2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Evet ben hiç bir belirti olmayan annelerdenim ne göğüs uçarım ne mide bulantısı ne kusma hiçbir hal oluşmadı karnım ve bebiş büyüyene kadar
Inşallah bende senin gibi olup bebeğimi kucağıma alırım canım. Bende göğüslerim bayağı büyüdü damarlar desen bayağı fazla çıktı ortaya ucu koyulasti arada vajinama ve kasiklarima batmalar oluyor günde 1 defa da 5 saniye süren adet ağrısı vuruyor o kadar .

Inşallah bende senin gibi olup bebeğimi kucağıma alırım canım. Bende göğüslerim bayağı büyüdü damarlar desen bayağı fazla çıktı ortaya ucu koyulasti arada vajinama ve kasiklarima batmalar oluyor günde 1 defa da 5 saniye süren adet ağrısı vuruyor o kadar .
Arada kaşık ağrısı bendede oluyor ama ben fazla dinlemiyorum herhalde benin ilk hamileliğin değil sanırım ondan

ilk olduğu için
Inşallah canım ya. Şimdi nette biraz araştırma yaptım nerdeyse yarı hamile kadınlar doğuma kadar tek bir belirti yaşamamış göğüs hassasiyetı bile olmamış . Yani olsada bitsin artık bu ne deriz biliyorum ama ne bileyim hamile gibi hissedemiyor insan böyle oluncada. Hamile olup belirtisi olmayan kadınlarda yazmış tekmeleri hissedene kadar hamile olduğumu anlamadım inanmadim demişler. Ben kalp atışlarını duysak için rahat edecek ama . 😔
ilk olduğu için endişelisin seni çok iyi anlıyorum uzun süre de beklemişsin rabbim inş bu duyguyu en güzel şekilde tattırır. ama bu bir süreç sen sadece keyfini çıkar :lülülü:

Vuslat_geldi Vuslat_geldi benimde hiçbir belirtim yok adet dönemine denk gelen günlerde kaşık ağrısı oldu bir haftadır oda yok ne bulantı ne başka belirti oğlumdada belirtim yoktu sadece ikinci ayda sonra yemek yedikten sonra hafif bulantı oluyordu hiç kusmamıştım çok şükür ☺️

bugün 7+0 haftalığım yaklaşık 2 haftadan beri aşırı mide bulantım var doktora gittim metpamid verdi onuda içmek istemedim canım hiç birşey çekmiyor sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyorum böyle olanlar var mı neler yapıyorlar acaba

canım doktorun iltihap açısından test yaptı mı bazen gebelikte vajinal enfeksiyon olabiliyor. benim ilk gebeliğimde olmuştu. devam ederse doktoruna detaylı bir sor
Canım şimdi doktoradan geldim çok şükür minik kalbi atıyo bebeği de gördük. Doktor gelen sıvıyla pek ilgilenmedi. Hamilelikte akıntı şekilleri değişebiliyor dedi. 15 gün sonra tekrar gel dedi. Kendi doktoruma değil de devlet hastanesine gittim bugün TSh falan baktırmak için. Kendi doktoruma da cuma günü gidicem. Bakalım inşallah bi şey olmaz ❤️

Canım şimdi doktoradan geldim çok şükür minik kalbi atıyo bebeği de gördük. Doktor gelen sıvıyla pek ilgilenmedi. Hamilelikte akıntı şekilleri değişebiliyor dedi. 15 gün sonra tekrar gel dedi. Kendi doktoruma değil de devlet hastanesine gittim bugün TSh falan baktırmak için. Kendi doktoruma da cuma günü gidicem. Bakalım inşallah bi şey olmaz ❤
Gözün aydın 😙🤗🤗

Günaydın.bende İzmir’de güzel bir dr arıyorum fikri olan varmı ? Bugün ya da yarın gideyim artık
Arkadaşlar benim rubella kızamıkçık pozitif çıkmış şimdi baktım da ama doktor önemli birşey çıkarsa sizi ararım demişti sizde nasıl çıktı bu tahlil
rubella ıg G pozitif ise iyi birşey. Bağışıklılık var demektir. Aşılısınız

Selamün Aleyküm taze anne adayları.
Aranıza yeni katıldım.
Yarın Nasip olırsa kese'yi görmeye gidecegim.
Ve öyle heyecanlıyım ki.
Özellikle inşaAllah bu aşamayı gecersek asıl kalp atışı beni çok tedirgin ediyor.

Adet günümden 2 gün evvel pozitif gördüm.😇

Adet günümde beta hcg 176 çıkmıştı.
Şuan 5+2 haftalıgım.
Yarın inşaAllah keseyi görüp aranıza katılanlardan olurum
Belirtiler olarak gögüslerde dolgunluk ve agrı
Özellikle bel kasık ve kalcada agrı vardı.
Bugün hiçbiri yok.
ama en çokta midem bulansın istiyorum.
Doktor bunun kalp atışının başlamasının işareti olduğunu söylemişti.

Öncesinde iki bebeğimi kaybettim. İnşaAllah Rabbim bunu bana bağışlayacak.
Dua edelim birbirimize bol bol

Ve bir sorum var
kese ilk gördüğünüzde kaç mm idi ?
Ve kaç haftalıktı

😇😇☺☺

Aranıza yeni katıldım.
Ve öyle heyecanlıyım ki.
Özellikle inşaAllah bu aşamayı gecersek asıl kalp atışı beni çok tedirgin ediyor.

Şuan 5+2 haftalıgım.
Bugün hiçbiri yok.

