- 21 Temmuz 2014
- 809
- 2.453
Ben yaptırdım canm özel hastanede yoktu mua olduğumuz aile hekimi yaptı su ciceginiKızlar 1yas aşısını biz yarın olcaz ama su çiçeği aşısı yokmuş 3-4aydir gelmiyormus buraya Sizler yaptirabildiniz mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım canm özel hastanede yoktu mua olduğumuz aile hekimi yaptı su ciceginiKızlar 1yas aşısını biz yarın olcaz ama su çiçeği aşısı yokmuş 3-4aydir gelmiyormus buraya Sizler yaptirabildiniz mi acaba
Hangi il acaba cnmBen yaptırdım canm özel hastanede yoktu mua olduğumuz aile hekimi yaptı su cicegini
ŞanslıymisinizDoğum gününün ertesi günü vuruldu benim ki. Eylülde
İburamin basladigimdan beri ateş olmadı cnm. İnşallah olmaz tekrar. Yan kesici değil de onun yanındaki dış kabarmış azı diş mi oluo acaba. Hiç bakmadım. Her diş zor çıktı ama bu hepten yordu bizi. Cnm korona burda çok vahim duurmdaCnm azi dişleri geliyorsa çocuğu çok sarsıyor emin ol biz 4hafta çektik hiç ateslenmemisdi azı dişi mahvetti bizi sonrada bağışıklık düşdü hastalandık devam ederse mutlaka cocuk doktruna gotur baska çaren yok birde38 ateş geçmez diş atesi
Bizim sağlık ocağı bebek hemşiresi aramıştı son 1 tane var hemen getir yoksa Türkiye genelinde sıkıntı var diye.evim yakın kaptığım gibi götürmüştüm yapıldı bizimki.Kızlar 1yas aşısını biz yarın olcaz ama su çiçeği aşısı yokmuş 3-4aydir gelmiyormus buraya Sizler yaptirabildiniz mi acaba
Senin evde tek çocuk var gibi düşündüm birde bilgisayar kablolu ise sürekli taşınmaz sıkıntı.Sağol canım yazdığın için, salon işi de zor bilgisayar kabloları bı de oğlan uyurken kızımin televizyon saati, eşimle aynı odada izkeyemez,ders anlatırken
Azı dişi cnm iyise elleme cnm çok arttı vakalarİburamin basladigimdan beri ateş olmadı cnm. İnşallah olmaz tekrar. Yan kesici değil de onun yanındaki dış kabarmış azı diş mi oluo acaba. Hiç bakmadım. Her diş zor çıktı ama bu hepten yordu bizi. Cnm korona burda çok vahim duurmda
Ateş bidaha olmadı çok şükür. Keyfi biraz daha iyi. Az bişey yemeye başladı. İkinci uykuya direniyor sanki. Söyle ikinci uykuyu uyuyo. Ama gece uykusuna çok çok zorla geçiyoruz. Normalde onda uyuyan çocuk nerdeyse 12 ye kadar oturcak. Asla uyutamiyorum. Erken diye düşünüyorum ama. Tek uyku istiyor sanki.Azı dişi cnm iyise elleme cnm çok arttı vakalar
Demin aşıdan geldik, mecbur olmadıkça gelmeyin, çalışanların çoğu pozitif, ya da temaslı diye yazı asmışlar Ama hemşireler bu sefer gergin değildi aralarında espri felan yapıyorlardı, onları öyle görünce bende rahatladım nedense.Azı dişi cnm iyise elleme cnm çok arttı vakalar
Çok geçmiş olsun zeracimAteş bidaha olmadı çok şükür. Keyfi biraz daha iyi. Az bişey yemeye başladı. İkinci uykuya direniyor sanki. Söyle ikinci uykuyu uyuyo. Ama gece uykusuna çok çok zorla geçiyoruz. Normalde onda uyuyan çocuk nerdeyse 12 ye kadar oturcak. Asla uyutamiyorum. Erken diye düşünüyorum ama. Tek uyku istiyor sanki.
Bizde öyleyiz zera dün gee 1 de uyudu. Üst azı alt azi ve köpek dişiyle uğraşıyo agresif bisi oldu bağırıp kızıyo bize filn. Elbet geçecek bugünlerdeAteş bidaha olmadı çok şükür. Keyfi biraz daha iyi. Az bişey yemeye başladı. İkinci uykuya direniyor sanki. Söyle ikinci uykuyu uyuyo. Ama gece uykusuna çok çok zorla geçiyoruz. Normalde onda uyuyan çocuk nerdeyse 12 ye kadar oturcak. Asla uyutamiyorum. Erken diye düşünüyorum ama. Tek uyku istiyor sanki.
Istanbul canmHangi il acaba cnm
Mecbur cnm asiya gitmek gerek 1yas aşısının hepsini yaptı mı pekiDemin aşıdan geldik, mecbur olmadıkça gelmeyin, çalışanların çoğu pozitif, ya da temaslı diye yazı asmışlar Ama hemşireler bu sefer gergin değildi aralarında espri felan yapıyorlardı, onları öyle görünce bende rahatladım nedense.
Bu arada kilomuz 9.600 olmuş, boy 77cm
Çok zor onlar cnm bizde öyleyiz bide hep bi memnuniyetsizlik kucak isteme bi gülüyo bi ağlıyo garibimBiz üst azığı çıkardık şimdi aşağı azı mahvetti huyu suyu değişiyor ağzında hep salya üstü ıslanıyor sürekli peşinden gezmekten yoruldum çıksada rahatlasa
Civilden 60 liralık aldım emniyet kemeri var. Plastik. Tablası çıkıyor. Yıkanması temizlemesi çok kolay. Pahalı bir şey almaya gerek yok benceHay Allah ya... Nasıl bilicem ben şimdi benim oğlan mama sandalyesi isticek mi istemeyecek mi. Ya fiyatlar da aşırı yüksek, bin küsür lira verip hiç kullanamamak da var işin ucunda. E peki siz nerde besliyorsunuz? Kanepede falan mı oturmak istiyor?
ben ev tipi ana kucağı da almamıştım. Mama sandalyesini ana kucağı niyetine de kullanırım diyordum...
Bizim alt yan kesiciler çıkacak salyalar derya deniz , aniden huysuz oluyo aniden mülayim anı anını tutmuyo. Şimdiden böyleyse azilari düşünemiyorum.Biz üst azığı çıkardık şimdi aşağı azı mahvetti huyu suyu değişiyor ağzında hep salya üstü ıslanıyor sürekli peşinden gezmekten yoruldum çıksada rahatlasa
Yok canım su çiçeği yokmuş o eksik kaldıMecbur cnm asiya gitmek gerek 1yas aşısının hepsini yaptı mı peki
Gelince mutlaka yaptır cnm çok hafif geçiriyorlar aşılı olanYok canım su çiçeği yokmuş o eksik kaldı