- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
Bana da kalp atışını duysam rahat edicem gibi geliyor ama ondan sonra da düşünüyorum kesin huzursuzlanacak birşeyler buluruzInşallah canım ya. Şimdi nette biraz araştırma yaptım nerdeyse yarı hamile kadınlar doğuma kadar tek bir belirti yaşamamış göğüs hassasiyetı bile olmamış . Yani olsada bitsin artık bu ne deriz biliyorum ama ne bileyim hamile gibi hissedemiyor insan böyle oluncada. Hamile olup belirtisi olmayan kadınlarda yazmış tekmeleri hissedene kadar hamile olduğumu anlamadım inanmadim demişler. Ben kalp atışlarını duysak için rahat edecek ama .
Hayırlı uğurlu olsun inşallah keseyi gördüğünde 4+6 hafta dedi doktor ama benim sata göre aslında daha ilerde olması gerekiyor ki geç döllenme olamaz tüp bebek benimkisi. Ultrason kağıdında 9 mm yazıyor ölçüm olarak. Ben birşey sorabilir miyim sizinki neden riskli gebelikSelamün Aleyküm taze anne adayları.
Aranıza yeni katıldım.
Yarın Nasip olırsa kese'yi görmeye gidecegim.
Ve öyle heyecanlıyım ki.
Özellikle inşaAllah bu aşamayı gecersek asıl kalp atışı beni çok tedirgin ediyor.
Adet günümden 2 gün evvel pozitif gördüm.
Adet günümde beta hcg 176 çıkmıştı.
Şuan 5+2 haftalıgım.
Yarın inşaAllah keseyi görüp aranıza katılanlardan olurum
Belirtiler olarak gögüslerde dolgunluk ve agrı
Özellikle bel kasık ve kalcada agrı vardı.
Bugün hiçbiri yok.
ama en çokta midem bulansın istiyorum.
Doktor bunun kalp atışının başlamasının işareti olduğunu söylemişti.
Öncesinde iki bebeğimi kaybettim. İnşaAllah Rabbim bunu bana bağışlayacak.
Dua edelim birbirimize bol bol
Ve bir sorum var
kese ilk gördüğünüzde kaç mm idi ?
Ve kaç haftalıktı
☺☺
Ahhh benim kader arkadaşım.Ya 4 yıl kelimesine kadar bir insan herşeyi benimkiyle aynı mı anlatırhaftalar bile aynı sadece benimki çarşamba günü 6+6 olmuş olacak. Benim aklım dimağım almıyor 2 hafta önce ay gibi minik birseyken 2 hafta sonra kalbi atan bir bebek nasıl olabiliyor o yüzden de korkuyorum çok
Canim benim cok haklisin.biz nisan 18nde duyduk kalp atisimizi mayis 20snde gel dedi.okdr uzun geliyorki nasil gecer diyorum ama kafayada takmamaya calisiyorum.gunluk rutin islerime daliyorum ama bebegim hep aklimda,acaba kalbi atiyormu acaba iyimi icerde acaba gelisiyormu vs..Yuce Rabbim hepimizin yavrusunu fiziken ruhen aklen saglikli eylesin,saglikla gelsinler dunyaya kolay bir dogumun ardindanda burada gazlarindan konusalim dedigin gibiAhhh benim kader arkadaşım.ne çektiğimizi bir biz bir rabbim bilir. Ciğerimiz yanarken etrafa gülumseyerek hayır ben daha çocuk düşünmüyorum daha gencim demek daha neler neler. Inslalah duyarız kuzum sende bende hepimizde kucağımiza alırız sağlıklı hayırlı bir şekilde sonra burda bebeklerimiz gazını konuşuruz allahın izniyle. gerçekten kalp atışınıda duysak bu sefer doktor 1 ay sonra 20 gün sonra falan gel diyecek o zamana kadar da acaba kalbi atiyormu bilmem ne . Iste kadın olmak böyle.birsey .
Canim dr onlemini almis zaten.Allahin izniyle hicbirsey olmayacaktir insaAllah.dua et cok tedirgin olma.iyi seyler dusun ki iyiyi yasayasinArkadaşlar şükürler olsun 5+3 de keseyi görmek için girmiştim.
Şuan kese 8mm olarak görüldü.
Ama kese kenarında ufak bir kanama alanı var.
Doktor o olmasa daha iyi olacaltı dedi
Progestana devam.
Sizin bildiginiz böyle olup sorunsuz geçen hamilelikler var mı .