Ve bir sorum var
Ve kaç haftalıktı

😇😇☺☺
Aleyküm selam
Hoşgeldin canım inş hayırlı mutlu haberler alırsın yarın günlerimiz yakın benim sat 14 ile 17 arasında bir gün tam emin değilim ben 2. Ayda gidicem Ramazan’ın ilk haftasına denk geliyor oğluma hamileyken de öyle yapmıştım ☺️

H
Aleyküm selam
Hoşgeldin canım inş hayırlı mutlu haberler alırsın yarın günlerimiz yakın benim sat 14 ile 17 arasında bir gün tam emin değilim ben 2. Ayda gidicem Ramazan’ın ilk haftasına denk geliyor oğluma hamileyken de öyle yapmıştım ☺
Evet bizimkiler aynı sayılır.
Benim ki riskli gebelik oldugu için gözetim altında kalmam gerekiyor.
Kese ve kalp çok önemli.

Siz de aslında keseden emin olmak için görünmeniz iyi olurdu.
Dış gebelik vs konuları önemli.

Rabbim korusun bebeklerimizi. 😊

H

Evet bizimkiler aynı sayılır.
Benim ki riskli gebelik oldugu için gözetim altında kalmam gerekiyor.
Kese ve kalp çok önemli.

Siz de aslında keseden emin olmak için görünmeniz iyi olurdu.
Dış gebelik vs konuları önemli.

Rabbim korusun bebeklerimizi. 😊
Tabiki riskli durumlarda mutlaka doktorumuzun doğrultusunda hareket etmek gerek.
Amin canım dış gebelikten korkmasam heralde 5. Ayda giderdim sadece cinsiyeti öğrenmeye 😁kalp atışlarını duymak İçin ve dış gebelik boş gebelik şüphesi için 8. Hafta içindeyken gidicem inşAllah ilk birtane kürtajım oldu onda 5. Haftadan gitmeye başladım etki tepki yaptı heralde sadece bir takıntı ultrasonun zarar vereceğini düşünerek sakındırıyorum kendimce bende 🤗

Tabiki riskli durumlarda mutlaka doktorumuzun doğrultusunda hareket etmek gerek.
Amin canım dış gebelikten korkmasam heralde 5. Ayda giderdim sadece cinsiyeti öğrenmeye 😁kalp atışlarını duymak İçin ve dış gebelik boş gebelik şüphesi için 8. Hafta içindeyken gidicem inşAllah ilk birtane kürtajım oldu onda 5. Haftadan gitmeye başladım etki tepki yaptı heralde sadece bir takıntı ultrasonun zarar vereceğini düşünerek sakındırıyorum kendimce bende 🤗

Çok haklısınız.
Gerçekten baya rahatsızlık veriyor bu şeyler.
En iyisini yaparsınız.
İnşâAllah şu tatliş kalpleri duyalımda ne zaman oldugunun hiç önemi yok 😊

Aranıza yeni katıldım.
Ve öyle heyecanlıyım ki.

Şuan 5+2 haftalıgım.
Bugün hiçbiri yok.

Ve bir sorum var
Ve kaç haftalıktı

😇😇☺☺
Hayırlı olsun canım. Inşallah sen bizde sağlıkla alırız kucağımiza . Benimde 4 yıl sonra oldu şuan 6+3 olduk. 5+4 ken gördük keseyi . Bu cuma da kalp atışı için çağırdı doktorum inşllah duyarım mucizemi . Gereckten allah sabır versin beta yaptım 7 gün kese için bekledim keseyi gördüm 9 günde kalp atisi için beklemem gerekiyordu kaldı 3 gün .🙈

Aranıza yeni katıldım.
Ve öyle heyecanlıyım ki.

Şuan 5+2 haftalıgım.
Bugün hiçbiri yok.

Ve bir sorum var
Ve kaç haftalıktı

😇😇☺☺
Aleykümselam. Ben ilk gördüğümde sata göre 4+6 idi ve kese 6 mm idi. Ama sonra sat tan iki gün daha ileride çıktı bebek yani keseyi gördüğümüzde aslında 5+1 de olabilir.

Canım bende keseyi gördüğümde doktorum 5+4 dedi bugün 6+2 olduk kalp atışı için cuma çağırdı o zamanda 6+6 olacak herşey güzel dedi kese falan güzel dedi kanama falan yok etrafında kesede güzel yerde dedi stres yapma dedi. Ama bulantim yok günde 1 defa bulanıyor. Belim de aynı şekilde ağrımıyor çok şükür kanamam yok sadece göğüslerim damarlı ve bayağı büyüdü koyulasti. Mide bulantısı olmaması beni korkutuyor doktorum ne kadar her hamilelik bir değildir desede. Lekelenmem falanda yok çok şükür ama 4 yıl bekledik mucizemi o yüzden çok korkuyorum kalp atışlarını bir duysam tamam artık hamileyim diycem ama günler geçmiyor . Eşim ıslak mendil ve bez almak için sabırsızlanıyor sürekli bebekle alakalı şeyler araştırıyor . Inşallah duyarız kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız . Beklemek çok zor 4 sene bekledim ama cuma bir türlü gelmiyor biran diyorum bugün gideyim bu seferde erken diye duymazsak iyice stres yapıcam. 😔
Ya 4 yıl kelimesine kadar bir insan herşeyi benimkiyle aynı mı anlatır🙄 haftalar bile aynı sadece benimki çarşamba günü 6+6 olmuş olacak. Benim aklım dimağım almıyor 2 hafta önce ay gibi minik birseyken 2 hafta sonra kalbi atan bir bebek nasıl olabiliyor o yüzden de korkuyorum çok

X