2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gelişimi oldukça iyi. Suyla bizimki de oynamayi sever. Bardak oyunları bı ara bizde çok oynadık. Parmak ucunda yürüme olayı🙈 ben bebekken hep parmak ucunda yürümusum. Ve hala merdiven çıkarken ayağımı düz basmayı sevmem parmak ucunda yureyerek çıkarım . Beni mutlu neden bişey bu. Çok enteresan 🤣🤣. Yani senin kız oldukça. Normal. Boşuna üzmüş sun kendini.

Ah kız mı dedin 😍 Allah mi söyletti 😍 bi oğlum var ama 2.ci nasip olursa kız istiyorum. Senin kız oldukca normal diyince çok sevindim bu cümledeki kiz öznesine 😁😁😇😇

Ah kız mı dedin 😍 Allah mi söyletti 😍 bi oğlum var ama 2.ci nasip olursa kız istiyorum. Senin kız oldukca normal diyince çok sevindim bu cümledeki kiz öznesine 😁😁😇😇
Kızın var zannettim🤣🤣 Allah gönlüne göre versin inşallah diyelim. Bende çok kız istiyorum. Ama üçüncüye cesaret etmem yıllarımı alacak sanırım 👻

Bende sıram gelince olucam. Ama endişeliyim.. insallah herhangi bi yan etki yaşamayız. Çocuklara yapilcak mi acaba. Açıkçası çocuklar için kafam çok karışık. 🙊
12 yas denildi çocuklara oda eylül ayı bebeklere yok eşim oldu bir ay oldu sıkıntı olmadi instragmanda cocuk doktoru emziriyor alman asisi oldu hicde kesmedi bebekde antikor alıyormuş bizim cocuk doktoru yaz çıkar cnm

12 yas denildi çocuklara oda eylül ayı bebeklere yok eşim oldu bir ay oldu sıkıntı olmadi instragmanda cocuk doktoru emziriyor alman asisi oldu hicde kesmedi bebekde antikor alıyormuş bizim cocuk doktoru yaz çıkar cnm
İyi ya olmasınlar aşı. Şuan emziriom. Ama ilk fırsatta kesmek istiyorm artk. Çok bunaldım. Aşırı bagimli. Nasıl yapicam bilmiyorum. Geçen gün altı saat kadar emzirmedim. Çıldırdı.

İyi ya olmasınlar aşı. Şuan emziriom. Ama ilk fırsatta kesmek istiyorm artk. Çok bunaldım. Aşırı bagimli. Nasıl yapicam bilmiyorum. Geçen gün altı saat kadar emzirmedim. Çıldırdı.
Bende son köpek dişleri kaldı onları çıkarsın kesmeyi düşünüyorum. Gece sürekli emmek istiyor. Gün içinde de öyle. Yemek yiyesi gelmiyor bu yüzden

Bende son köpek dişleri kaldı onları çıkarsın kesmeyi düşünüyorum. Gece sürekli emmek istiyor. Gün içinde de öyle. Yemek yiyesi gelmiyor bu yüzden
Benimki bı ara yarım saatte bı uyanip emiyordu. Sabaha doğru dörtten sonra da üç dört saat yanımda yatıp emerek devam ediodu. Pafa sebebiyle koruyucu tedavi başladik. Alerji damlası ve tozu kullaniyoruz. Şimdi gece daha az uyanıyor. Ama sabah uyanınca yine bı saat falan emerek devam ediyor. Gündüz her aklına gelince gelip yapisio. Asla hayirdan anlamıyor. Bazen beş dakikada bir geliyor o derece🙊. Sabah kahvaltıdan nefret ediyor . Bence sabah fazla emdiği için fazla açılmıyor galiba. Onun dışında öğlen ve akşam yemeği yiyor iyi kötü. Yumuşak meyveleri seviyo yiyo. Yoğurt ayran sevio . Ama kahvatli hayatında yok gibi. Nasıl ayircam hiç bilmiyorum.hepimize kolay gelsin

Kızlar oğlum 20 aylık sünnet ettiricem . Ne kadar sürede iyileşir nelere dikkat etmem lazım. Şunu yaparsan işin kolaylaşır dediğiniz bir şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Ben 4 aylıkken yaptırmıştım 2 günde iyileşmişti. Doktor pansumanı düştükten sonra kullanmamız için krem vermişti. Başka da birşeye dikkat etmemiştim..

Hangi kremi vermişti merak ettim artık hiç bir şey veemiyorlarmis. Enfeksiyon kapacak diye korkuyorum
10gun oldu sunnet olalı cnm normalde 3gun bantlı kalıyor ellemiyorsun bizimki düşürdü onu ertesi gün çok ağlamaktan krem verdi sabah akşam bir hafta banyo yasak bir hafta sonra kontrol bebanten verdi buseferde 10gun sür dedi diğerini bıraktık birde büyük bez al ben 20 .30 kilo arası aldım 7numara biz çok çektik anastezi aldı sıkıntımız baya oldu oyuzden

Benimkide yarim saatde bir iş yapamaz oldum emmekten demiri düşüyor doktor verme diye kızdı bu ayda gunduz emmez bukadar diye yemeside yerinde ama düşkün bazen salça sürüyorum dayanamiyirum tiksiniyor sonra gine emiyo

Benimkide yarim saatde bir iş yapamaz oldum emmekten demiri düşüyor doktor verme diye kızdı bu ayda gunduz emmez bukadar diye yemeside yerinde ama düşkün bazen salça sürüyorum dayanamiyirum tiksiniyor sonra gine emiyo
Bende geçen gün salça sürdüm. Altı saat emzirmedim. Ama çok zorladı beni yeniden emzirmeye başladım. Bide evde domates salçası yoktu. Biber salçası sürdüm. Bı alerji yaptı.. kaşıntı kızarıklık falan.🤣🤣 Meğer salça acı biber salcasiymis. Düş falan aldım da rahatladım sonra 🤣

Bende geçen gün salça sürdüm. Altı saat emzirmedim. Ama çok zorladı beni yeniden emzirmeye başladım. Bide evde domates salçası yoktu. Biber salçası sürdüm. Bı alerji yaptı.. kaşıntı kızarıklık falan.🤣🤣 Meğer salça acı biber salcasiymis. Düş falan aldım da rahatladım sonra 🤣
Sen yakmışım çocuğu 😁bizimki alıştı bırak diyorum salça surcem bir görsen sürme diye söylüyor gerçekten biktiriyorlar

10gun oldu sunnet olalı cnm normalde 3gun bantlı kalıyor ellemiyorsun bizimki düşürdü onu ertesi gün çok ağlamaktan krem verdi sabah akşam bir hafta banyo yasak bir hafta sonra kontrol bebanten verdi buseferde 10gun sür dedi diğerini bıraktık birde büyük bez al ben 20 .30 kilo arası aldım 7numara biz çok çektik anastezi aldı sıkıntımız baya oldu oyuzden
6 numara kullanıyorduk ama 7 de alırım. Dikişli mi oldu nasıl bir teknik kullanıldı

X