıştı kustu boguluyordu nerdeyse.bende tuzlu yerimde uykusuzlukdan galiba.
Allah korusun gecmis olsun kuşan bi bebekmi inş. Düzene girer canım valla 1 yaşında uyuyabilmenin hayalini kuruyorum

Allah korusun gecmis olsun kuşan bi bebekmi inş. Düzene girer canım valla 1 yaşında uyuyabilmenin hayalini kuruyorum
ilk zamanlar kusardı ama şimdi mama içti yatti bide sallaninca ondan oldu büyük ihtimalle.bende senin gibiyim inanki kesintisiz 3 saat uyusam keşke😭sen niye uyumadın

ilk zamanlar kusardı ama şimdi mama içti yatti bide sallaninca ondan oldu büyük ihtimalle.bende senin gibiyim inanki kesintisiz 3 saat uyusam keşke😭sen niye uyumadın
Aslında benim kiz uyuyor maşallah uykusunda güzel ama çok sık uyanıyor burdayım kizim deyince uyur kalkmaz yani kendisi uyur beni unutmaz 🙄

X