Günaydın, ben henüz çok yeni olduğu için, bebek halen tutunmaya çalılıyordur diye epey dikkat ediyorum. Ev işi olarak sadece yemek yapıyorum, 2-3 kilodan fazla bir şey taşımıyorum. Yukarı uzanma konusunda unutup uzandığım oluyor ama boyum uzun zaten, karnımı esnetecek bir uzanma olmadı. İşe gidince de mümkün olduğunca ayakta kalmamaya çalışıyorum.
Bu arada sabah esneme kısmında ben de senin gibiyim. Bazen kendimi sabah yatakta esnerken uyanmış buluyorum.
:) hem ilk hem de tüp bebekle uzun uğraşlar sonunda oldu.İlk herhalde sizin, benim evde 14,5 kilo bi abisi var, hep kucak ister oldunormalde bu kadar istemezdi anlamış gibi ben de alıyorum kıyamıyorum bünyem alışık bi şey olmaz diye düşünüyorum tabi abartmadan. Allah’a emanet inşallah..
5+6 olmusum ins cnm carsamba randevum var tekrarBebek ancak oluşur canım, bi kaç güne o da görünür ultrasonda, hatta kalp atışı da başlar
İnşallah çarşamba güzel haberler vericeksin bize canım5+6 olmusum ins cnm carsamba randevum var tekrar
:) hem ilk hem de tüp bebekle uzun uğraşlar sonunda oldu.
Günaydın kızlar bugün ben de bebeğimi görmeye gideceğim 3te randevum var umarım kalbini duyarız
Güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydın kızlar bugün ben de bebeğimi görmeye gideceğim 3te randevum var umarım kalbini duyarız
ınsalla canımGünaydın kızlar bugün ben de bebeğimi görmeye gideceğim 3te randevum var umarım kalbini duyarız
Hayırlısı olsun canım, bebişin ne kadar güzel bi sürpriz yapmış size :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıMerhabaaa, bende ekim ayı annesi olucam Allah kısmet ederse inşallah. 2,5 senelik evliyim ve 2,5 senedir olmuyordu bu ay kendiliğinden geldi bebişim. Geçen hafta pazartesi keseyi görmek için doktora gittik 9mm kese var dedi, ben 5+2 hesaplıyordum ultrason kağıdında 5+5 yazıyordu ,10 gün sonra tekrar gel bebişi görelim dedi doktorum 27 şubatta tekrar gidicez inşallah. Heyecanlı ve stresliyim
Hayirli olsun bebisiniz . Bekleyisin ardndan cok heyecanli oluyor gebelik bn ilk gebeliktee 2bucuk yil beklemistm :) bu kez erken geldi kizim daha 1bucuk yasinda . Bn daha yeni kan testi verdm bugum 2 decikacak sonuclaeMerhabaaa, bende ekim ayı annesi olucam Allah kısmet ederse inşallah. 2,5 senelik evliyim ve 2,5 senedir olmuyordu bu ay kendiliğinden geldi bebişim. Geçen hafta pazartesi keseyi görmek için doktora gittik 9mm kese var dedi, ben 5+2 hesaplıyordum ultrason kağıdında 5+5 yazıyordu ,10 gün sonra tekrar gel bebişi görelim dedi doktorum 27 şubatta tekrar gidicez inşallah. Heyecanlı ve stresliyim
Üstten US ile görüntüledi doktor. Benim bebeğime biraz önde görünüyor dedi. Bebeği gördük şükür ama hemen korkma. Ben ilk çocupumda 6 +da yalnızca keseyi görebilmiştik. Sonraki hafta bebeği gördük. 8. Hafta doktor kalbi göremedi ve demişti ki vajinal bakmak zorundayız. Ancak 8. Haftada vajinal US ile görebilmiştik. Yani değişiyor herkeste. Bence Doktorun erken dediyse korkacak bir şey yoktur.Canım 6+4 de vajinalmi yoksa karından mı ultrason bakıldı? Kalp atışı için erken demişya doktorun peki bebeği görebildin mi? Bende 6+3 de kontrole gitmiştim üstten ultrason baktı vajinal önermiyomuş biz sadece kese gördük bebek ve kalp atışları için erken dedi ama işte içim rahat etmiyo ki araştırıp duruyorum
Büyüyor bebişin, maşallah :)Duydum ama yavasti canim yine ama oncekinde hic ses yoktu bu sefer daha net duydum
Hadi bakalım hep birlikte saat 2 yi bekliyoruz o zamanHay
Hayirli olsun bebisiniz . Bekleyisin ardndan cok heyecanli oluyor gebelik bn ilk gebeliktee 2bucuk yil beklemistm :) bu kez erken geldi kizim daha 1bucuk yasinda . Bn daha yeni kan testi verdm bugum 2 decikacak sonuclae
Sağolun teşekkür ederim, amin inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir gebelik geçirip, sağlıklı sıhhatli güzel bi doğumla da kucağımıza alırız inşallah.Hayırlısı olsun canım, bebişin ne kadar güzel bi sürpriz yapmış size :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Doktor mu dedi bunu? Bence hurafa, etrafımda çok rahat hAmilelik geçiren kadınlar var ve ben kendime acıyorum. Bebekleri.de gayet sağlıklı. Ben her doktorun dediğine bile inanmıyorum, milletin dediğine hiç inanma.Insallah canim ama mide bulantisi hamilelikte sağlıklı olduguna isaretmis gebeligin
:)Hadi bakalım hep birlikte saat 2 yi bekliyoruz o zaman
Sağolun teşekkür ederim, amin inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir gebelik geçirip, sağlıklı sıhhatli güzel bi doğumla da kucağımıza alırız inşallah.
.
Benim ilk gebeliğim baya telaşlıyım bişey olunca hemen korkuyorum. Bu gece ilk ilk defa kasıklarım inanılmaz ağrıdı galiba üşüttüm normalde hafif adet sancı gibi ağrı olurdu bu baya fazlaydı. Çok korktum düşük falan diye ama kendimi ısıtınca geçti çok şükür
Ay insallah canim benimBüyüyor bebişin, maşallah :)
Benim de ilk bebeğim olacak nasipse canım, daha önce bi tane kürtajım var malesef.Hadi bakalım hep birlikte saat 2 yi bekliyoruz o zaman
Sağolun teşekkür ederim, amin inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir gebelik geçirip, sağlıklı sıhhatli güzel bi doğumla da kucağımıza alırız inşallah.
.
Benim ilk gebeliğim baya telaşlıyım bişey olunca hemen korkuyorum. Bu gece ilk ilk defa kasıklarım inanılmaz ağrıdı galiba üşüttüm normalde hafif adet sancı gibi ağrı olurdu bu baya fazlaydı. Çok korktum düşük falan diye ama kendimi ısıtınca geçti çok şükür
Evet canım hurafr inanma .Doktor mu dedi bunu? Bence hurafa, etrafımda çok rahat hAmilelik geçiren kadınlar var ve ben kendime acıyorum. Bebekleri.de gayet sağlıklı. Ben her doktorun dediğine bile inanmıyorum, milletin dediğine hiç inanma.