2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaybın için RABBİM sabir versin çok zor anlıyorum seni bende 2018 ekim annesi olacaktim nasip olmadı inşallah hayırlısıyla 2019 ekim annelerine katılıp sonuna kadar birlikte gideriz rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Hayırlı geceler hanımlar bende adetimin 5 gününeyim zeytinyağlı incir kürüne başladım nasipte varsa vesile olur ekim annesi olmak nasip olur herşeyin hayırlısı

Slm kızlar bende aranıza katıldım, sata göre 5 haftalık. Fakat bugün kontrole gittim vajinal kese göründü 3 haftalık dedi, sat 12 Aralık. 3 haftalık gebeliğe göre de beta 2824,1, bana yüksek geldi

Hayırlı geceler hanımlar bende adetimin 5 gününeyim zeytinyağlı incir kürüne başladım nasipte varsa vesile olur ekim annesi olmak nasip olur herşeyin hayırlısı
İnş nasip olur canım herhangi belirti falan var mı

Havalianne__ canım aslında yüksek değerin 3.haftanın sonu falandır belki,gebelik haftası değişiyor illa bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur

Merhaba kızlar. Bende ovulasyon testiyle 3 gün denedim bakalım bekliyorum bat 7 şubat . Olursa ekim annesi istiyorum.

Benim birde oğlum var yumurtlama gününde tek ilişkiyle hamile kalmıştım buda öyle oldu bakalım umutluyum pozitif sonuç alırım umarım

merhabalar bizde bu ay ovulasyon testinde silik çizgi ve net çift çizgi ile bebek çalışması yaptık :) hayırlısı ile hepimizin tutar inşallah. bat : 30 ocak
Ben ovu yapmadım ama günleri dikkatli takip edip değerlendirdikbat 29 yakınız
Benim birde oğlum var yumurtlama gününde tek ilişkiyle hamile kalmıştım buda öyle oldu bakalım umutluyum pozitif sonuç alırım umarım
oh maşallah canım inö gönlüne göre olurbenimde nasipse 3.olacak bakalım bekliyorum,test yaptım sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…