Çok korkutorum acil yardım
Daha öncesinde kayıplarım oldugu için bu riskli.Hayırlı uğurlu olsun inşallah keseyi gördüğünde 4+6 hafta dedi doktor ama benim sata göre aslında daha ilerde olması gerekiyor ki geç döllenme olamaz tüp bebek benimkisi. Ultrason kağıdında 9 mm yazıyor ölçüm olarak. Ben birşey sorabilir miyim sizinki neden riskli gebelik
İnşâAllah yaaa inşâallah gerçekten bebegimi hissetmek istiyorum artık.Canim dr onlemini almis zaten.Allahin izniyle hicbirsey olmayacaktir insaAllah.dua et cok tedirgin olma.iyi seyler dusun ki iyiyi yasayasin
merhaba canım benimde kese kenarında biraz kananam var progestan kullanıyorum ilk hamileliğimde de kanama olmuştu progestan kullandım sıkıntı olmadı içim oyüzden biraz rahatArkadaşlar şükürler olsun 5+3 de keseyi görmek için girmiştim.
Şuan kese 8mm olarak görüldü.
Ama kese kenarında ufak bir kanama alanı var.
Doktor o olmasa daha iyi olacaltı dedi
Progestana devam.
Sizin bildiginiz böyle olup sorunsuz geçen hamilelikler var mı .
Çok korkutorum acil yardım
Teşekkür ederim gerçektenmerhaba canım benimde kese kenarında biraz kananam var progestan kullanıyorum ilk hamileliğimde de kanama olmuştu progestan kullandım sıkıntı olmadı içim oyüzden biraz rahat
Kesinlikle çok katılıyorum. Benim eşim istemiyor. Ben çalışıyorum çocuk bakamam. Ben kendim daha çocuğum(29 yaşındayım) bu cümleleri kullandım ben de hep.Ahhh benim kader arkadaşım.ne çektiğimizi bir biz bir rabbim bilir. Ciğerimiz yanarken etrafa gülumseyerek hayır ben daha çocuk düşünmüyorum daha gencim demek daha neler neler. Inslalah duyarız kuzum sende bende hepimizde kucağımiza alırız sağlıklı hayırlı bir şekilde sonra burda bebeklerimiz gazını konuşuruz allahın izniyle. gerçekten kalp atışınıda duysak bu sefer doktor 1 ay sonra 20 gün sonra falan gel diyecek o zamana kadar da acaba kalbi atiyormu bilmem ne . Iste kadın olmak böyle.birsey .
Keseyi ayın 10unda gördük. Ondan 2 hafta sonra çarşambaya gün verdi yarın kalp atışı için kontrole gidicemDaha öncesinde kayıplarım oldugu için bu riskli.
Genelde gelişimi zor oluyor ve kaybediyorum bebeklerimi.
Bende bugün 5+3de gittim. 4+5 günlük 8 mm kese göründü.
Biraz kanama alanı var kese kenarı da.
İnşâAllah doktor iyileşebilir dedi.
Siz ne yaptınız kalbini duydunuz mu şimdi. Haftanız ileri görünüyor .
Keseden ne kadar sonra gitmiştiniz.
Anladım.Keseyi ayın 10unda gördük. Ondan 2 hafta sonra çarşambaya gün verdi yarın kalp atışı için kontrole gidicemBen buraya veri girerken sat a göre girmiştim ama kese görüntüsü olarak şu an 6+5 teyiz. Benim hiç tutunan bile gebeliğim olmadı. Bundan önce 2 kimyasal gebeliğim var sadece. Ve rahmim yarım. Ama riskli gebelik doktoruyla görüştüğümde sen normal bir kadın doğum doktoruna da kontrol olabilirsin dedi o yüzden sordum
Inşallah valla günler geçmiyorAnladım.
Rabbim hayırlısını versin
Rahat olmaya çalış.
Stres yapma.
Emin ol stresi çom fazla hissediyor bebeklerimiz.
Yarın inşâAllah haber bekliyorum sizden . Rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin.
Bende cuma gidicem canım hadi ikimizde duyalim meleklerimizi inşallah. Kaç oldunuz şimdi siz canım.Valla ben birşey hissetmiyorum. İyidir minişim herhalde. Akşam tiksindim mıtfaktan giremedim bulantı geldi 2 paket çubuk kraker ile akşamı kurtardım. Bugün iyiyim. Cuma günü kalp atışı için gideceğim heyecanlıyım.
Bugün 6+5.Bende cuma gidicem canım hadi ikimizde duyalim meleklerimizi inşallah. Kaç oldunuz şimdi siz canım.
Al benden de o kadar karnım şişmeden ve bebek tekme atmadan ben de inanmayacağım. Hamileyim kelimesini bile agzima sanki yakışamıyormuş gibi garipseyerek söylüyorumBugün 6+5.
/ 7+2 de bakmış olacak Dr. Yolk sac vardı. Hafif damarlanma vardı en son o bölgede. İnşallah yokunda gider herşey. Galiba karnım şişmeden inanmayacağım gebeliğime.
Benim yumurtlamam 18. Günde idi. O sebeple 6+2 de tam görünmedi. Umarım herşey yolunda gider