- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
Amin canım sağlıkla ilerlesinde sıkıntı çekelim hiç gözümde değil adetin ilk günü gibi kasıklarım ağrıyor ama hiç gözüme gelmiyo normalde hastanelik olurum düşün :)Tesellur edoyorum canim. Zorlu gececek gibi geliyor bana da. Hem oncesi zordu hem de hamilelik zor olacak. Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin de
Yumurtlama tarihin ne zaman canımHerkese merhaba, adetime 3 gün kala beta hcg değerim 15 çıkmıştı, düşük olduğu için dua edip bekliyoruz şu anda, inşallah devam ederse tahmini doğum tarihi 14 Ekim haftası olacak, benzer durum yaşayanınız oldu mu acaba? Herkesin Allah yardımcısı olsun, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Selam canım, 14 ocak olması lazım, ovulasyonla takip etmiştim, o gün silikleşmişti. Çok sevindim seni gördüğüme, başka bir topikte belirtilerini sormuştum sana hatırlıyorumYumurtlama tarihin ne zaman canım
Evet canım hatırladım seniSelam canım, 14 ocak olması lazım, ovulasyonla takip etmiştim, o gün silikleşmişti. Çok sevindim seni gördüğüme, başka bir topikte belirtilerini sormuştum sana hatırlıyorum
İnşallah canım, değerim dün sabaha ait, adete 3 gün vardı, yarın ya da pazartesi tekrarlamam lazım evet, hayırlısı olsun inşallah, çok teşekkürler.Evet canım hatırladım senideğerin bu güne mi ait 2 gün sonra gidip tekrar baktır olur mu 50 60 larda çıkarsa geç döllenmedir canım İnşallah sende ekim annesisindir
İnşallah canım, değerim dün sabaha ait, adete 3 gün vardı, yarın ya da pazartesi tekrarlamam lazım evet, hayırlısı olsun inşallah, çok teşekkürler.[/QUOT
Adete 3 gun varken iyi cikmis 2 gunde 1 tekrarlayin yarin sabahta 2 kat artma varsa tekrar 2 gun sonra tekrarlayin insallah vardir
Amin, inşallah, çok teşekkürler cevabınız için, sizlere de allah sağlık
Aminnn insallah cnm yarinda yaptirirsan yaz insallah cikmistr
Teşekkür ederim yine de cevabın için canımOvulasyonla gebeliğe bakıldığını ilk defa duyuyorum. Bi şey diyemicem canım
Ay inanmıyorum canım ya :) peki o zaman test yaptığında koyuluk durumu nasıldı ikinci çizginin, benim şu teste benziyo muydu? İnşallah hamileyimdir canım, çok istiyorum bunu gerçektenMerhaba vera,
2016 ekim ayinda bat günümde ovulasyon testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu.
Tabi sonra eşim gebelik testi alıp gelmişti ve yine çift çizgi çıkmıştı :)
Bence hamilesin
Canım selam, bende de ovulasyon testi bayağı vardı o yüzden onunla takip ediyordum yumurtlamadan sonra da, ama benimki hiç koyulaşmamıştı, bıraktım o nedenle. Yarın hem hcg hem lh sabahleyin denerim, bakalım hcg koyulaşacak mı, lh nasıl çıkacak, hakkımızda hayırlısı olsunTeşekkür ederim yine de cevabın için canım
Selam canım benim :) ben de bugün ani bi kararla yaptım ıvukasyon testini canım, hatta sıvı alımına dikkat etmedim baya sıvı tükettim. Sen hamilesin ve inşallah değerin katlanarak artıcak. Ben de inşallah hamileyimdir de bu topikte birlikte oluruz hepCanım selam, bende de ovulasyon testi bayağı vardı o yüzden onunla takip ediyordum yumurtlamadan sonra da, ama benimki hiç koyulaşmamıştı, bıraktım o nedenle. Yarın hem hcg hem lh sabahleyin denerim, bakalım hcg koyulaşacak mı, lh nasıl çıkacak, hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım benim, Rabbim dualarımızı kabul etsinSelam canım benim :) ben de bugün ani bi kararla yaptım ıvukasyon testini canım, hatta sıvı alımına dikkat etmedim baya sıvı tükettim. Sen hamilesin ve inşallah değerin katlanarak artıcak. Ben de inşallah hamileyimdir de bu topikte birlikte oluruz hep
OVULasyonla bakanı çok duydum ama benim bi fikrim yok inşallah hamilesindir canım,bi kaç güne test yaptır canım bende çok merak ettimEki Görüntüle 2231403
