- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Şimdi buraya yazıcaktım canımm çok şükür vajinal ultrason ile keseyi gördükcanimm naptin keseyi gorebildin mi?
Ay çok şükür bugün güzel haberlerle geldik :)4+4 minnacık bi kese gördük ilk güzel haber benden hadi kızlar sıra sizde
Şimdi buraya yazıcaktım canımm çok şükür vajinal ultrason ile keseyi gördüksata göre bugün 4+4 üm ama ultrasonda 5+1 çıktı önden gidiyo maşallah dedi doktor :) kesemizin boyu 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş, yeri çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olduğum gün kalp atışı için çağırdı, sata göre 6+2 olucaz o gün. İnşallah hep böyle güzel ilerler canım
İnşallah tatlım benim ya inşallahyaaa masallah cok sevindim, insallah hep boyle sahane gider ♡♡♡
ozele mi gittin peki?
Dualarım seninle canımm inşallah yarın pıt pıtları duy ve gel
Ayyy tam zamaninda baslamis. 6. Hafta bitimi, 7. Hafta baslangici.Gunaydinnnn musmutlu haftalar keseli kalp atisli bol cift cizgi az mide bulantili guzel haftalarrrr
Dun sabah aksamustu aksam her turlu midem kotuydu burda kim yazdiysa Allah razi olsun basucumda cubuk krakerle basladim daha rahat sabah gecirdim aklinizda olsun insallah boyle fayda eder cubuk kraker
Şükür canımm sağlıkla da gelsinler inşşşşşAy çok şükür bugün güzel haberlerle geldik :)
Dualarım seninle canım benim
Pko mu var cnm bak ilkinde de öyle olmuş dert etme olmasa bile pesetmk yok ilk olmuş 2 de olur neden olmasınMalesef sonuç negatif doktor haftaya da bakalim dedi. İlk cocugumda adet gecikmesinden 3.5 hafta sonra ogrenmistim. Ama çok yoruldum heveslenmekten her olmadığım gün hevesim artıyor tam 2 hafta gecti adetimden
Hiç üzülme canım belki öğrenmen için yine erkendir. İnşallah öyledirMalesef sonuç negatif doktor haftaya da bakalim dedi. İlk cocugumda adet gecikmesinden 3.5 hafta sonra ogrenmistim. Ama çok yoruldum heveslenmekten her olmadığım gün hevesim artıyor tam 2 hafta gecti adetimden
Ne güzel haberler, çok sevindim çoookkŞimdi buraya yazıcaktım canımm çok şükür vajinal ultrason ile keseyi gördüksata göre bugün 4+4 üm ama ultrasonda 5+1 çıktı önden gidiyo maşallah dedi doktor :) kesemizin boyu 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş, yeri çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olduğum gün kalp atışı için çağırdı, sata göre 6+2 olucaz o gün. İnşallah hep böyle güzel ilerler canım
İkimiz aynı gün gidiyoruz...
Çok teşekkür ederim canımm, inşallah hepimizin hep çok güzel devam etsin, sağlıkla gelsin yavrularımızNe güzel haberler, çok sevindim çoookk
Herşey çokta güzel devam edecek inşallah...
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun,aman bulanmasın ne güzel işte:)))inş dr gittiğinde keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın canımMerhaba kizlar
InsAllah bende ekim annesi olacagim 5+5suan daha dr gitmedim gittigimde keseyi ve kalp atisini duyayim diye ama vakit gecmiyor bir turlu. Mide bulantimda baslamadi
Gözünaydın canım hayırlı olsun4+4 minnacık bi kese gördük ilk güzel haber benden hadi kızlar sıra sizde
seninde gözünaydın canım,darısı kalp atışı için inşallah,güzel haberlere devammmmŞimdi buraya yazıcaktım canımm çok şükür vajinal ultrason ile keseyi gördüksata göre bugün 4+4 üm ama ultrasonda 5+1 çıktı önden gidiyo maşallah dedi doktor :) kesemizin boyu 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş, yeri çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olduğum gün kalp atışı için çağırdı, sata göre 6+2 olucaz o gün. İnşallah hep böyle güzel ilerler canım
canım inş duyarsınız hadi bakalım sendende güzel haberler alırız
canım ya dur hemen kestirip atma olmazsada diğer aylar,o doğacağı zamanda gelecek Allahın izniyle yavruna kardeş gelecek elbet,inş haftaya değerin yükselir canımMalesef sonuç negatif doktor haftaya da bakalim dedi. İlk cocugumda adet gecikmesinden 3.5 hafta sonra ogrenmistim. Ama çok yoruldum heveslenmekten her olmadığım gün hevesim artıyor tam 2 hafta gecti adetimden
Canım benim inş senden de güzel haberler alacazİkimiz aynı gün gidiyoruz...
İnşallah, yarın güzel haberleri paylaşmak nasip olur
İnşallah kuzum inşallah hepimiz hep güzel haberler verelimHoşgeldin canım,hayırlı olsun,aman bulanmasın ne güzel işte:)))inş dr gittiğinde keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın canım
Gözünaydın canım hayırlı olsun
seninde gözünaydın canım,darısı kalp atışı için inşallah,güzel haberlere devammmm
canım inş duyarsınız hadi bakalım sendende güzel haberler alırız
canım ya dur hemen kestirip atma olmazsada diğer aylar,o doğacağı zamanda gelecek Allahın izniyle yavruna kardeş gelecek elbet,inş haftaya değerin yükselir canım
İkimiz aynı gün gidiyoruz...
İnşallah, yarın güzel haberleri paylaşmak nasip olur
Yaşam kalitesini, huzurunu, mutluluğunu bozuyor. Nereye gitsen poşet taşıyorsun yanında. Gelmesin size bari. Bulantı olmadan da hamilelik geçirenler var, siz de onlardan olun :)Tesekur ederim hosbulduk
Bende siz gibiyim ne zaman bulanacak benim midem acaba diye soruyorum
A AloeeVeraa ya kafam nereye takıldı biliyon mu kese boyuna,niye herkesinki mm cinsinden benimki cmseninkide mm,1.38cm benim kese yani mm çevirince 13.8 mm oluyor galiba