testi erken yapmayın hiç bende de gaz var çok ama regl gecikmesini beklicemhenüz yapmadım düşüklerimden bildiğim kadarı ile belirti de yok gibisadece aşırı göğüs hassasiyeti var 1 haftadır ve kasıklarda batma ve gaz
yarın adet günüm yarın sabah yapıcam testitesti erken yapmayın hiç bende de gaz var çok ama regl gecikmesini beklicem
İnşallah gönlünüze göre olurkızlar benimde bat 29 mart daha 10 gün var 2. bebeğim olsun istiyoruym inşallah 1 düşük yaptım ilk hamileliğimde ikinci bebeğim kızım şuan 4 yaşında nasip olursa kardeşi olsun istiyor. inşallah rabbim bu yolda çok eylemez hepimizi
1 gün daha bekle en azından :)yarın adet günüm yarın sabah yapıcam testi
21 martta mı yap diyosun1 gün daha bekle en azından :)
yani :) valla ben şimdiden tedirginim ama 5 gün falan gecikmesini beklicem :)21 martta mı yap diyosun
Benim de bat 13 nisan. Daha çoook var. Ben de ikinci çocuğum olsun istiyorum.Olursa aralarında 5.5 yaş olucak. Hayırlısı inşallahkızlar benimde bat 29 mart daha 10 gün var 2. bebeğim olsun istiyoruym inşallah 1 düşük yaptım ilk hamileliğimde ikinci bebeğim kızım şuan 4 yaşında nasip olursa kardeşi olsun istiyor. inşallah rabbim bu yolda çok eylemez hepimizi
Yaşım da çok geçmeden oldun istiyorum tabi inşallah Allah ım nasip ettiyseBenim de bat 13 nisan. Daha çoook var. Ben de ikinci çocuğum olsun istiyorum.Olursa aralarında 5.5 yaş olucak. Hayırlısı inşallah
Bence çıkarKızlar tekrar merhaba dün adet günümdu henüz olmadım,idar testi yapsam mı beklesem mi bir kaç gün daha sabırsızlanıyor insan, bir hafta kala kan testi yapmıştım çıkmamıştı korkuyorum bir taraftan bir taraftan da değilsem bir an önce öğreneyim hamileysem çıkar değil mi
İdrar testinizde çıkar mutlaka gebelik varsaBence çıkar
Allah gönlünüze göre versin tani bizim de benim de ilk gebeliğim ikinci denememizde olmuştu ama bu sefer 4. Ayımız olucak . Yaş ta ilerliyo tabi. İnşallah bu sefer olur diyorumslm kızlar 35 yaşındayım, ilk çocuğuma 30 yaşında hamile kaldım, ilk deneme de hamile kalmıştım. şimdi 2. çocuk istiyoruz 5 aydır ovulasyon kiti ile takip yapıp, bebek olması için çalışıyoruz olmuyor. bat'a 4 gün var her ay test yapmaktan yoruldum. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin bize de inşallah.
:)) test öyle diyor :)) hayırlı olun arkadasım. gözünüz aydın saglıkla kucagına al ınsallah. darısı bıze olsun.Kızlar testi yaptım 1 gün geçti adetim hamile miyim simdi
Hayırlı olsun tebrikler Allah tamamına erdirsinKızlar testi yaptım 1 gün geçti adetim hamile miyim simdi
Çok tskler amin insHayırlı olsun tebrikler Allah tamamına erdirsin
Tsk ederim amin siz de tez zamanda güzel haberler alırsınız ins:)) test öyle diyor :)) hayırlı olun arkadasım. gözünüz aydın saglıkla kucagına al ınsallah. darısı bıze olsun.
Ben de ovulasyon testi yaptım geçtiğimiz ay şuan 5 haftalık ama keseyı gslm kızlar 35 yaşındayım, ilk çocuğuma 30 yaşında hamile kaldım, ilk deneme de hamile kalmıştım. şimdi 2. çocuk istiyoruz 5 aydır ovulasyon kiti ile takip yapıp, bebek olması için çalışıyoruz olmuyor. bat'a 4 gün var her ay test yapmaktan yoruldum. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin bize de inşallah.
çok güzel çıkmış benim o kadar köyü değildi hadi gözün aydın darısı diğer arkadaşların başına bende yarın gidip vajinal ultrasondan kese var mı diye baktırcam çok korkuyorum dış gebeliktenKızlar testi yaptım 1 gün geçti adetim hamile miyim simdi