2-3 gün önceydi canim. senin?Bat kaç canım
9gün kaldı bata canım2-3 gün önceydi canim. senin?
Test yaptın mı kuzum2-3 gün önceydi canim. senin?
yaptim cnm pozitif cok sükür. darisi ins senin basinaTest yaptın mı kuzum
sevindim canımyaptim cnm pozitif cok sükür. darisi ins senin basina
aminn canim allah razi olsun:) herkes yasasin gercekten sahane bir duyguÇok
sevindim canımAllah herkese yaşatsın bu duyguyu
Kaybın için RABBİM sabir versin çok zor anlıyorum seni bende 2018 ekim annesi olacaktim nasip olmadı inşallah hayırlısıyla 2019 ekim annelerine katılıp sonuna kadar birlikte gideriz rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah3 kez anneler grubuna girdim.
2017 eylül annesi olacaktım nasip olmadı.
2018 mayıs annesi olacaktım nasip olmadı.
2019 nisan annesi olacaktım nasip olmadı.
3 kaybımdan sonra Rabbimden niyazım, hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalıp, sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma almak..
Ve dualarımın hepsi tüm isteyenler için. Rabbim bu ay tüm isteyenlere müjdeli haberler almayı, o test çubuğunda 2. çizgiyi görmeyi, ardından kalp atışını duymayı, sağlıklı bir şekilde 9 ay taşıyıp sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Amiin, Amiin binlerle Amiinn...
İnş nasip olur canım herhangi belirti falan var mıHayırlı geceler hanımlar bende adetimin 5 gününeyim zeytinyağlı incir kürüne başladım nasipte varsa vesile olur ekim annesi olmak nasip olur herşeyin hayırlısı
Slm kızlar bende aranıza katıldım, sata göre 5 haftalık. Fakat bugün kontrole gittim vajinal kese göründü 3 haftalık dedi, sat 12 Aralık. 3 haftalık gebeliğe göre de beta 2824,1, bana yüksek geldi[/QUOTEas canım beta daha çok arttsın inş,bi daha ne zaman beta baktırıcan
Havalianne__ canım aslında yüksek değerin 3.haftanın sonu falandır belki,gebelik haftası değişiyor illa bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur
Merhaba canım,bat kaçHerkese merhaba bende bat bekleyen bir aday olarak köşede yerimi alayım
1 şubat canım daha var biz şansımızı denedik tutarsa 10 ekim annesiyim bakalım hakkımızda hayırlısı :)Merhaba canım,bat kaç
Amin canım benimde bat 26ocak1 şubat canım daha var biz şansımızı denedik tutarsa 10 ekim annesiyim bakalım hakkımızda hayırlısı :)
inş olur canım hadi bakalım bekleyip görelim inşMerhaba kızlar. Bende ovulasyon testiyle 3 gün denedimbakalım bekliyorum bat 7 şubat . Olursa ekim annesi istiyorum.
Ben ovu yapmadım ama günleri dikkatli takip edip değerlendirdikmerhabalar bizde bu ay ovulasyon testinde silik çizgi ve net çift çizgi ile bebek çalışması yaptık :) hayırlısı ile hepimizin tutar inşallah. bat : 30 ocak
oh maşallah canım inö gönlüne göre olurBenim birde oğlum var yumurtlama gününde tek ilişkiyle hamile kalmıştım buda öyle oldu bakalım umutluyum pozitif sonuç alırım umarım