2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Normalde benim de baya yoğun akıntım oluyor ama böyle kaygan bi akıntı ve çamaşırda beyaz leke yapıyor. Bu bahsettiğim akıntı ise bildiğiniz çamaşırıma işemişim gibi. Ve sadece sabah ilk kalktığımda geliyor. Progesteronu fitil olarak kullanıyorum onun da rengi beyaz. Ama benden gelen bildiğiniz ıslak su gibi bi şey 😢
Canım o sıvı benden geçen hafta geldi hatta afedersin altıma kaçırdım sandım ama bir iki gün sürdü geçti çok nadir geliyor ama öyle ıslatacak kadar değil

Çok üzüldüm canım yani kesin mi başka doktora gittin mi
başka bir doktora gittim oda 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi ihtimal var ama büyük ihtimalle boş gebelik dedi emin olamıyorlar nedense kendimi bu duruma alıştırdım artık sonraki hamileliğimde umarım sağlıklı devam eder nasip kısmet herşey vardır bundada bir hayır demek gerekiyor.

başka bir doktora gittim oda 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi ihtimal var ama büyük ihtimalle boş gebelik dedi emin olamıyorlar nedense kendimi bu duruma alıştırdım artık sonraki hamileliğimde umarım sağlıklı devam eder nasip kısmet herşey vardır bundada bir hayır demek gerekiyor.
Öyle canım hayırlısı olsun yine de kısmet belli olmaz

bütün hamilelik belirtileri devam ediyor hafif bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var ama onlarda normal belirtiler bildiğim kadarıyla ultrasonda teşhis edilene kadar öğrenmenin imkanı yokmus boş gebeliği 2 ayımı doldurdugumda öğrendim :KK43:
Ooff cok uzuldm Allahim birdaha yasatmasin bu aciyi . saglkli hamilelikler diliyorum sana :KK43:

benim bir arkadaşıma da öyle demişlerdi hatta kürtaş için gün bile vemişlerdi yaptırmadı başka doktora gitti sonuç 2 aylık bebişi dün sevmeye gittim. rabbim inşallah seninkini de bu şekilde olmasını sağlar

Üniversiteler neden böyle ya ben de antalyadayım eşim üniversitede doğum yapmamı istiyor ama burda da eşleri ultrasonda ancak gece öğretim görevlileri sokuyormuş gündüz polikliniğe erkek girmesi yasak. Gerçekten çok ilginçler. Senin hesaplama doğru olur belki ama benimki bir yıl önceki donmuş embriyo o zaman yaşı kaç oluyor benim çocuğun🤣🤣🤣🤣
Valla bende anlamiyorum kalp atisi duyalim ozele gidicez esim olucek meraktan😆seninki simdiden 1 yasinda desene 😄 enguzeli ozelde ilgileniyorlar tam gunu falan soylerler sanirim saglikli hayirli olsun valla yeter

Arkadaşlar benim rubella kızamıkçık pozitif çıkmış şimdi baktım da ama doktor önemli birşey çıkarsa sizi ararım demişti sizde nasıl çıktı bu tahlil

Kızlar merhaba, ben sayfadaki sessiz üyelerdendim. Ancak geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Birden kendimi yalnız hissettim sonra burası aklıma geldi ve hemen kayıt olup aranıza katılmak istedim, geçen hafta büyük kızımla ilgili sıkıntılar olduğundan doktora gidemedim bu hafta nasipse. Ama minik kendini belli ediyor bunaltılarım başladı bile hepimize sorunsuz sağlıklı bir süreç diliyorum. :anneadayı:

Kızlar selam. Son adet tarihime göre 7.haftadayız. Fakat geç yumurtlama olduğu için 6.hafta dedi doktor .bugün kontrolüm vardı. Kese büyümeye devam ediyor. Ama bebek göremedi. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı boş gebelik olabilirmiş çok üzgünüm :KK43:

Kızlar selam. Son adet tarihime göre 7.haftadayız. Fakat geç yumurtlama olduğu için 6.hafta dedi doktor .bugün kontrolüm vardı. Kese büyümeye devam ediyor. Ama bebek göremedi. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı boş gebelik olabilirmiş çok üzgünüm :KK43:
canım kendini üzme birden bebek görünebilir de geç döllenme de oluyor bazen hemen karamsar düşünme inş görünür..

Normalde benim de baya yoğun akıntım oluyor ama böyle kaygan bi akıntı ve çamaşırda beyaz leke yapıyor. Bu bahsettiğim akıntı ise bildiğiniz çamaşırıma işemişim gibi. Ve sadece sabah ilk kalktığımda geliyor. Progesteronu fitil olarak kullanıyorum onun da rengi beyaz. Ama benden gelen bildiğiniz ıslak su gibi bi şey 😢
O bendede var. Gun icindede geliyor benden. Bildigin su. Onun disinda progestan fitilde geri geliyor beyaz yag gibi.

X