Inşallah kuzum yaa çok sağol.insallah sağlıkla ilerlesin gebeliklerimizAynen aynen. Neyse ki yarın gidecekmişsin benim 22 nisanda sonraki randevum. Guzel haberlerle gel ve bence bir şey yok, kendilerine yer açıyorlar.
Dr lar 12. Haftadan sonra boyatabilirsiniz diyo bebegin ana gelişimi tamamlanmış oluyor o zamana kimyasal oranı en düşük boyaylaNapcaz peki
Kızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez(
Soyledigin lafta ck hakliymissin kuzumm nasi bi insanlik AllahimmKayinvalidemle ilgili örnek vereyim de bi kendinizinkileri gozden geçirin.
Kanamam oldu şakır şakır. Eşim isteydi kendi basima korkudan ole ole elimde havlu bacak arama bastirip aglaya aglaya doktora gittim. Kendi basima o hastane odasinda "şiddetli sanci olursa kurtaj yapmak zorunda kalabiliriz bu kadar kanama normal değil " diyen doktorumun arkasindan Allahim nolur burdan bebegimle cikayim diye tek basima ağlayarak dua ettim. O halde yatarken işimden de cikarildigimi öğrendim. Duyunca bi gecmis olsun diye bile aramadi. Ustunden birkac gun gecince aradi "bi cocuk dogurucan milleti basina topladin. " dedi. Kimi topladiysam artik hep tek basimaydim bi eşim vardi yanimda.
"Niye calisamadin? Bi hamile olup calisan sen miydin hemen kanamalara basladin senin rahmin özürlü ondan oluyor böyle" deyip suratima telefonu kapattı. Hiç kizim iyi misin bebek iyi mi diye soran yok. Ayhh darlandum daa.
inşallah canım bebeğin seninledir.arkadaslar sizden rica etsem ne olur bana dua edermisiniz hatirlsyan olursa hani 2.5 hafta geriden geliyordu ultrasona gore yarin sabah kontrolum var sata gore 10 haftalik son ultrasona gore 7+ 2 olacam gecen hafta 6+1di kalp atisi baslamisti ama zayıftı yani karindan bakildi doktor yarin icin belli olur artik dedi nr olursunuz dua edin bebegim gelismis olsun ve insallah gec dollenmedir
allala hayır olsun haber etKızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez(
Geçmiş olsun canım.insallah önemli birşey yoktur.iyi haberlerini bekliyoruzKızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez(
Evet aslindaCanım ultrasonda 9+1 çıkmış
Maşallah çok fotojenik çıkmış yavruşun
Bende her ikisini de 2 li testte ogrendim ama bu kez ayni yere gidemeyebilirim dogum paketi satın alicam cunku hastanemden. onun icinde 2 li testte var bakalim soylerlerse ogrenirimAynen, pek bi cimcime oluyorlarCanım ben kızımı 12. haftamızda 2'li test sırasında cinsiyetimizi öğrenmiştik.
Şimdi yine nasip olursa aynı perinatoloji uzmanına gideceğim, tabi o an pozisyonu da uygunsa söyleyecektir.
395 tl fiyat verdiler.
