- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
Canım o sıvı benden geçen hafta geldi hatta afedersin altıma kaçırdım sandım ama bir iki gün sürdü geçti çok nadir geliyor ama öyle ıslatacak kadar değilNormalde benim de baya yoğun akıntım oluyor ama böyle kaygan bi akıntı ve çamaşırda beyaz leke yapıyor. Bu bahsettiğim akıntı ise bildiğiniz çamaşırıma işemişim gibi. Ve sadece sabah ilk kalktığımda geliyor. Progesteronu fitil olarak kullanıyorum onun da rengi beyaz. Ama benden gelen bildiğiniz ıslak su gibi bi şey
Cok gecmis olsun canm . belirtin varmiydi yada supelendigin biseyKese büyümeye devam ediyor fakat embriyo görülemedi 18 mm idi en son
aynen benimde öyle oluyo inşallah içerde iyi şeyler oluyordur:)Benimde kasıklarına birden ağrı giriyor sanki yırtılma genişleme gibi bir his
başka bir doktora gittim oda 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi ihtimal var ama büyük ihtimalle boş gebelik dedi emin olamıyorlar nedense kendimi bu duruma alıştırdım artık sonraki hamileliğimde umarım sağlıklı devam eder nasip kısmet herşey vardır bundada bir hayır demek gerekiyor.Çok üzüldüm canım yani kesin mi başka doktora gittin mi
bütün hamilelik belirtileri devam ediyor hafif bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var ama onlarda normal belirtiler bildiğim kadarıyla ultrasonda teşhis edilene kadar öğrenmenin imkanı yokmus boş gebeliği 2 ayımı doldurdugumda öğrendimCok gecmis olsun canm . belirtin varmiydi yada supelendigin bisey
Öyle canım hayırlısı olsun yine de kısmet belli olmazbaşka bir doktora gittim oda 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi ihtimal var ama büyük ihtimalle boş gebelik dedi emin olamıyorlar nedense kendimi bu duruma alıştırdım artık sonraki hamileliğimde umarım sağlıklı devam eder nasip kısmet herşey vardır bundada bir hayır demek gerekiyor.
Ooff cok uzuldm Allahim birdaha yasatmasin bu aciyi . saglkli hamilelikler diliyorum sanabütün hamilelik belirtileri devam ediyor hafif bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var ama onlarda normal belirtiler bildiğim kadarıyla ultrasonda teşhis edilene kadar öğrenmenin imkanı yokmus boş gebeliği 2 ayımı doldurdugumda öğrendim
benim bir arkadaşıma da öyle demişlerdi hatta kürtaş için gün bile vemişlerdi yaptırmadı başka doktora gitti sonuç 2 aylık bebişi dün sevmeye gittim. rabbim inşallah seninkini de bu şekilde olmasını sağlarbaşka bir doktora gittim oda 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi ihtimal var ama büyük ihtimalle boş gebelik dedi emin olamıyorlar nedense kendimi bu duruma alıştırdım artık sonraki hamileliğimde umarım sağlıklı devam eder nasip kısmet herşey vardır bundada bir hayır demek gerekiyor.
Valla bende anlamiyorum kalp atisi duyalim ozele gidicez esim olucek meraktanÜniversiteler neden böyle ya ben de antalyadayım eşim üniversitede doğum yapmamı istiyor ama burda da eşleri ultrasonda ancak gece öğretim görevlileri sokuyormuş gündüz polikliniğe erkek girmesi yasak. Gerçekten çok ilginçler. Senin hesaplama doğru olur belki ama benimki bir yıl önceki donmuş embriyo o zaman yaşı kaç oluyor benim çocuğun
ben bu arada dr gittim geldim :) can hastanesine gittim keseyi gördü 3 hafta sonra gel dedi.bende henuz gıtmedım kan verdım persembe, bugun tekrar verıcem, haftaya pzrtesı gıdıcem doktora senınde ıkıncı bebekmı
Düzenli bhcg artışım olmasına rağmen malesef boş gebelik tanısı konuldu çarşamba günü 9 hafta dolmus oluyor kürtajla alınacak
2 . olacak kısmetsebende henuz gıtmedım kan verdım persembe, bugun tekrar verıcem, haftaya pzrtesı gıdıcem doktora senınde ıkıncı bebekmı
Canım benim izmirdeki doktorum Ahmet Güler .alsancakta muayehanesi. Çok tatlı dilli anlayışlı bir doktor kendisi. Öneririm Ahmet beyibenn.ve hastane arıyorum :)
canım kendini üzme birden bebek görünebilir de geç döllenme de oluyor bazen hemen karamsar düşünme inş görünür..Kızlar selam. Son adet tarihime göre 7.haftadayız. Fakat geç yumurtlama olduğu için 6.hafta dedi doktor .bugün kontrolüm vardı. Kese büyümeye devam ediyor. Ama bebek göremedi. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı boş gebelik olabilirmiş çok üzgünüm
İnşallah görünür canım teşekkür ederim desteğin içincanım kendini üzme birden bebek görünebilir de geç döllenme de oluyor bazen hemen karamsar düşünme inş görünür..
O bendede var. Gun icindede geliyor benden. Bildigin su. Onun disinda progestan fitilde geri geliyor beyaz yag gibi.Normalde benim de baya yoğun akıntım oluyor ama böyle kaygan bi akıntı ve çamaşırda beyaz leke yapıyor. Bu bahsettiğim akıntı ise bildiğiniz çamaşırıma işemişim gibi. Ve sadece sabah ilk kalktığımda geliyor. Progesteronu fitil olarak kullanıyorum onun da rengi beyaz. Ama benden gelen bildiğiniz ıslak su gibi bi şey
tşk ederim cnm .ama alsancak uzak kalıyor banaCanım benim izmirdeki doktorum Ahmet Güler .alsancakta muayehanesi. Çok tatlı dilli anlayışlı bir doktor kendisi. Öneririm Ahmet beyi