- 19 Ocak 2016
- 4.711
- 4.852
Çok üzüldüm canım Allah hayırlısını versin geç döllenmedir belki doktorlar hemen operasyona bayılıyorlar işin ucunda para var nasılsa başka doktora da göründün mü 18 mm de küçük hani boş gebelik demek içinKese büyümeye devam ediyor fakat embriyo görülemedi 18 mm idi en son
Ay nekadar güzel bir haber çokkk sevindim gözün aydınKızlar bugün minik fasulyemi gördüm kalp atımı da başlamış
Teşekkürler canımAy nekadar güzel bir haber çokkk sevindim gözün aydın☺☺☺❤ İnş hep böyle güzel haberler alırsın canım
Fitil kullanımındada vajinaya farklı birşey girdiği için sıvı üretiyor orası canım temizlemek için sistemi böyle korumaya alıyor bir nevi kendini öylece öyle birşey olabilir belkiNormalde benim de baya yoğun akıntım oluyor ama böyle kaygan bi akıntı ve çamaşırda beyaz leke yapıyor. Bu bahsettiğim akıntı ise bildiğiniz çamaşırıma işemişim gibi. Ve sadece sabah ilk kalktığımda geliyor. Progesteronu fitil olarak kullanıyorum onun da rengi beyaz. Ama benden gelen bildiğiniz ıslak su gibi bi şey
AMin canım aminTeşekkürler canıminşallah güzel devam ederiz
GozunaydinnnnnnnKızlar bugün minik fasulyemi gördüm kalp atımı da başlamış
Amin inşallah kuzum Allah razı olsunGozunaydinnnnnnncok sevindim hadi saglicakla ilerlesinler insaAllah
Benim de öyle canım bütün doktora gidince sorucam. Sebebini öğrenip yazarım size deO bendede var. Gun icindede geliyor benden. Bildigin su. Onun disinda progestan fitilde geri geliyor beyaz yag gibi.
İnşallah dediğin gibi bi şeydir canımFitil kullanımındada vajinaya farklı birşey girdiği için sıvı üretiyor orası canım temizlemek için sistemi böyle korumaya alıyor bir nevi kendini öylece öyle birşey olabilir belki
Önemsiz bi şeyse gelsin sıkıntı yok ama bebeğin suyu falandır diye korktum ben canım. Ama zaten kese n fazla 2 cm dir. O kadar su gelmezdi herhalde. Ağrım sızım da yokCanım o sıvı benden geçen hafta geldi hatta afedersin altıma kaçırdım sandım ama bir iki gün sürdü geçti çok nadir geliyor ama öyle ıslatacak kadar değil
Yok canım normaldir ben ondan sonra iki defa gördüm gayet iyiydi kesemÖnemsiz bi şeyse gelsin sıkıntı yok ama bebeğin suyu falandır diye korktum ben canım. Ama zaten kese n fazla 2 cm dir. O kadar su gelmezdi herhalde. Ağrım sızım da yok
ben bu arada dr gittim geldim :) can hastanesine gittim keseyi gördü 3 hafta sonra gel dedi.
bilmiyorum devam edermiyim o adama
Canım bende keseyi gördüğümde doktorum 5+4 dedi bugün 6+2 olduk kalp atışı için cuma çağırdı o zamanda 6+6 olacak herşey güzel dedi kese falan güzel dedi kanama falan yok etrafında kesede güzel yerde dedi stres yapma dedi. Ama bulantim yok günde 1 defa bulanıyor. Belim de aynı şekilde ağrımıyor çok şükür kanamam yok sadece göğüslerim damarlı ve bayağı büyüdü koyulasti. Mide bulantısı olmaması beni korkutuyor doktorum ne kadar her hamilelik bir değildir desede. Lekelenmem falanda yok çok şükür ama 4 yıl bekledik mucizemi o yüzden çok korkuyorum kalp atışlarını bir duysam tamam artık hamileyim diycem ama günler geçmiyor . Eşim ıslak mendil ve bez almak için sabırsızlanıyor sürekli bebekle alakalı şeyler araştırıyor . Inşallah duyarız kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız . Beklemek çok zor 4 sene bekledim ama cuma bir türlü gelmiyor biran diyorum bugün gideyim bu seferde erken diye duymazsak iyice stres yapıcam.Merhabaa arkadaslar :)
Bende 5 haftalik iken keseyi gordum . 2 hafta sonra kalp atişi icin gel dedi. Suanda 6 +2 deyim. Tahminimce 6+6 falan iken kalp atisi icin gidicem doktorum alttan bakarsak goruruz dedi ama bakmayalim riske grmyelip bkleyelim kimyasal gebelik gecirmistin dedi. Allah hepimizie kalp atişi duymayi nasip etsin. Ve o kalpatisini takip eden zamanda saglik li dogumlar nasip etsin insallah. koku hassasiyeti uyku kasik agrisidisinda sikayetim yok. Midem bulanmiyor hic. 8 den snra baslar diyorlar bakalim.
