- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
29Aralık canım,evet özele canım,oğlumda da aynı doktoro gitmiştimCnm son adet tarihin nedir. Özele mı gidiyorsun
sabah hiç yiyemiyorum midem almıyo öğleyin az yiyebiliyorum,resmen yarım saatte bir midem kazınıyor sonrasında yemeyince öğürtü geliyor özellikle şu saatlerde çok yiyesim geliyorKilo alan arkadaslar nasil aldiniz yabenim istahsizlik var, bulanti var.
ayy ne güzel sevinecek oğlunKızlar bütün mesajları tek tek okudum. Perşembe’den sonra doğru düzgün girememiştim. Ne cok yazmışsınız maşallah.
Bende Cumartesi diye niyetlendim doktora gitmek icin 6+1 olacağım umarak hersey yolunda olur.
Oğluma henüz söylemedik ama dün bir arkadaşımın 1 yas çocuğunun Doğum gününe gittik o kadar cok ağladı ki niye benim kardeşim yok ben cok üzülüyorum diye. Sanırım benim hormonlar oğluma geçti :)))
Ya sormaaa kv sinir oldum resmen yedi ceddine yaymış,annemi tembihledim ama o bile söylemiş,şu an babam bilmiyor ve bazı arkadaşlarımBen birde bu ailelere cok kızıyorum bu süreçte henüz hiç doktora gitmedim sadece idrar testi ile biliyorum hamileliğimi 7 sülaleye duyurdular. Bi ben doktordan duysaydım millet duymadan önce demi ama
yaaa canım çok sevindim silikte olsa vardır oKizlar hamileyim sanırım :) test yaptım cok silik çıktı yarin ilk isim sabah testi tekrarlamak :)
hoşgeldin canım,hayırlı olsunMerhaba ben de Ekim annesi olucam allah nasip ederse. 5 haftalık ama henüz kontrol için doktora gitmedim 7 haftalık gitmeyi düşünüyorum. İki gündür aşırı derece kalça ile bel arasındaki kuyruk sokumu civarı şiddetli ağrım var sanki ağır birşey kaldırmışsın da belin tutulmuş gribiz özellikle oturduktan sonra kalkarken çok ağıryo. Böyle birşey yaşayan var mı diye sormak istedim
1hafta daha garanti olur bencede canım,değerin artmış maşallah gözünaydınKızlar geçen hafta pazartesi bhcg değerim 69 çıkmıştı bugün ise 1001.1 çıktı çok şükür. Kese için bir hafta sonra mi gitmeliyim
sat mı 24 aralıktı acaba,benim sat 29Aralık bende doktora gittim sadece kese gördük ve 2-3 hafta sonra çağırdı kalp için,içini ferah tut her bebek haftasında devam etmiyor ama yetişiyor sonradan,canını sıkma canım,bebişide kendinide üzmeKızlar merhaba . Benim en son bat 24 aralikti bat a göre bakarsak 7+0 ama bugün doktora gittik sadece keseyi gördük unuttum kaç haftalık olduğunu sormayı2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi
İkili üçlü tarama yaptırmıycam ben diğer çocuklarımda da yaptırmadım,cinsiyette öğrenmicez tabi dr bi sıkıntınyok dediği süreceValla öyle yok kese o tamam bebek olcak mı o tamam kalp ikili tarama 3 lü cinsiyet derkennnn
Hoşgeldin canım gözünaydın çoooook güzel bi haber bu,darısı bizeİyi geceler kızlar.Bende nasipse Ekim annesi olucam inşallah.6 yaşında bir oğlum var.Bugün 5+6 haftalığız kontrolüm vardı bugün ve çok şükür kalp atışlarını gördük ultrasondan özellikle merak edenlere yazayım istedim ama duymadık tabi daha çok küçük ultrasonda gördük çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.Hoşgeldin canım gözünaydın çoooook güzel bi haber bu,darısı bize
Yok ben cinsiyette öğrenmiyorum:) tarama testide istemiyorum sağlıkla keyifle hamilelik geçirmek istiyorum : )
İkili üçlü tarama yaptırmıycam ben diğer çocuklarımda da yaptırmadım,cinsiyette öğrenmicez tabi dr bi sıkıntınyok dediği süreceşimdiden yoruldum hcg değeri kese kalp gerçi tatlı telaşlar diyelim Allah sağlık versin miniklere hayırlısıyla doğsunlar
Teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla gelsin bütün yavrular.B biberon2013 tebrik ederim maşaAllah güle güle büyütün inşaAllah
Günlerimiz çok yakın canım, biz bugün keseyi gördük 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı. Sen de 1 hafta 10 gün sonra duyabilirsinKalp atışı da 2 haftayı bulur sanırım
Geç döllenmedir belki canım üzme hemen kendini. Ultrason kağıdı varsa yazar orda kaç haftalık olduğuKızlar merhaba . Benim en son bat 24 aralikti bat a göre bakarsak 7+0 ama bugün doktora gittik sadece keseyi gördük unuttum kaç haftalık olduğunu sormayı2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi
İlk 3 ay geçse biraz rahatlarız canım. İlk günler çok stresli..Çok aceleciyizendişeliyiz böyle 9 ay geçmez : ) ilk 3 ayda daha bu haldeyiz ben yoruldum: )
Benim de aynen öyle canım, erken öğrenmenin dezavantajları. Sanki çok uzun süredir hamileyim ama zaman geçmiyoYok farketmz bence tüp olması cnm ama sabret de kesede bebişi de gör bari ben çok erken anladın yaa zamn geçmyo sende de öle mi Aloevera
Aminn canımm
Merhaba canım hayırlısı olsun, maşallah erkenden görmüşsünüz minik kalbin atışlarınıİyi geceler kızlar.Bende nasipse Ekim annesi olucam inşallah.6 yaşında bir oğlum var.Bugün 5+6 haftalığız kontrolüm vardı bugün ve çok şükür kalp atışlarını gördük ultrasondan özellikle merak edenlere yazayım istedim ama duymadık tabi daha çok küçük ultrasonda gördük çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.
Vücudun bebeğe, yeni hormonlara adapte olmaya çalışıyor. Üç aydan sonrası daha rahat oluyorYaaa kizlaaaaaaar
Asiri halsizlik var bende, odadan yatak odasina giderken dahi koridorda oturup oyle gidiyorum
Sağlık ocağına ben yarın gidicem canım. Doktorum liste verdi kan ve idrar tahlilleri için onları yaptırcam. Kaydımı da yaptırmış olurum sağlık ocağınaBende yarın doktora gidicem bakalım. Sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı. Hamileler için bazı vitaminleri onlar ücretsiz veriyorlardı.