Teşekkürler canım olsun hayırlısı böyleymiş üzülme ikisi birde güzel olur sağlık olsunlarda gerisi boş geçmiş olsun dedeyedeMutlu yaşları olsun kuzucugun❤ Bizimde 22 ekimde, herseyi aldım hazırladım pasta siparişi vs . Esimin dedesi hastaneye yatti .. Bu şekilde yapamayacaktim iptal ettim. Aralıkta kızımın var 1 yas , ikisini bir yapacağım inşallah bisi çıkmazsa yine tabi. Ben ne zaman plan yapsam bir şey çıkıyor istisnasız.. vardır bir hayır. Oğluma renkli arabalar ile ilgili konsept hazırlamıştım balonlar herseyi aldım şimdi ikisi bir olunca nolucak bilemiyorum
Benimki de 5gundur gece kalkiyor memeye artık bıktım saat başı emilirmi ya kesicem kıyamıyorum kış bitsin diyorum en azından doktorunuzda artık bırak dediBu arada 2 yasa girdiğimizde beri bi tuhaf oldu gece uykusuna 10 11 en geç yatardı zorlanmadan simdi gece 1 den aşağı yatmıyor. Ve ultra enerji yani noldu anlamadım böyle gitmez insallah
Benimki daha konuşmuyor keyfinden o da bence . Meme emmiyor kendi kendine uyuyo o konuda rahatım allahtan . Ama ikinizde böyle etkiliyorsa kes bencede cnm. Takip ettiğim bazı hesaplar şefkatle sonlandırma yaptı. Yani tiksindirmeden aşama aşama.Benimki de 5gundur gece kalkiyor memeye artık bıktım saat başı emilirmi ya kesicem kıyamıyorum kış bitsin diyorum en azından doktorunuzda artık bırak dedi
Bilmiş bıdıkEvet ya iki yaşından sonra bariz değişiklikler var bizde de, çocuk tam anlamıyla kuduruklandıuyku hep geçti bizim o aynen devam, ama söz dinlemesi, hareketleri, cevapları her şeyi değişti. Bazen öyle şeyler söylüyo ki eşimle ağzımız açık kalıyo şaşkınlıktan.
Geçen gün akşam eve gidiyorduk, parka mı gidiyoruz dedi, yok işte soğuktur karanlıktır üşümeyelim yarın gideriz dedim, bana verdiği cevap şu: dışından bi bakalım dedik. Ay biz şok, mecbur gittik dışından baktık yani
Bizimkide işine gelirse anne baba yoksa işaretle Tablet telefon vermemek lazım tam bir tık tokcu görsen telefonu benden iyi kullanıyor tıktok izleyecekmis bu yaşta çok tehlikeli ana veriyoruz dursun diye diğer çocuklarında okulu var yazılıları onların dertleri daha buyuk üçe bölünce maalesef veriyosunBilmiş bıdıkBizimki hala konuşmuyor devamli anne anneeg annöggg her tonlamasi var . Bide diğer kelimeler işte. Geçen gün zorlayarak aç dedirttim. Yani konuşsa konusurda her dediğimi anlıyorlar neden konuşayım diyor bence
Benimki de öyle saat başı kalkıyor ve uzun uzun emmek istiyor . Abisi okula gidiyor sürekli hasta oluyor diye kıyamıyorum kesmeyeBenimki de 5gundur gece kalkiyor memeye artık bıktım saat başı emilirmi ya kesicem kıyamıyorum kış bitsin diyorum en azından doktorunuzda artık bırak dedi
Aynen öyle cnm artık yaza kadar sabır etcez kullanıyorlar biziBenimki de öyle saat başı kalkıyor ve uzun uzun emmek istiyor . Abisi okula gidiyor sürekli hasta oluyor diye kıyamıyorum kesmeye
Yalanci emzik niyetine emiyor. Yemek de yemiyor pek öksürük var aşırı derecedeAynen öyle cnm artık yaza kadar sabır etcez kullanıyorlar bizi
