- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
Afiyet olsunAldım yarın yiyeceğim.
Aynen. Peki istifra oluyor muGunaydinnnn musmutlu haftalar keseli kalp atisli bol cift cizgi az mide bulantili guzel haftalarrrr
Dun sabah aksamustu aksam her turlu midem kotuydu burda kim yazdiysa Allah razi olsun basucumda cubuk krakerle basladim daha rahat sabah gecirdim aklinizda olsun insallah boyle fayda eder cubuk kraker
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza. Siz baya büyümüşsünüz :) 4-5 güne kalp atışı duyulur bence. Vakit hiiiç geçmiyo malesef. Mide bulantısı olmayan biri daha varmış şükür :) sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıMerhaba kizlar
InsAllah bende ekim annesi olacagim 5+5suan daha dr gitmedim gittigimde keseyi ve kalp atisini duyayim diye ama vakit gecmiyor bir turlu. Mide bulantimda baslamadi
İnşallah gönlünüze göre olsun sonucunuz, hayırlı haberlerleMerhabalar az önce kanverdim dua edin lütfen
İnşallah güzel hayırlı pozitif bi sonuç alırsın canımMerhabalar az önce kanverdim dua edin lütfen
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza. Siz baya büyümüşsünüz :) 4-5 güne kalp atışı duyulur bence. Vakit hiiiç geçmiyo malesef. Mide bulantısı olmayan biri daha varmış şükür :) sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza. Siz baya büyümüşsünüz :) 4-5 güne kalp atışı duyulur bence. Vakit hiiiç geçmiyo malesef. Mide bulantısı olmayan biri daha varmış şükür :) sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Ben de öyleyim işte canım, herkes bulantıdan şikayetçi biz bulantı arıyoruz :) aman sağlıklı olsun bebişlerimiz de başka bi şey istememTesekur ederim hosbulduk
Bende siz gibiyim ne zaman bulanacak benim midem acaba diye soruyorum
Bulanti olmasin tabide saglikli bi hamilelik gecirelim sizin kac haftalik Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.Ben de öyleyim işte canım, herkes bulantıdan şikayetçi biz bulantı arıyoruz :) aman sağlıklı olsun bebişlerimiz de başka bi şey istemem
Aynen en önemlisi bizlerin ve bebeklerin sağlıklı olması. Biz 4+4 üz bugün canımBulanti olmasin tabide saglikli bi hamilelik gecirelim sizin kac haftalik Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
Aynen en önemlisi bizlerin ve bebeklerin sağlıklı olması. Biz 4+4 üz bugün canım
Sen bugün doktora mı gidecektin kontroleAynen en önemlisi bizlerin ve bebeklerin sağlıklı olması. Biz 4+4 üz bugün canım
Amiin inşallah burda hep birlikte güzel anılar biriktiririzBurda birlikte geciririz insallah hamileligimizi
Evet canım bugün gideceğim, 2 de randevumSen bugün doktora mı gidecektin kontrole
ben ben ben :)Kızlar ben 4+4 'üm kese ve kalp atışı için 6+0 da gidicem. Var mı ben gibi bekleyen ikisi birden çıksın diyen :)
Evet canım bugün gideceğim, 2 de randevum