Kesinlikle insan gerçekten dayanamıyorİnsan dayanamıyor ki
Evet folbiolEvet 5 mg çok. Folbiol alıyorsunuz galiba o aşırı düşük olan insanlarda yerine konması için fazla doz veriliyor normal gebelerde ise günlük alınması gereken miktar 400 mikrogram. Bu dozda bir sürü folik asit desteği var. Aşırı folik asit bebege de iyi değil onu bırakıp başka bir takviyeye geçmenizi öneririm. Doktorunuz mu vermişti?
amin cnm çok teşekkür ederim tüp bebekte uğraş çok olunca korku da çok oluyor sanırım her ihtimali düşünüyorumIyi dusun iyi olsun.
Benim katlanmiyordu baslarda.
10 gun 100
12 gun 165
14 gun 268
18 gun 1200
Ilk uc degere bakinca dr olumlu bakmadi. Duzgun artmiyor dedi. O bir hafta kendi kendimi yedim bitirdim. Son deger birden bire artti cok sukur. Onun iki gun sonrasindada keseyi gorduk zaten.
Hala riskli guruptayim, kese olusur ama bebek olusmayabilir demisti duzgun katlanmadigi icin. Yarin kalp atisi ve bebegimi gormeye gidicez. Insallah olusmustur.
Ben inaniyorum o benimle.
Sende moralini yukset tut, olacagi varsa degerlerin duzene girer. Olmazsa zaten sagliksizdir. hayirlisi hangisiyse o olsun insallah
Evet tup bebek zorlu bir surec, biraz sıkıntılı geciyor ama sonu guzel olsun insallah.amin cnm çok teşekkür ederim tüp bebekte uğraş çok olunca korku da çok oluyor sanırım her ihtimali düşünüyorum
Maşallah daha da iyi gider inşallah yarın da yüzün güler bakalım tahlil yarın tekrar veririm herhalde
18di |
Yorumlarınızı okudum herkesin kaygısı aynı. Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize. 5+3 iken kese gördük 12mm ama bebeği göremedik. 2 hafta sonrasına çağırdı. Ben de şimdi sizin taşıdığınız endişeleri taşıyorum
Merhabaa arkadaslar :)
Bende 5 haftalik iken keseyi gordum . 2 hafta sonra kalp atişi icin gel dedi. Suanda 6 +2 deyim. Tahminimce 6+6 falan iken kalp atisi icin gidicem doktorum alttan bakarsak goruruz dedi ama bakmayalim riske grmyelip bkleyelim kimyasal gebelik gecirmistin dedi. Allah hepimizie kalp atişi duymayi nasip etsin. Ve o kalpatisini takip eden zamanda saglik li dogumlar nasip etsin insallah. koku hassasiyeti uyku kasik agrisidisinda sikayetim yok. Midem bulanmiyor hic. 8 den snra baslar diyorlar bakalim.
Kizlar hayirli ugurlu olsun bebisleriniz,hosgeldiniz.saglicakla gelisip saglicakla kucakladigimiz gunleri gorelim hepimiz insaAllahMerhaba arkadaslar Tup bebek yontemiyle 6+4 gunluk hamileyim.son adet tarihim 6 mart.keseyi gorduk 1.5 kese var bakalim yarim olan kesemiz gelisicek mi2 embriyo transfer edilmisti.carsamba gunu kalp atisi icin gidicem.hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.kalp atisi duymadan inanamiyorum hala
Ayni durumdayim. Kasik agrim siddetli doktora sordum bebeek yerlesiyor dedi. Hatta agr bitmiyor devam ediyor surekli dedi. Kendimizi hazirlayalim:). Kusmam yok bulanti cok cok hafif varla yok arasi sen kacnci haftadasnKızlar ya kasıklarınızda ağrı varmı bu normalmi bide benim bulantım var ama kusmalarım yok henüz inşallah olmaz ☺
Aynı gün kalp atışı duyacağız inşallah benim de bugün 6+3 keseye göre. Ama transfer tarihine göre 7+5 seninkini nasıl hesaplamışlar donmuş embriyo mu transfer edilmişti canımMerhaba arkadaslar Tup bebek yontemiyle 6+4 gunluk hamileyim.son adet tarihim 6 mart.keseyi gorduk 1.5 kese var bakalim yarim olan kesemiz gelisicek mi2 embriyo transfer edilmisti.carsamba gunu kalp atisi icin gidicem.hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.kalp atisi duymadan inanamiyorum hala
Selam cnm.kaçıncı hayrandasın? Benim henüz bulantım yok ama sol kasığımda inceden bir ağrı varKızlar ya kasıklarınızda ağrı varmı bu normalmi bide benim bulantım var ama kusmalarım yok henüz inşallah olmaz ☺
Valla doktor söylemedi ama sonuca göre üç dört arası birşey 658 çıkmıştı hcg cuma akşamSelam cnm.kaçıncı hayrandasın? Benim henüz bulantım yok ama sol kasığımda inceden bir ağrı var
Donmus degil 3.gun embriyosu canim.universitede cok yogun muayneler ole bilgi vermiyorlar kacgunluk falan diye ben telefona uygulama indirip son adeti girdim 6+4 cikiyor.hic hamile kalmadim bu ilk oyuzden fazla bilgim yok hesaplamalar hakkinda.kalp atisini duyup ilac devam yada tamam bilgisini almak icin gidiyorum sonra ozelde dr secip gidicem esimi almiyorlar iceri o da cok heves ediyor ultrasonu gormek icin.Aynı gün kalp atışı duyacağız inşallah benim de bugün 6+3 keseye göre. Ama transfer tarihine göre 7+5 seninkini nasıl hesaplamışlar donmuş embriyo mu transfer edilmişti canım
:)) Ne haber nasılsın ? Bende misafirler üst üste geliyor ve gidiyor şimdiden hayırlı olsun için. Oysa ki daha göbeğim büyümedi :))) Benden daha sabırsızlar var..Gözün aydın canımpıt pıtını yediğim iyi miymiş
Yalnız crinone öyle kullanmadığınız gün olmasın. Dr sürekli kullan dediyse kullanın. Progesteron çekilmeniz olursa kanama olarak size geri döner.Kızlar doktorun bana verdiği crinone jel ağrılarıma çok iyi geliyor. Onu kullanmadığım günler sol kasık ve bel ağrım çok oluyor üst bacağım sızlıyor. İlaç içeriği progesteron hormonu. Bana resmen ağrı kesicidurumu çözemedim.