aşkolsun kuzu hani gittiğin yere götürecektinvar bence hadi gözün aydın olsun çok çok yeni daha ama geç döllendi galiba..
yaa kuuzumm bak burayı atlamışım...ama bir iki yazmışımdır heralde :) sen de zehir hafiye çıktın kuzumaşkolsun kuzu hani gittiğin yere götürecektinbiz hamile değiliz burda ne işin var canım
inşallah canım benim inşallah dedim ya peşindeyim diyeyaa kuuzumm bak burayı atlamışım...ama bir iki yazmışımdır heralde :) sen de zehir hafiye çıktın kuzum ay geldim geldiğime pişman oldum sonrabelki bakarsın aralık anası oluruz canımm
İnşallah hamilesindirDoktora gittim muayene etti rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış hamile olabilirsin ama kesin değil dedi beta HCG istedi kan verdim sonucu bekliyorum bu arada olursa 2. çocuğum olacak. Dua edin kızlar.
Hadi inşallah pazartesi tekrar kan vercem ..var bence hadi gözün aydın olsun çok çok yeni daha ama geç döllendi galiba..
Kızlar ben hissediyorum bu ay 3 umuzde hamis olacazyaa kuuzumm bak burayı atlamışım...ama bir iki yazmışımdır heralde :) sen de zehir hafiye çıktın kuzumay geldim geldiğime pişman oldum sonra belki bakarsın aralık anası oluruz canımm
Evde gebelik testi yaptınız miHadi inşallah pazartesi tekrar kan vercem ..
Ayy canim insallah 3.kim :))Kızlar ben hissediyorum bu ay 3 umuzde hamis olacaz
Yapmadım çıkmaz daha diye. Çok ağrım oldu şimdi hastaneden geldim kan verdim betaya bakılacak birazdan sonuçlarım çıkacak. Çok fazla gazım varmış. İnşallah beta HCG artmıştır sonucu bekliyorum.Evde gebelik testi yaptınız mi
Insallah tutsun kuzum saglikla hayirlisiyla.. daha cok var bana ama bekliycez artik :)
Inşallah bizede haber etYapmadım çıkmaz daha diye. Çok ağrım oldu şimdi hastaneden geldim kan verdim betaya bakılacak birazdan sonuçlarım çıkacak. Çok fazla gazım varmış. İnşallah beta HCG artmıştır sonucu bekliyorum.
Daha ovu bile olmadı ama ay sonu elbet gelecek aliriz ins haberleriInsallah tutsun kuzum saglikla hayirlisiyla.. daha cok var bana ama bekliycez artik :)
Insallah canim.Daha ovu bile olmadı ama ay sonu elbet gelecek aliriz ins haberleri
Kızlarr sonuç 4.6 beta HCG artmamış hamile değilim.Inşallah bizede haber et
Hakkında hayırlısı olsun canm . Niye böyle çıkmış acaba 4 cikmasida insanı umitlendircek sonuç şüphelenmekte haklisinKızlarr sonuç 4.6 beta HCG artmamış hamile değilim.
Önce 3.2 çıktı sonra 5.87 olunca bayağı heveslenmiştim şimdi ise 4.6 sağlık olsun bir dahaki aya inşallah bebeğim gelir.Hakkında hayırlısı olsun canm . Niye böyle çıkmış acaba 4 cikmasida insanı umitlendircek sonuç şüphelenmekte haklisin
Hay Allah kimyasal mi oluyor o zaman ya.Kızlarr sonuç 4.6 beta HCG artmamış hamile değilim.