Hastami oldu bizimki yemekde yer üstüne de emer çok emmekden kansız çıktı yine doktor kes dedi ilaç verdi ama yaza keserim çünkü çok düşkün memesiz yapamazYalanci emzik niyetine emiyor. Yemek de yemiyor pek öksürük var aşırı derecede
Evet sürekli hasta , burun akıntısı başlıyor sonra öksürük tam geçiyor gibi oluyor sil baştan. Benimkinde de kansızlık var .işin kötüsü demir ilaclarinj da icmeyip kusuyorHastami oldu bizimki yemekde yer üstüne de emer çok emmekden kansız çıktı yine doktor kes dedi ilaç verdi ama yaza keserim çünkü çok düşkün memesiz yapamaz
Bana doktorun dediği anne sütü kansızlık yapar verme artık dedi kan surupu verdi dışarı çıkarken veriyorum yoksa icirmesi zor oluyor çok şükür hastalanan bir çocuk değil ama kansızlık da hastalık yaparmış bu ara götür kan değerlerine baktirinEvet sürekli hasta , burun akıntısı başlıyor sonra öksürük tam geçiyor gibi oluyor sil baştan. Benimkinde de kansızlık var .işin kötüsü demir ilaclarinj da icmeyip kusuyor
Geldi canım bebiş. 1.5 aylık oldu. Ha geldi ha gelecek nasıl olacak derken büyüyor bile. Şok giremiyorum buraya da şimdi gördüm yazdığınıOfff . Allah yardım etsin valla. Senin gebelik nasıl gidiyor cnm. Doğum ne zaman
Benimki de öyle çok konuşmuyor. Sadece kelimeleri vardı. Şimdi söylediğimiz herşeyi tekrar etmeye başladı. Herşeyi anlıyor sizinki gibi. Ama ben emin olamadım çocuk psikiyatriye götürdüm. Gelişim testi yapıldı. İnce motor kaba motor sosyal gelişim normal sadece dil gelişimi geri çıktı. Doktor bol bol kitap oku dedi. Zaten bilinen birşey bu ama daha sık yapmaya başladım. Gerçekten çok etkisi oldu. Kitabı açıp içindekileri ayırt edebiliyor tekrar ediyor. Algısı da daha iyi olduBilmiş bıdıkBizimki hala konuşmuyor devamli anne anneeg annöggg her tonlamasi var . Bide diğer kelimeler işte. Geçen gün zorlayarak aç dedirttim. Yani konuşsa konusurda her dediğimi anlıyorlar neden konuşayım diyor bence
Benim büyük oğlan geçen sene canlı dersle birinci sınıfı okudu. Cidden çok zordu. Bende o zaman çok çizgi film açtım. Sanırım ondan konuşmadı benimki de. Ama bu sene açmıyorum. Telefonda sadece yemek yerken 10 dak izliyor. Öbür türlü 1 saat sürüyor yemesi. Abinin ödevlerine zaman kalmıyor. Küçük bebek ilgi istiyor. Ama düzeni oturttum bayağı. Büyüğe ödev yaptırırken ona da kağıt kalem veriyorum karalıyor bayağı zaman kalıyor bize. Kitap okumaya başladım ona çok faydası oldu. Ahşap oyuncaklar falan varya zaten onları çok iyi yapıyor ama gelişim testinde dil gelişim geri çıktı. İnşallah o arayı da kapatıcaz. Bu ara bayağı yoğunuz. İtiraf edeyim canım çıkıyor resmen.Bizimkide işine gelirse anne baba yoksa işaretle Tablet telefon vermemek lazım tam bir tık tokcu görsen telefonu benden iyi kullanıyor tıktok izleyecekmis bu yaşta çok tehlikeli ana veriyoruz dursun diye diğer çocuklarında okulu var yazılıları onların dertleri daha buyuk üçe bölünce maalesef veriyosun
