2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
AMin canım amin çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın o hastane süreçleri çok zor gerçekten

Oooo neler neler yaşatacak annesi çok komik olucaz hareketlerinden korkup yerlerimizden sıçrıyıcaz Allah hepsini en güzel şekilde yaşamaya nasip etsin ❤
Amin inşallah kuzum benim bir arkadaşımın derisi inceydi bebişin ayakları bazen belli oluyordu ayağına vurup kızdığını hatırlıyorum

Ayyyyyynı. Hamile kaldığım günden beri ağzım kupkuru. Aşırı terliyorum. Aşırı su içiyorum.
İlk zamanlar böyle değildim ara ara çok ateşim çıktı enfeksiyondan dolayı bende bol bol su içtim alışkanlık mı oldu ilerleyen haftalardan mı kaynaklı bilmiyorum

Merhaba hanımlar inşallah hepimiz bebelerimizi sağlıkla kucaklayalım amin
Ben transferin 8.günü betahcg126
11.gün 195 yükselme 2 ye katlamamiş korkuyorum açıkçası duanızı bekliyorum
Çok erken yapmışsın canım.. bence 13. Gün tekrar dene bakalım haberdar et bizi de .. inşallah tutunur kuzucun

İnşallah canım inşallah yükselir hayırlısı ile sagol
Duramadım işte bi heves yaptırdım ama sadece kafamı karıştırdım

İyi hafta sonları anneler siz folik asit kaç gram alıyorsunuz benimki 5 mg çokmu acaba
Evet 5 mg çok. Folbiol alıyorsunuz galiba o aşırı düşük olan insanlarda yerine konması için fazla doz veriliyor normal gebelerde ise günlük alınması gereken miktar 400 mikrogram. Bu dozda bir sürü folik asit desteği var. Aşırı folik asit bebege de iyi değil onu bırakıp başka bir takviyeye geçmenizi öneririm. Doktorunuz mu vermişti?

İyi hafta sonları anneler siz folik asit kaç gram alıyorsunuz benimki 5 mg çokmu acaba
Ben teste çift çizgiyi görür görmez Imom aldım.oğlumdada onu kullanmıştım.içinde folikasit ve birsürü vitamin var.folikasit miktarı 400 mikrogram

12.güm bugun cnm
Iyi dusun iyi olsun.
Benim katlanmiyordu baslarda.
10 gun 100
12 gun 165
14 gun 268
18 gun 1200
Ilk uc degere bakinca dr olumlu bakmadi. Duzgun artmiyor dedi. O bir hafta kendi kendimi yedim bitirdim. Son deger birden bire artti cok sukur. Onun iki gun sonrasindada keseyi gorduk zaten.

Hala riskli guruptayim, kese olusur ama bebek olusmayabilir demisti duzgun katlanmadigi icin. Yarin kalp atisi ve bebegimi gormeye gidicez. Insallah olusmustur.
Ben inaniyorum o benimle.

Sende moralini yukset tut, olacagi varsa degerlerin duzene girer. Olmazsa zaten sagliksizdir. hayirlisi hangisiyse o olsun insallah

5 mg folik asit aşırı gereksiz. Folik asit 1000 mg üzeri günlük alınması iyi birşey değildir. Prof Ahmet aydın ve canan hocanın açıklamaları var bu konu ile ilgili. Ayrıca folik asit kimyasal. İçeriği Folat olan vitamin kullanmalısınız.
Bana da gittiğim bir Dr folbiol 5mg verdi kabul etmedim. Folattro,diofol,folidays bunlar doğru içerikli. @zerre-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…