- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
İnşallah canım ya. Olmayan birşey niye 4 çıkıyor o zaman 1 veya 0 çıkardı onu anlamadım bende.Hay Allah kimyasal mi oluyor o zaman ya.
Canin sagolsun.. insallah son adet olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya. Olmayan birşey niye 4 çıkıyor o zaman 1 veya 0 çıkardı onu anlamadım bende.Hay Allah kimyasal mi oluyor o zaman ya.
Canin sagolsun.. insallah son adet olsun.
Muhtemelen kimyasal dollendi lakin yerlesemedi sanirim. Sikma canini.. vardir bunda bi hayir diyelim.İnşallah canım ya. Olmayan birşey niye 4 çıkıyor o zaman 1 veya 0 çıkardı onu anlamadım bende.
Aynen öyle hayırlısı olsun inşallah..Muhtemelen kimyasal dollendi lakin yerlesemedi sanirim. Sikma canini.. vardir bunda bi hayir diyelim.
Ben olayımAyy canim insallah 3.kim :))
Insallah canim sen de ben de o da biz de siz de onlar da :))Ben olayım
ya ben ya ben??? :)Kızlar ben hissediyorum bu ay 3 umuzde hamis olacaz
Sende canm sende :)ya ben ya ben??? :)
Benim de sat 15 şubat bugün adet günüm henüz olmadım bakalım birkaç gün geçsin adetime 1 hafta kala hastalıktan dolayı bthcg baktirmistim 0.1 çıkmıştı yani negatif geç döllenme olmuş olabilir çünkü 32 günde bir yumurtlama oluyor değişiyor yani heyecanla bekliyorumSAT 20 şubat olup BAT bekleyenler var mı? çok sabırsızım. Düşüklerimde ilk ay hamile kalmıştım geçen ay denedik olmadı bu ikinci ay inşallah olur göğüs ağrısı var hafif de kasık batması onun dışında düşüklerimde adet öncesi akşam 7 de uykum geliyordu şimdi öyle bir durum yok umarım adet olmam
benim normalde 28 günde bir olur en son 32. günde olmuştu ona göre bat 22 mart ama normale göre 19-20 mart hemen deneyince oluyordu bu sefer niye böyle oldu anlamadımBenim de sat 15 şubat bugün adet günüm henüz olmadım bakalım birkaç gün geçsin adetime 1 hafta kala hastalıktan dolayı bthcg baktirmistim 0.1 çıkmıştı yani negatif geç döllenme olmuş olabilir çünkü 32 günde bir yumurtlama oluyor değişiyor yani heyecanla bekliyorum
Test yaptın mıbenim normalde 28 günde bir olur en son 32. günde olmuştu ona göre bat 22 mart ama normale göre 19-20 mart hemen deneyince oluyordu bu sefer niye böyle oldu anlamadım
henüz yapmadım düşüklerimden bildiğim kadarı ile belirti de yok gibi sadece aşırı göğüs hassasiyeti var 1 haftadır ve kasıklarda batma ve gazTest yaptın mı
Umarim biz de hamileyizdir suanbenim normalde 28 günde bir olur en son 32. günde olmuştu ona göre bat 22 mart ama normale göre 19-20 mart hemen deneyince oluyordu bu sefer niye böyle oldu anlamadım
Benim de aynı normalde adet belirtileri de boylehenüz yapmadım düşüklerimden bildiğim kadarı ile belirti de yok gibi sadece aşırı göğüs hassasiyeti var 1 haftadır ve kasıklarda batma ve gaz
yani tek umudum adet belirtileri bat dan 2-3 gün önce değil neredeyse 10 gün önce başladı bu da bir hamilelik belirtisi olabilir.Benim de aynı normalde adet belirtileri de boyle
:))) sağol kuzum allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsın canım.Sende canm sende :)
Bütün hamilelik bekleyen arkadaşlarım Rabbim fazla bekletmeden hepimize nasip etsin inşallah amin
,SAT 20 şubat olup BAT bekleyenler var mı? çok sabırsızım. Düşüklerimde ilk ay hamile kalmıştım geçen ay denedik olmadı bu ikinci ay inşallah olur göğüs ağrısı var hafif de kasık batması onun dışında düşüklerimde adet öncesi akşam 7 de uykum geliyordu şimdi öyle bir durum yok umarım adet olmam
sol taraftan sadece,
Kasık batması demişsiniz tek taraflı mi her iki taraf mi
Benim de bazen Sol ama en çok sağ sanki kist ağrısı gibi korktum acaba dış gebelik mi diyesol taraftan sadece