- 19 Ocak 2016
- 4.711
- 4.852
AMin canım amin çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın o hastane süreçleri çok zor gerçektenDış gebeliği Rabbim düşmanıma bile vermesin canım ben iki hafta yattım hastanede çok şükür kanama geçirmeden iki doz iğneyle düşürdüm ama o psikoloji o durum hala aklımdaBide ben dış gebelikten hemen sonra kaldım tüplerim sağlam çıktı
Oluyor canım ilk kollarda yaptım hala izleri var şuara göbekten yapıyorum yağlı olduğu için fazla morarmıyor
İnşallah kuzum Rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ikinci üçüncüyü isteyenlere de hayırlısı ile versin
Oooo neler neler yaşatacak annesi çok komik olucaz hareketlerinden korkup yerlerimizden sıçrıyıcazTek olmadığıma çok sevindimGelecek günler daha neler yaşayacaklar bize bakalım
Amin inşallah kuzum benim bir arkadaşımın derisi inceydi bebişin ayakları bazen belli oluyordu ayağına vurup kızdığını hatırlıyorumOooo neler neler yaşatacak annesi çok komik olucaz hareketlerinden korkup yerlerimizden sıçrıyıcazAllah hepsini en güzel şekilde yaşamaya nasip etsin ❤
İnşallah artarak devam eder salı günü yaptırmayı düşünüyorum testi tekrarÖncelikle hayırlı olsun canım hiç endişe etme geç döllenme olmuştur muhtemelen önemli olan iki güne bir katlanarak artması
İlk testle arasında 4 gün olacak güzel artarsa salı günü keseyi de görebilirsinİnşallah artarak devam eder salı günü yaptırmayı düşünüyorum testi tekrar
Doktorum Çarşamba çağırdı ama ben değere takıldım nedense o istemedi ben yaptırcam giderkende yanımda götürcemİlk testle arasında 4 gün olacak güzel artarsa salı günü keseyi de görebilirsin
Ayyyyyynı. Hamile kaldığım günden beri ağzım kupkuru. Aşırı terliyorum. Aşırı su içiyorum.Afiyet bal şeker olsun minnoşaben bide çok susuyorum canım ya sende var mı sanki çöldeyim o kadar kuruluk hissediyorum ağzımda
İnsan dayanamıyor kiDoktorum Çarşamba çağırdı ama ben değere takıldım nedense o istemedi ben yaptırcam giderkende yanımda götürcem☺Belki yarında yaptırabilirim testi
İlk zamanlar böyle değildim ara ara çok ateşim çıktı enfeksiyondan dolayı bende bol bol su içtim alışkanlık mı oldu ilerleyen haftalardan mı kaynaklı bilmiyorumAyyyyyynı. Hamile kaldığım günden beri ağzım kupkuru. Aşırı terliyorum. Aşırı su içiyorum.
Çok erken yapmışsın canım.. bence 13. Gün tekrar dene bakalım haberdar et bizi de .. inşallah tutunur kuzucunMerhaba hanımlar inşallah hepimiz bebelerimizi sağlıkla kucaklayalım amin
Ben transferin 8.günü betahcg126
11.gün 195 yükselme 2 ye katlamamiş korkuyorum açıkçası duanızı bekliyorum
Bugün mu 11.gunİnşallah canım inşallah yükselir hayırlısı ile sagol
Duramadım işte bi heves yaptırdım ama sadece kafamı karıştırdım
Ben daha gitmedim Dr a canım yarın gider alırım inşallah o yüzden bilemiyorumİyi hafta sonları anneler siz folik asit kaç gram alıyorsunuz benimki 5 mg çokmu acaba
Evet 5 mg çok. Folbiol alıyorsunuz galiba o aşırı düşük olan insanlarda yerine konması için fazla doz veriliyor normal gebelerde ise günlük alınması gereken miktar 400 mikrogram. Bu dozda bir sürü folik asit desteği var. Aşırı folik asit bebege de iyi değil onu bırakıp başka bir takviyeye geçmenizi öneririm. Doktorunuz mu vermişti?İyi hafta sonları anneler siz folik asit kaç gram alıyorsunuz benimki 5 mg çokmu acaba
12.güm bugun cnmBugün mu 11.gun
Ben teste çift çizgiyi görür görmez Imom aldım.oğlumdada onu kullanmıştım.içinde folikasit ve birsürü vitamin var.folikasit miktarı 400 mikrogramİyi hafta sonları anneler siz folik asit kaç gram alıyorsunuz benimki 5 mg çokmu acaba
Iyi dusun iyi olsun.12.güm bugun cnm
5 mg folik asit aşırı gereksiz. Folik asit 1000 mg üzeri günlük alınması iyi birşey değildir. Prof Ahmet aydın ve canan hocanın açıklamaları var bu konu ile ilgili. Ayrıca folik asit kimyasal. İçeriği Folat olan vitamin kullanmalısınız.Evet 5 mg çok. Folbiol alıyorsunuz galiba o aşırı düşük olan insanlarda yerine konması için fazla doz veriliyor normal gebelerde ise günlük alınması gereken miktar 400 mikrogram. Bu dozda bir sürü folik asit desteği var. Aşırı folik asit bebege de iyi değil onu bırakıp başka bir takviyeye geçmenizi öneririm. Doktorunuz mu vermişti?