2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez (

Geçmiş olsun canım
Önemli bişi değildir inş
Ya ne kadar zor
Allah yardımcımız olsun
Gül koklama
Çilek yeme yersen elini sürme
Ete dokunma
Bişi ısıracak mı dört bi yanını kontrol et
Diken üstünde gibiyim bende
Bu arada gül kokladım burnuma değdirmeden
Saolsun elim almaz almaz alacağı tutmuş
Çilek yedim ama elimi bi yerime sürdüm mü hatırlamıyorum
Bunlara taktım ya

Soyledigin lafta ck hakliymissin kuzumm nasi bi insanlik Allahimm

inşallah canım bebeğin seninledir.

Canım ultrasonda 9+1 çıkmış
Maşallah çok fotojenik çıkmış yavruşun
Evet aslinda
Bende her ikisini de 2 li testte ogrendim ama bu kez ayni yere gidemeyebilirim dogum paketi satın alicam cunku hastanemden. onun icinde 2 li testte var bakalim soylerlerse ogrenirim

Bnde kac aksamdir cilege taktm insallah surmemisimdir htirlamiyrm vala :)

Bnde kac aksamdir cilege taktm insallah surmemisimdir htirlamiyrm vala :)

Benim teyzem hamileyken çilek püresi yapıp yüzüne maske yapmış
Sonra öğrenince ağla ağla bi hal olmuş
Ama çok şükür hiç bişi yok
Bu dediğim 15 yıllık bi olay
Bende korkudan çilek yiyemiyorum
Eşime diyorum bi tane yediriver bana diye elimi sürmüyorum

Çin bende de erkek diyor . Hadi bakalım
Ultrason görüntüsüne bakarak doktor böyle mi dedi ay çok merak ettim bu metodu. Nasıl oluyor ?
Kızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez (
Çok geçmiş olsun. Önmli birşey değildir umarım sıkma canını hemen. Iyi duşün. Haberdar et bizi de

Ay evet baya 7 haftalikken bir hipoteze gore saga yerlesenler kiz sola yerlesenler erkek olur derler senin ki sagda kiz olabilir bakalim tutacak mi dedi .hayatimda gordugum en erken cinsiyet tahminiydi

Kiz yiym vala elimle anaa hic aklima gelmemisti surmemisimdir insallah bilemedim smdi..surduysemde gorunmeyen bi yerdir insallah :)

Ay evet baya 7 haftalikken bir hipoteze gore saga yerlesenler kiz sola yerlesenler erkek olur derler senin ki sagda kiz olabilir bakalim tutacak mi dedi .hayatimda gordugum en erken cinsiyet tahminiydi

Ay bakalım tutacak mı? Şimdi daha da merak ettim

Ben kızıma hamileyken çilek de yedim narda yedim hatta her nar yerken üzerimi yüzümü batırırım. Kızımın hiç bir yerinde bişey yok tek bir beni bile yok

Geçmiş olsun canım peki kızarık mı dokunduğunda sert mi yumuşak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…