Kızlar size önemli bi soru sorucam. Bata 4 gün var. Ovulasyon testim vardı evde baya, birden şeytan dürttü bi denemek istedim ve ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 10 dakika bile olmadı bu testi yapalı tam kurumadı bile daha fark edersiniz. Bu arada en son 2 saat önce tuvaletimi yapmıştım ama sonra test yapma fikrim olmadığı için bol bol çay ve su içtim. Sorum şu, ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler bata kaç gün kala öğreniyo ki acaba bilen var mı? Ayrıca ben ovulasyon testini yumurtlama haricinde bile aklıma gelince yapan biriyim, yumurtlama dışında hiç böyle koyu çıkmaz, normal bi zamanda gep silik çıkar. Birden bi panik yaptım
öncelikle merhsba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar,
Bat 4 gün geçti. Bu sabah test yaptım silik çizgi bile çıkmadı. 26 günde 1 adet gören biriyim. Yani bu durumda erken yumurtluyor oluyorum sanırım o yüzden geç döllenme gibi bir ihtimal olmaz heralde değil mi?
5 senedir çocuk istiyoruz baya bir heyecanlanmıştık. Bu sonuca rağmen hamilelik olma olasılığı pek yoktur değil mi?
hoşgeldin hayırlı olsun canım 3gün öncesinde yspmışsın önemli olan artması düşük değerle başlayıp artan çok var geç döllenmeden ötürü,inşallah bebeğin seninledirHerkese merhaba, adetime 3 gün kala beta hcg değerim 15 çıkmıştı, düşük olduğu için dua edip bekliyoruz şu anda, inşallah devam ederse tahmini doğum tarihi 14 Ekim haftası olacak, benzer durum yaşayanınız oldu mu acaba? Herkesin Allah yardımcısı olsun, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba canım, çok teşekkürler iyi dileklerin için, hoşbulduk, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Akıntı bende de var, ilk başta beyazdı, sonra kesildi, şimdi ara ara sarı oluyor, senin de öyle miydi?OVULasyonla bakanı çok duydum ama benim bi fikrim yok inşallah hamilesindir canım,bi kaç güne test yaptır canım bende çok merak ettim
öncelikle merhsba canım hoşgeldinhiç belli olmaz belki bi sebepten yumurtlaman gecikmiştir Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir drğilsende üzülmek yok inşallah olacak canım
hoşgeldin hayırlı olsun canım 3gün öncesinde yspmışsın önemli olan artması düşük değerle başlayıp artan çok var geç döllenmeden ötürü,inşallah bebeğin seninledir
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. İnşallah hamileyimdir ve gelebilirim şu topiğeOVULasyonla bakanı çok duydum ama benim bi fikrim yok inşallah hamilesindir canım,bi kaç güne test yaptır canım bende çok merak ettim
öncelikle merhsba canım hoşgeldinhiç belli olmaz belki bi sebepten yumurtlaman gecikmiştir Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir drğilsende üzülmek yok inşallah olacak canım
hoşgeldin hayırlı olsun canım 3gün öncesinde yspmışsın önemli olan artması düşük değerle başlayıp artan çok var geç döllenmeden ötürü,inşallah bebeğin seninledir
Sağol canım bende teşekkür ederim,dün geceden beri sarımsı bi akıntı var,sezeryan yerim sızlıyor bir de anlamadım niye acaba,ayakta ütü yaptım şimdi üstelik çok yoruldum,hemen yoruluyo insan yaMerhaba canım, çok teşekkürler iyi dileklerin için, hoşbulduk, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Akıntı bende de var, ilk başta beyazdı, sonra kesildi, şimdi ara ara sarı oluyor, senin de öyle miydi?
Biraz dinlenebilirsen iyi olur aslında ama çocukla tabi zor olur, Allah kolaylık versin canım.Sağol canım bende teşekkür ederim,dün geceden beri sarımsı bi akıntı var,sezeryan yerim sızlıyor bir de anlamadım niye acaba,ayakta ütü yaptım şimdi üstelik çok yoruldum,hemen yoruluyo insan ya