kan testi yapmadı cnm.ultrasonla karnımdan baktı.keseyi gördüğü için test yapmadı.dr bugün başlamış orda göreve makinadan çıktı alamadı şansıma :)ama bende gördüm keseyiyaa, ne kdaardı beta hcg senın kese hemen gozukmusbende kan verdım geldm 538 cktı
kan testi yapmadı cnm.ultrasonla karnımdan baktı.keseyi gördüğü için test yapmadı.dr bugün başlamış orda göreve makinadan çıktı alamadı şansıma :)ama bende gördüm keseyi
sat 20 mart .3 hafta sonra gel dedi geç değilmi sencede yabenım daha doktora gıtmeme cok var ya :) senın sat neydı
canım doktorun iltihap açısından test yaptı mı bazen gebelikte vajinal enfeksiyon olabiliyor. benim ilk gebeliğimde olmuştu. devam ederse doktoruna detaylı bir sorÖnemsiz bi şeyse gelsin sıkıntı yok ama bebeğin suyu falandır diye korktum ben canım. Ama zaten kese n fazla 2 cm dir. O kadar su gelmezdi herhalde. Ağrım sızım da yok
bulantı olmayabilir ya da daha erken olabilir bunun için endişelenme. benim ilkinde de hiç olmamıştı bulantı kusma kramp hiç birini yaşamadım hamilemiyim diye şüpheleniyordum çoğu zamanCanım bende keseyi gördüğümde doktorum 5+4 dedi bugün 6+2 olduk kalp atışı için cuma çağırdı o zamanda 6+6 olacak herşey güzel dedi kese falan güzel dedi kanama falan yok etrafında kesede güzel yerde dedi stres yapma dedi. Ama bulantim yok günde 1 defa bulanıyor. Belim de aynı şekilde ağrımıyor çok şükür kanamam yok sadece göğüslerim damarlı ve bayağı büyüdü koyulasti. Mide bulantısı olmaması beni korkutuyor doktorum ne kadar her hamilelik bir değildir desede. Lekelenmem falanda yok çok şükür ama 4 yıl bekledik mucizemi o yüzden çok korkuyorum kalp atışlarını bir duysam tamam artık hamileyim diycem ama günler geçmiyor . Eşim ıslak mendil ve bez almak için sabırsızlanıyor sürekli bebekle alakalı şeyler araştırıyor . Inşallah duyarız kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız . Beklemek çok zor 4 sene bekledim ama cuma bir türlü gelmiyor biran diyorum bugün gideyim bu seferde erken diye duymazsak iyice stres yapıcam.
Inşallah canım ya. Şimdi nette biraz araştırma yaptım nerdeyse yarı hamile kadınlar doğuma kadar tek bir belirti yaşamamış göğüs hassasiyetı bile olmamış . Yani olsada bitsin artık bu ne deriz biliyorum ama ne bileyim hamile gibi hissedemiyor insan böyle oluncada. Hamile olup belirtisi olmayan kadınlarda yazmış tekmeleri hissedene kadar hamile olduğumu anlamadım inanmadim demişler. Ben kalp atışlarını duysak için rahat edecek ama .bulantı olmayabilir ya da daha erken olabilir bunun için endişelenme. benim ilkinde de hiç olmamıştı bulantı kusma kramp hiç birini yaşamadım hamilemiyim diye şüpheleniyordum çoğu zamanbir arkadaşımda aynı zamanda hamileydi sürekli kusuyordu bende internette kusmak sağlıklı olduğunun belirtisi tarzı bir şey okumuştum kusmak istiyordum resmen sonra bir gün kumpir yedim dokundu sanırım içim dışıma çıktı resmen dedim istedin al sana yani her hamilelik süreci kendine özel başkasıyla kıyaslama kendini yok yere strese sokma minik de olsalar hissedeler inş kalp pıtpıtını da duyacaksın.
Evet ben hiç bir belirti olmayan annelerdenim ne göğüs uçarım ne mide bulantısı ne kusma hiçbir hal oluşmadı karnım ve bebiş büyüyene kadarInşallah canım ya. Şimdi nette biraz araştırma yaptım nerdeyse yarı hamile kadınlar doğuma kadar tek bir belirti yaşamamış göğüs hassasiyetı bile olmamış . Yani olsada bitsin artık bu ne deriz biliyorum ama ne bileyim hamile gibi hissedemiyor insan böyle oluncada. Hamile olup belirtisi olmayan kadınlarda yazmış tekmeleri hissedene kadar hamile olduğumu anlamadım inanmadim demişler. Ben kalp atışlarını duysak için rahat edecek ama .