Bana 36 dan sonra boyatabilirsin demisti her iki doktorumda :/Dr lar 12. Haftadan sonra boyatabilirsiniz diyo bebegin ana gelişimi tamamlanmış oluyor o zamana kimyasal oranı en düşük boyayla
Bnde kac aksamdir cilege taktm insallah surmemisimdir htirlamiyrm vala :)Geçmiş olsun canım
Önemli bişi değildir inş
Ya ne kadar zor
Allah yardımcımız olsun
Gül koklama
Çilek yeme yersen elini sürme
Ete dokunma
Bişi ısıracak mı dört bi yanını kontrol et
Diken üstünde gibiyim bende
Bu arada gül kokladım burnuma değdirmeden
Saolsun elim almaz almaz alacağı tutmuş
Çilek yedim ama elimi bi yerime sürdüm mü hatırlamıyorum
Bunlara taktım ya
Bnde kac aksamdir cilege taktm insallah surmemisimdir htirlamiyrm vala :)
Başta hep "bizim iyiligimiz icin diyor. Aman agzimizin tadi bozulmasin Ali Rıza Bey" modundaydi. Simdilerde haklısın demelere basladi cok şükür
Kiz Allah islah etsin onu ne uzcem kendimi. Rahmin özürlü dediginde beddua ettiydim trafik kazasi geçirdiler ucurumun kenarinda asılı kalmışlar. O yüzden artik acmiyorum agzimi. Saldim yani
Yaa, zaten bir prensesim vardı bire tane daha olsa tadından yenmez hanii
Ama çin takvimi erkek diyor bende erkek gibi hissediyorum en başından beri, amaaaaaaan sağlık ve sıhhatli olsun da gerisi önemli değil.
Tatlı heyecan işte yine de
Ultrason görüntüsüne bakarak doktor böyle mi dediSorma kiz cocuklarina bayiliyorum. Benimde cin rus takvimi erkek diyor ultrasona baktigimda solda duruyor gibi ama doktor saga yerlesmis kiz olabilir demisti oysaki basindan beri hep erkek hissediyordum bakalim.O oyle dedigi icin cok merak ediyorum dedigi tutacak mi diye
Çok geçmiş olsun. Önmli birşey değildir umarım sıkma canını hemen. Iyi duşün. Haberdar et bizi deKızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez(
Bişey yoktur ama tabiki git canım.Kızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez(
Ay evet baya 7 haftalikken bir hipoteze gore saga yerlesenler kiz sola yerlesenler erkek olur derler senin ki sagda kiz olabilir bakalim tutacak mi dedi .hayatimda gordugum en erken cinsiyet tahminiydiÇin bende de erkek diyor . Hadi bakalım
Ultrason görüntüsüne bakarak doktor böyle mi dediay çok merak ettim bu metodu. Nasıl oluyor ?
Çok geçmiş olsun. Önmli birşey değildir umarım sıkma canını hemen. Iyi duşün. Haberdar et bizi de
Kiz yiym vala elimle anaa hic aklima gelmemisti surmemisimdir insallah bilemedim smdi..surduysemde gorunmeyen bi yerdir insallah :)Benim teyzem hamileyken çilek püresi yapıp yüzüne maske yapmış
Sonra öğrenince ağla ağla bi hal olmuş
Ama çok şükür hiç bişi yok
Bu dediğim 15 yıllık bi olay
Bende korkudan çilek yiyemiyorum
Eşime diyorum bi tane yediriver bana diye elimi sürmüyorum
Ay evet baya 7 haftalikken bir hipoteze gore saga yerlesenler kiz sola yerlesenler erkek olur derler senin ki sagda kiz olabilir bakalim tutacak mi dedi .hayatimda gordugum en erken cinsiyet tahminiydi
Ben kızıma hamileyken çilek de yedim narda yedim hatta her nar yerken üzerimi yüzümü batırırım. Kızımın hiç bir yerinde bişey yokBenim teyzem hamileyken çilek püresi yapıp yüzüne maske yapmış
Sonra öğrenince ağla ağla bi hal olmuş
Ama çok şükür hiç bişi yok
Bu dediğim 15 yıllık bi olay
Bende korkudan çilek yiyemiyorum
Eşime diyorum bi tane yediriver bana diye elimi sürmüyorum
Evet ya ondan sonra daha heyecanli oldu bekleyisAy bakalım tutacak mı? Şimdi daha da merak ettim
Geçmiş olsun canım peki kızarık mı dokunduğunda sert mi yumuşak mıKızlar sabah beni bişi ısırmıştı, şişliği gecmeyince doktoruma sordum. Acile git dedi eşimi beklşyorum acile gidicez(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?