- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
İyiyim canım bende 6+0 da ultrasona girdim bebişi göremedik biraz stresliyim birazdan vajinal ultrason için gidecem. Maşallah şimdiden başlamış ziyaretler:)) Ne haber nasılsın ? Bende misafirler üst üste geliyor ve gidiyor şimdiden hayırlı olsun için. Oysa ki daha göbeğim büyümedi :))) Benden daha sabırsızlar var..
Canım normalde ben iskenderun dayım ama dış gebelik geçirdiğimde Adana'da tedavi oldum balcalı hastanesinde prof Cüneyt Evrüke(öğlene kadar balcalıda daha sonra kendi muayenesinde) doçent İbrahim hoca ve Azeri bir doktor vardı hepsinden Allah razı olsun çok ilgilendiler ve pozitiflerdi. Ben Adana'ya arada geliyorum ani birşey olur diye orda da doktor bulmayı düşünüyorum benim özel durumumdan dolayı Cüneyt hoca yada ebru tarım a gitmeyi düşünüyorumArkadaslar adanadan olanlar bana yazablr mi doktorsuz kaldimbebisimn kalp atisinida duymadim hennuz doktorum baska yere gidiyormus. Napcam bilmyrm
benn.ve hastane arıyorum :)izmirden kimler var
benn.ve hastane arıyorum :)
benim kordonda mete bey di.ama artık kimse tavsiye etmiyor.zaten o zmnlarda çok ilgili değildi çünkü hastası çookk.benm ılk dogumumdakı doktoruma devam edıcem :)
benim kordonda mete bey di.ama artık kimse tavsiye etmiyor.zaten o zmnlarda çok ilgili değildi çünkü hastası çookk.
sada hast.bir bayan var çok iyi ama o da bana çok uzak. medical parkta bildiğin drvarmı?
evet iş yerim çiğlide ben karşıyakada oturuyorum.yakın olsun bana.sen dr gittinmi?ben idrarda gördüm ama henüz gitmedimvar aslında ama doguran yok onda hanı onermek ne kdar dogru bılmıyorum, banada tınaztepe cok uzak ama dr ıcın oraya gıdıyorum, sanırım cıglı bostanlı ksk taraflarında bakıyorsun
O oluyormus diye duymuştum. Bebeği koruyan bir sıvıymış. Hatta millet o sıvıdan hamilelik belirtisi olarak bahsediyorKızlar günaydın. Ben iki gündür uyandığımda çamaşırımda ceviz büyüklüğünde ıslaklık oluyo. Sabah ilk doğrulduğumda geliyo hissediyorum. Bu haftada bebeğin suyu olamaz di mi ? Akıntı falan değil bildiğiniz renksiz kokusuz su.
Üniversiteler neden böyle ya ben de antalyadayım eşim üniversitede doğum yapmamı istiyor ama burda da eşleri ultrasonda ancak gece öğretim görevlileri sokuyormuş gündüz polikliniğe erkek girmesi yasak. Gerçekten çok ilginçler. Senin hesaplama doğru olur belki ama benimki bir yıl önceki donmuş embriyo o zaman yaşı kaç oluyor benim çocuğunDonmus degil 3.gun embriyosu canim.universitede cok yogun muayneler ole bilgi vermiyorlar kacgunluk falan diye ben telefona uygulama indirip son adeti girdim 6+4 cikiyor.hic hamile kalmadim bu ilk oyuzden fazla bilgim yok hesaplamalar hakkinda.kalp atisini duyup ilac devam yada tamam bilgisini almak icin gidiyorum sonra ozelde dr secip gidicem esimi almiyorlar iceri o da cok heves ediyor ultrasonu gormek icin.
Normalde benim de baya yoğun akıntım oluyor ama böyle kaygan bi akıntı ve çamaşırda beyaz leke yapıyor. Bu bahsettiğim akıntı ise bildiğiniz çamaşırıma işemişim gibi. Ve sadece sabah ilk kalktığımda geliyor. Progesteronu fitil olarak kullanıyorum onun da rengi beyaz. Ama benden gelen bildiğiniz ıslak su gibi bi şeyO oluyormus diye duymuştum. Bebeği koruyan bir sıvıymış. Hatta millet o sıvıdan hamilelik belirtisi olarak bahsediyor
evet iş yerim çiğlide ben karşıyakada oturuyorum.yakın olsun bana.sen dr gittinmi?ben idrarda gördüm ama henüz gitmedim
Düzenli bhcg artışım olmasına rağmen malesef boş gebelik tanısı konuldu çarşamba günü 9 hafta dolmus oluyor kürtajla alınacak
Canım normalde ben iskenderun dayım ama dış gebelik geçirdiğimde Adana'da tedavi oldum balcalı hastanesinde prof Cüneyt Evrüke(öğlene kadar balcalıda daha sonra kendi muayenesinde) doçent İbrahim hoca ve Azeri bir doktor vardı hepsinden Allah razı olsun çok ilgilendiler ve pozitiflerdi. Ben Adana'ya arada geliyorum ani birşey olur diye orda da doktor bulmayı düşünüyorum benim özel durumumdan dolayı Cüneyt hoca yada ebru tarım a gitmeyi düşünüyorum
Çok üzüldüm canım yani kesin mi başka doktora gittin miKese büyümeye devam ediyor fakat embriyo görülemedi 18 mm idi en son
Benimde kasıklarına birden ağrı giriyor sanki yırtılma genişleme gibi bir hisKızlar ya kasıklarınızda ağrı varmı bu normalmi bide benim bulantım var ama kusmalarım yok henüz inşallah olmaz