2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
canimm naptin keseyi gorebildin mi?
Şimdi buraya yazıcaktım canımm çok şükür vajinal ultrason ile keseyi gördük sata göre bugün 4+4 üm ama ultrasonda 5+1 çıktı önden gidiyo maşallah dedi doktor :) kesemizin boyu 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş, yeri çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olduğum gün kalp atışı için çağırdı, sata göre 6+2 olucaz o gün. İnşallah hep böyle güzel ilerler canım

yaaa masallah cok sevindim, insallah hep boyle sahane gider ♡♡♡
ozele mi gittin peki?

Malesef sonuç negatif doktor haftaya da bakalim dedi. İlk cocugumda adet gecikmesinden 3.5 hafta sonra ogrenmistim. Ama çok yoruldum heveslenmekten her olmadığım gün hevesim artıyor tam 2 hafta gecti adetimden

Ayyy tam zamaninda baslamis. 6. Hafta bitimi, 7. Hafta baslangici.
Ben mide bulantim yok diye cok seviniyorum bu sefer ama sanirim bu son 2 haftam.

Bu sefer ilac kullanmayi planliyorum. Gecen sefer kullanmadim ama kusmadik da yer bırakmadım. Is yerinde toplantinin ortasında, arabada, evde... Günde 3 sefer kusmaktan helak olmuştum

Ay çok şükür bugün güzel haberlerle geldik :)
Şükür canımm sağlıkla da gelsinler inşşşşş
S sfer A AloeeVeraa kizlaar bana da dua edin, yarin bebegimi goreyim, kalp atisini duyayim ♡♡♡
Dualarım seninle canım benim
Malesef sonuç negatif doktor haftaya da bakalim dedi. İlk cocugumda adet gecikmesinden 3.5 hafta sonra ogrenmistim. Ama çok yoruldum heveslenmekten her olmadığım gün hevesim artıyor tam 2 hafta gecti adetimden
Pko mu var cnm bak ilkinde de öyle olmuş dert etme olmasa bile pesetmk yok ilk olmuş 2 de olur neden olmasın

Hiç üzülme canım belki öğrenmen için yine erkendir. İnşallah öyledir

Ne güzel haberler, çok sevindim çoookk
Herşey çokta güzel devam edecek inşallah...

Merhaba kizlar
InsAllah bende ekim annesi olacagim 5+5suan daha dr gitmedim gittigimde keseyi ve kalp atisini duyayim diye ama vakit gecmiyor bir turlu. Mide bulantimda baslamadi
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun,aman bulanmasın ne güzel işte:)))inş dr gittiğinde keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın canım
4+4 minnacık bi kese gördük ilk güzel haber benden hadi kızlar sıra sizde
Gözünaydın canım hayırlı olsun
seninde gözünaydın canım,darısı kalp atışı için inşallah,güzel haberlere devammmm

S sfer A AloeeVeraa kizlaar bana da dua edin, yarin bebegimi goreyim, kalp atisini duyayim ♡♡♡
canım inş duyarsınız hadi bakalım sendende güzel haberler alırız

canım ya dur hemen kestirip atma olmazsada diğer aylar,o doğacağı zamanda gelecek Allahın izniyle yavruna kardeş gelecek elbet,inş haftaya değerin yükselir canım

İnşallah kuzum inşallah hepimiz hep güzel haberler verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…