- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.187
AmiiinnnnKız inşallah bende de öyle olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana canım. Bizim için de hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiinnnnKız inşallah bende de öyle olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana canım. Bizim için de hayırlısı olsun.
Silik çıksa da görsem yeter ki. İlk oğlumda silik çıkmıştı 3 gün kala. Ama insan o silinti rengi bile görüyor :)Benim Bat a 3 gun kala cok fazla silik cıkmıstı kan ver bat gununde
Ay valla regli olacam sandım belime bile o ağrı gidi meme hassasiyeti falan ama olmadımestağfirullah canım bu arada 6gün kala yaptım erken testlerden ama çıkmadı 5gün kala normalde çıktı.bugün kasıklarıma bi ağırlık düştü resmenaşşağı doğru bi baskı sanki
Ay seni çok merak ettim, hamilesindir inşallah.
Silik çıksa da görsem yeter ki. İlk oğlumda silik çıkmıştı 3 gün kala. Ama insan o silinti rengi bile görüyor :)
Amin canım.ah bende coook merak ettim insallah busracim hayirla ve saglikla, isteyen herkese
4 kaldı bakalım ne olacak ama ben bi kere test yaptım negatif çıktı.. Belirtiler var ama ilk oğlumda hiç belirti olmamıştı. Herkes Belirti yaşamayabilir. Hayırlısı olsun hakkımızda canım.aaa sende mi bekliyosun? Hamile saniyordum seni. İnsallah en kisa surede hayirli haber aliriz hep beraber. Kac kaldi bata ve belirtiler var mi?
Hayırlısı olsun inşallah psikolojik değildir. Bu kez çoğu kişi ikinci bebeğe hamile sanki, yoksa bendeki algıda seçicilik mi :))Bata 6 gün var ,bir kaç gündür kasık ağrısı oluyor sağda ve solda bir de tam ortada aşağı doğru iten bir şey hissediyorum ama bilemedim ilk doğumdaki sezeryan yeri mi aciyor ince ince anlamadım .Psikolojik hamile moduna girdim sanki :)
Hayırlısı olsun inşallah psikolojik değildir. Bu kez çoğu kişi ikinci bebeğe hamile sanki, yoksa bendeki algıda seçicilik mi :))
Hoşgeldin canım aramızaKızlar bende inşallah bu ay da doğum yapacağım su an cok yeni 5 haftalık :)
Hayırlısı olsun canım hakkınızda3.bebeğini bekleyen anne benim inşallahAllah isteyen herkese versin inşallah .Bizim ki biraz kazara olduğu için kafam çok rahattı aslında .Bu yıl ikinci bebeği düşünüyorduk ama yaz sonuna doğru ve biraz kilo vermeliyim diye düşünüyordum,eğer bebek gelecem diyorsa basım gözüm üstüne diyorum :)
Ve 8 yıllık evliliğim boyunca hiç böyle bir kaza yaşamadık bilmiyorum hayırlısı diyorum .
Bende fark ettim evet çocuk ikinci hatta üçüncü vardı bir tane :)
Hoşgeldin canım,bende tam 5 bat kaçtı seninhayırlı olsun bebişinKızlar bende inşallah bu ay da doğum yapacağım su an cok yeni 5 haftalık :)
Aramizda 1 gun var demek daha erken bende acele etmim 2.bebegim ama 5 yil oldu tabi unutmusum sankiKızlarrrr selam,dayanamadım kese göreyim diye gittim ama göremedimbeta hcg artmış 3613 olmuş regli 6gün gecikti yani tam 4+6 yım kendi hesabıma göre
Hoşgeldin hayırlı olsun canım,hep bi acelicilik var bendeama bthcg ye göre kesinin gözükmesi gerekmiyomuuydu yabenimde 4.5yaşında oğlum var sezeryanla doğmuştu belki ben bile eylül sonları olabilirMrb herkeseee bende 4+5 ekim annesi gozukuyor ama 2.bebegim olcak kismetse insallah kucagima almayi nasip ederse rabbim sezeryandi ilk bebegim muhtemelen eylul sonu anneside olabilirim
Sagol cnm 5000 olursa karindan gozukuyor diye hatirliyorum ama vajinal baktirmadiysaniz gune karindan cikar bende diyordum sabredicem direk kalp atislarini duymaya giderim diye ama sabir edemicem heraldeHoşgeldin hayırlı olsun canım,hep bi acelicilik var bendeama bthcg ye göre kesinin gözükmesi gerekmiyomuuydu yabenimde 4.5yaşında oğlum var sezeryanla doğmuştu belki ben bile eylül sonları olabilir
Mrb herkeseee bende 4+5 ekim annesi gozukuyor ama 2.bebegim olcak kismetse insallah kucagima almayi nasip ederse rabbim sezeryandi ilk bebegim muhtemelen eylul sonu anneside olabilirim
Canım benim geç döllenme galiba bugun kan verdim 340 çıktıKızlarrrr selam,dayanamadım kese göreyim diye gittim ama göremedimbeta hcg artmış 3613 olmuş regli 6gün gecikti yani tam 4+6 yım kendi hesabıma göre