2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kizlar bende geldim ben hamileligimi ögrendigimden beri 7,5 kilo verdim. Sürekli mide bulantisi kusma halindeyim. 1 aydir hastane ve doktor disinda hicbiryere cikmadim. Hicbirseyden zevk almiyorum. Hastalikli gibi dolasiyorum etrafta 2 haftadir kokudan eve gitmek istemedim kaynanamlara cöreklendim

Ben de kusamıyorum ama sürekli hasta gibi yatıyorum
folik asit ve bir sürü vitamin olan bi ilaç kullanıyorum onu sabahları alıyordum
2 gündür akşam yatarken alıyorum ve rahatladım sanki
Ama yine halsizlik baya var

Ne cins Bir doktor ya canını sıkma geçmiş olsun bu arada

Kızlar bir haftadır çok yorgun ve halsizim sürekli uyumak istiyorum çalıştığım için yeteri kadar dinlenemiyorum bugün boş günümDu boğazım şişti biraz ve çok halsizim doktora yazdım ne yapabilirim diye ateş var mı dedi yok dedim ama daha görmedi cevap gelmedi ıhlamur içeceğim başka ne yapabilirim bebise bir zararı olmaz inş ateşim çıkmaz ins

3 haftadir vitamin icmiyorum ben insallah kötü olmaz

Bugün benim dr doktor kontrolüm vardi. Normalde 7+5 olmam gerekiyordu. Ancak 8 olmuşuz. Nasil oldu anlamadim. Doktor ilerden gitmiş dedi. Cok şükür:) mide bulantilarim cok kötü. Kussam rahatlayacagim belki ama 2-3 kez ancak kustum. İştahim yok hic. Taze sebze meyveler yemeye calisiyorum. Yumurta ve süt icin zorluyorum kendimi. Baska yedigim birsey de yok. 1 kilo vermişim. Tüm gün yatip uyumama ragmen vermişim. Bebegim iyi olsun da hepsine katlanirim ya. Vesveseler peşimi birakmiyor. Pespese 2 arkadasim karninda bebegini kaybetti. Ikisi de 8. Haftada. Beni de sardi korkular. O kadar tedaviden sonra kendi geldi yavrum o kadar yildan sonra. Beni birakmaz insallah

yaa ne güzel hep öyle olsun kaynanam isterdim benim kaynanam 65 70 var çok yaşlı zor konuşuyo yürüyo zaten samimi de değilim kötü de değilim tekne kazıntısı benim koca sıkıntım eltiler hele 45 yaşında var bitane çok fenaa kendi oğlu yok mehmet benim oğlum sayılır evlendiğimde bebekti diyo bana kaynanalık yapma ya çalıştı çok başlarda bende altta kalmadım çatıştık kavgalar dövüşler bitmiyodu yendim şükür sustu 4 tane eltim var sadece biriyle iyiyim
canım bence en mantıklısı benim oğlanda hiç süt yoğurt tüketmiyo süte biraz kakao birazda şeker ekleyip ısıtıyorum bayıla bayıla içiyo hazırdan iyidir

Sert canım cok hafif kızarık bir de şiş
Demek ki çok yeni olmuş hafif kızarık demişsin ya sanki kötü bi durumda değil kasımamaya çalış o bölgeyi sıkacak dar bişey giyme geçer inşallah canım geçmiş olsun

Kesinlikle aynı fikirdeyim... cok anlamsız buluyorum hamilelikte oruç fikrini... tabi her fikre de saygı gösteririm ama bence sorusu bile tuhaf... reglken bile tutulmayan şey(halsiz kalmayalım diye) hamileyken tutulur mu hiç?
Ben de tutmam ya sonuçta zor zamanlardan geçtik riske atamam

Çok İlginç o nasıl bir davranış ya hayret birsey

Demek ki çok yeni olmuş hafif kızarık demişsin ya sanki kötü bi durumda değil kasımamaya çalış o bölgeyi sıkacak dar bişey giyme geçer inşallah canım geçmiş olsun
Sagol kuzum, kaşınmıyor allahtan. 2 gune gecmezse giderim tekrar olmazsa.

Korkma korkma iyi düşün

Zencefil iyi gelir mi acaba? Gecmiş olsun canım

Yapıp yapmamak sana kalmış canım ben yaptım sabahina neredeyse birseyim kalmamisti bogazim şişmişti Hamilelikten dolayı içme ama gargara yap demişti aile hekimi. Bir tane ada çayı yarım çay kaşığı zencefil 1 yada 2 tane karanfil 5 yada 6 damla limon bu malzeleri sıcak suda yarım kupaya demleyip gargara yapıp uyuyorsun

bende görürüm annemin hatalarını kızarım da tamam üzülüyorum ama kabullenemiyorum erkeklerde yok o inşallah benim oğlum da annesine düşkün olur ben zaten gelini severim öz kızımdan ayırmam gerçekten
yaa ben ilk hamileliğimde çok kızdım onlara benzeyecek diyede çok korktum ama öyle ol adı şükür aynı ben ama çok ağlıyo oğlum sürekli ağlama modunda o hamileliğimden kalmış olabilir
saol canım kız ben çok anlamam mesela kilo ve hamile takibi tablosu yapalım dedim ama nası yapcam nerden biliyim :)
canım diğer gruplara bi bak yapanlara danış bence bi haziran temmuz annelerinin hazırdır mesela tamamen ilk sayfaları
canım aynıyız analarımızda aynıymış 2 gün wc sorunum olmuştu bugün geçmiş şükür ama uyku hali öldürüyo beni bugün 2 de sağlık ocağına gittik öğleden sonra kan alınmıyomuş ama bayağı ilgilendi ebe sağolsun ptesi bidaha gidecez neyse hava çok güzeldi tam bahar biraz dolaştık eve 4 5 gibi geldik ayakta zor duruyorum hemen uyuyalalmışım 8 de kalktım ve şuan yine yatsam uyurum
benim büyük eltim ben nişanlıyken hamileydi 9 ay çekti allahın sopası yok diyodum şaka bi yana allah düşmanıma vermesin 9 ay bulantı

rahmin özürlü nedir yaa cahillik diz boyu hiçmi edep adap bilmez bazı insanlar patavatsız demekki ne desen boş
Kızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez (
yaa canım inşallah önemli bişey değildir gittin mi acile

Kızlar oruç tutmamızda sakınca olucakmi acaba tutabilecekmiyiz
ben ilk gün deneyeceğim zorlanırsam bozarım bidaha devam etmem tutabilirsem bir gün tutup bir gün boşta bırakabilirim seneyede emzirdiğimiz için tutamayız çünkü çok borç olur 6 aydan sonra olsa tutulmaz ama şuan daha çok minikler çoğumuz bulantıdan bişey yiyemiyo ilk 3 4 ay sorun olacağını sanmıyorum haftaya doktora gideceğim onada danışacağım ama bide benim güvenim işim geceleri çalıştığım için gece boyu işteyim yer içerim gündüzde işten çıkınca 1 2 ye kadar uyurum çok eksik kalmaz vücudum su falan içerim bol bol bir gece evdeyim bir gece işteyim işteyken tutarım evdeyken tutmam olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…