2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çilek konusunu anlamadim

Ben kızıma hamileyken çilek de yedim narda yedim hatta her nar yerken üzerimi yüzümü batırırım. Kızımın hiç bir yerinde bişey yok tek bir beni bile yok
aynen bende, hatta şu ara her gün çilek yiyiyorum
kızçeme hamileyken de bol bol yemiştim
içeriğinde zaten C vitamini ve folat var yani çok çok yararlı
kızımda da hiç bir leke yok tabi ki de

Kızlar oruç tutmamızda sakınca olucakmi acaba tutabilecekmiyiz
Ben de bu konuyu cok merak ediyorum.Hamilelikte sık sık ve az yenilmesi gerekiyor.Uzun sure ac ve susuz kalmak ne kadar dogru bilmiyorum(Zaten ilk aylarda hicbir sey yiyemedim kusa kusa.Ben korkuyorum biraz acikcasi..

kizlar idrar yolunda enfejsiyon cikan varmi. doktor bana bugun 2 kutu antibiyotik verdi. kullanacagim ama bu sancilar o yuzdenmiydiki... korkuyorum ya dusuk falan yaziyo nette

Benim çok bulantım oldu ve hala devam ediyor. Doğru dürüst beslenemedim. Birde oruç tutarsam bebek hiç beslenemez. Bulantı geçmezse zaten hiç tutamam. Ben mantıklı bulmuyorum dinen sonrasında tutulabileceği söyleniyor bunu bilerek tehlikeye atmak ne bileyim.

Ben diger gebeliklerimde tutmadim cunku 3. Aydan sonra bebek sizin yediginiz seylerle beslenior ya uzuluyordum ac birakiorum diye. Ama ilk 3 aydan birine denk gelse tutardim nasil olsa kanla beslenior

Kızlar başıma gelen, bişi soktu diye doktorumu aramıştım o da acile gidin dedi. Neyse gittik acile. Tam biz kayıttayken doktor kayıttaki kızlara muayene var mı yukarı cıkacagım dedi. O sırada evet biz varız dedik daha kayıt acılmadan sagolsun adam aldı bizi. Bilegimi bacagımı gösterdim. Sadece baktı. Onemli bişi yok kadın dogumcunun önerdiği bir jeli sürebilirsin dedi. Tesekkur ettik cıktık kayda gectik dedik kayıt yaptıralım borcumuzu da ödeyelim hem de resmi işlem olmuş olsun. Neyse biz öyle diyince kızlar doktoru aradı, doktor da beklesinler beni dedi. Bir 5-10dk bekledik geldi. Gectik tekrar odaya, kayıt actırmanıza gerek yoktu dedi eşim de biz kendimizi korumaya alalım resmi olsun istedik dedi. Sonra doktor madem öyle ben de damar yolu açıcam ilaç vericem dedi. Ben dedim ki ben gebeyim ilaç vb istemem siz az önce gerek yok herhangi bir şeye demediniz mi dedim, o da siz kendinizi koruyacaksanız ben de kendimi koruyacagım dedi. Neyse işte sonuc olarak biraz tartışma oldu aramızda, bana kagıt imzalattı tedaviyi kabul etmiyorum diye... gerildik ve eve geldik.

Allahim Yarabbim yaa bu dr.larin bazisi dayagi o kddr iyi hakediyorkiiii

Bende çok merak ediyorum bi arkadaşım tutmadı bebek susuz kalır dedi
Kesinlikle aynı fikirdeyim... cok anlamsız buluyorum hamilelikte oruç fikrini... tabi her fikre de saygı gösteririm ama bence sorusu bile tuhaf... reglken bile tutulmayan şey(halsiz kalmayalım diye) hamileyken tutulur mu hiç?

Bende çok merak ediyorum bi arkadaşım tutmadı bebek susuz kalır dedi
Ben de bu konuyu cok merak ediyorum.Hamilelikte sık sık ve az yenilmesi gerekiyor.Uzun sure ac ve susuz kalmak ne kadar dogru bilmiyorum(Zaten ilk aylarda hicbir sey yiyemedim kusa kusa.Ben korkuyorum biraz acikcasi..
Dinen hamileyken oruç tutmamaya izin veriliyor. Borçlanıyoruz ama izin var ve ben tutmıycam. Sonrasında tutarız inş, hassas bir dönem zorlamaya gerek yok bence izin varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…