Uc yasa açılır cnm merak etme benim ikisi de geç konusdu şimdi susmuyorlar oyuzden telaslanmiyorum istediği zaman söylüyor dertini beni kullanmasını çok iyi biliyor kitapin gerçekten çok faydası var konuşmadığı için dil seviyesi düşüktür denvir testini yaptıBenim büyük oğlan geçen sene canlı dersle birinci sınıfı okudu. Cidden çok zordu. Bende o zaman çok çizgi film açtım. Sanırım ondan konuşmadı benimki de. Ama bu sene açmıyorum. Telefonda sadece yemek yerken 10 dak izliyor. Öbür türlü 1 saat sürüyor yemesi. Abinin ödevlerine zaman kalmıyor. Küçük bebek ilgi istiyor. Ama düzeni oturttum bayağı. Büyüğe ödev yaptırırken ona da kağıt kalem veriyorum karalıyor bayağı zaman kalıyor bize. Kitap okumaya başladım ona çok faydası oldu. Ahşap oyuncaklar falan varya zaten onları çok iyi yapıyor ama gelişim testinde dil gelişim geri çıktı. İnşallah o arayı da kapatıcaz. Bu ara bayağı yoğunuz. İtiraf edeyim canım çıkıyor resmen.
Aynen. Benim de büyük oğlum geç konuştu. Şimdi gayet iyi ve geveze tabi çok şükürUc yasa açılır cnm merak etme benim ikisi de geç konusdu şimdi susmuyorlar oyuzden telaslanmiyorum istediği zaman söylüyor dertini beni kullanmasını çok iyi biliyor kitapin gerçekten çok faydası var konuşmadığı için dil seviyesi düşüktür denvir testini yaptı
Yaaa canm hiç haberim yok.Geldi canım bebiş. 1.5 aylık oldu. Ha geldi ha gelecek nasıl olacak derken büyüyor bile. Şok giremiyorum buraya da şimdi gördüm yazdığını
Sağol canım çok teşekkür ederim. Abi okuldan hastalık getirdi hepsinde biraz öksürük var ama genel olarak iyiler. Doğumda kız kardeşim geldi yanımda kaldı hastanede. Onun da 3 aylık bebeği var sonra mecbur gitti. Kv vardı. Ama hiç birşeye elini sürmez. Evde bir koltuk seçer her geldiğinde orda oturur. Kalkmaz. Sinir olurum. Yine öyle yaptı. Zor gün saydım gitsin diye Allah affetsin. Yine kavga etmemeyi başardım şükür Allah’a. Gitti evine. Ben tek çok yoruluyorum ama evim düzenim işim daha iyi oluyor. Sağol canım benim. Düşünülmek güzelYaaa canm hiç haberim yok.Gözün aydın Allah bağışlasın. Üç çocuklu anne oldun artk. Allah yardımcın olsun. Her işin rast gitsin inşallah. Bebis nasıl sen nasılsın. Doğum sürecinde yardımcı olan kimse varmiydi.
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün ilk çocuk kaç yaşında tek daha iyi bakılır boşver sen kaynanayi sinir bozar Allah yardımcın olurSağol canım çok teşekkür ederim. Abi okuldan hastalık getirdi hepsinde biraz öksürük var ama genel olarak iyiler. Doğumda kız kardeşim geldi yanımda kaldı hastanede. Onun da 3 aylık bebeği var sonra mecbur gitti. Kv vardı. Ama hiç birşeye elini sürmez. Evde bir koltuk seçer her geldiğinde orda oturur. Kalkmaz. Sinir olurum. Yine öyle yaptı. Zor gün saydım gitsin diye Allah affetsin. Yine kavga etmemeyi başardım şükür Allah’a. Gitti evine. Ben tek çok yoruluyorum ama evim düzenim işim daha iyi oluyor. Sağol canım benim. Düşünülmek güzelSen nasılsın çocukların nasıl?