Kese ne zaman gözükür cuma boş günüm sağlık ocağına gidip kanda baktırırim pazartesi sonuç çıkar pazartesi de randevu alır doktora giderimBen
Ben de ovulasyon testi yaptım geçtiğimiz ay şuan 5 haftalık ama keseyı g
çok güzel çıkmış benim o kadar köyü değildi hadi gözün aydın darısı diğer arkadaşların başına bende yarın gidip vajinal ultrasondan kese var mı diye baktırcam çok korkuyorum dış gebelikten
bugün regl günümdü canımaa süperr haberr tebrikler canım kaç gün geçtiydi regl
Ne zaman yum oldu ovu yaptin mi canim? Deger iyi cikmis masallah saglikla artsin.. benim son kaybimda battan 3 gun sonrasi 360li bi deger cikmisti.bugün regl günümdü canım
benim de düşükte battan 4 gün sonra 200lü bi değerdi geçen sene kalp atışı duyulmadığında battan 3 gün sonra 1000küsürdü ovulasyon yapmadım 8 10 12 14 16. günler ve sonrasında denedik. septum ameliyatı olmuştum ocak ayında düşüklerimin sebebi oymuş. inşallah bu sefer iyi gider herşeyNe zaman yum oldu ovu yaptin mi canim? Deger iyi cikmis masallah saglikla artsin.. benim son kaybimda battan 3 gun sonrasi 360li bi deger cikmisti.
inşallah artık güzel düşün sağlıkla bebeğim benimle de canım.. bak tedavini olmuşsun..iyi düşünbenim de düşükte battan 4 gün sonra 200lü bi değerdi geçen sene kalp atışı duyulmadığında battan 3 gün sonra 1000küsürdü ovulasyon yapmadım 8 10 12 14 16. günler ve sonrasında denedik. septum ameliyatı olmuştum ocak ayında düşüklerimin sebebi oymuş. inşallah bu sefer iyi gider herşey
Beta değerin 1000 ile 1500 arası olunca görünürKese ne zaman gözükür cuma boş günüm sağlık ocağına gidip kanda baktırırim pazartesi sonuç çıkar pazartesi de randevu alır doktora giderim
belli ikinci çizgi kan testi yaptırın benceKızlar testi yaptım 1 gün geçti adetim hamile miyim simdi
bekleyememiş ya :) hadi hayırlısı olsunDayanamadım idrar testi yaptım pozitif çıktı sabah acilde kan verdim inşallah sonu gelir hayırlısıyla
hayırlısı inşallah beklemez zor :)Benim de bat 13 nisan. Daha çoook var. Ben de ikinci çocuğum olsun istiyorum.Olursa aralarında 5.5 yaş olucak. Hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun ben sabah okula gidiyorum akşam acile gidip kam versem olur mu özelin acili mibekleyememiş ya :) hadi hayırlısı olsun
hemen sonuç çıkmaz amaHayırlı olsun ben sabah okula gidiyorum akşam acile gidip kam versem olur mu özelin acili mi
ben sabah 7:30 da acile gittim araştırma hastanesine kan verdim 2 saat olmadan çıktı :)Hayırlı olsun ben sabah okula gidiyorum akşam acile gidip kam versem olur mu özelin acili mi
Tebrik ederim hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallahDayanamadım idrar testi yaptım pozitif çıktı sabah acilde kan verdim inşallah sonu gelir hayırlısıyla
Uzulme daha erken zaten onlar her seye olabilir diyorlar gec dollenmistir falan.. gorulmeyebiliyor bat ne zmndikiMoralim o kadar bozuk ki bugün keseyi görmek için gittim ancak keseyi göremedi dış gebelik olabilir cuma günü kesinlesecek 3 ay önce de kürtaj olmuştum kalp atışı durmuştu.. Allahın gücüne gitmesin haşa isyan etmiyorum ama öyle insanlar anne oluyor ki doğar doğmaz bebeği çöpe atıyor biz ise sinir stres..