- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Gozukur canim.ben kalp atisinida duymustum,ogrendikten 2 hafta sonra gidinceBende haftaya pzrtesi gidicem dra kanda bu pzrtesi öğrendim iki hafta sonra gidince kese gözükür mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozukur canim.ben kalp atisinida duymustum,ogrendikten 2 hafta sonra gidinceBende haftaya pzrtesi gidicem dra kanda bu pzrtesi öğrendim iki hafta sonra gidince kese gözükür mu
Yaaa inşallah canım ki zaten yerleşme kanaması yaşadım ben5 gün gecikmeye hele gayet Normal ki 2 ye katlio sonuçta yani 3 gün gecikmede değerin 325 1 gün gecikmede 160 diyebiliriz azmi bu
Değeriniz kaçtı öğrendiğinizdeBende haftaya pzrtesi gidicem dra kanda bu pzrtesi öğrendim iki hafta sonra gidince kese gözükür mu
Aslında çok hakslısın.haftaya gidicem bir hafta sonra gene çağırcak keseyi görmeye.bencede bekliyim.çok sağol cnm hepimizinkiniBence gayet guzel.koyulasmis.surekli kan verip kafani bulandirma.dr da 2 hafta sonra git bence.iiyyy kan diyince bi tuhaf oluyrm o islem daha cok strese sokuyor beni.Allah tamamina erdirsin canim
İyi akşamlar canım bende bugün gittiğimde kese 6+0 dı yolk kesesini gördük doktoruma sordum evet dedi ama embriyoyu göremedik bende bian panikledim normal sanırım görmememiz tekrar perşembe günü çağırdıMerhaba kızlar. Bende Dr gittim. Kesem hafta ile uyumlu büyüklükte. 6+3 ama daha o bölgede pıt pıt var hafif damarlanma. Yolk sac var. Haftaya cumaya yine usg bakacak. İnşallah görünür net.
Öncelikle hayırlı olsun canım hiç endişe etme geç döllenme olmuştur muhtemelen önemli olan iki güne bir katlanarak artmasıMerhaba kızlar bende hamileliğimi dün öğrendim uzun bir uğraş sonucu çok şükür hamileyim bugün doktora gittim sat 18 marttı benim beta hcg değerim 658 çıktı adetine göre değer daha yüksek olması gerek dedi morelim bozuldu kaç haftalık hamileyim onuda söylemedi sonuca göre üç haftalık sanırım adetim geçelide beş gün oldu sizce düşü bir değermi
Canım sen ve ben takipte kalalım aynı gün sat bizim. Benimde cuma akşam üzeri randevum. Önce karından baktı. Gördü yolk sac var hafif atım var dedi. Sonra vajinal istedim belki kalp duyarım diye. Kesenin bir köşesine saklanmış Dr buldu sonunda 1 hafta sonra yine bakalım dedi önerilerde bulunduİyi akşamlar canım bende bugün gittiğimde kese 6+0 dı yolk kesesini gördük doktoruma sordum evet dedi ama embriyoyu göremedik bende bian panikledim normal sanırım görmememiz tekrar perşembe günü çağırdı
Daha çok küçükler yedinci haftaya doğru vajinal anca görünür sekinzinci haftaya doğruda gümbür gümbür karından kalp atışı duyulur canım bazı istisnalar olabiliyor adetten hemen sonra yumurtlayanlardaha erken görebiliyorİyi akşamlar canım bende bugün gittiğimde kese 6+0 dı yolk kesesini gördük doktoruma sordum evet dedi ama embriyoyu göremedik bende bian panikledim normal sanırım görmememiz tekrar perşembe günü çağırdı
Tamam canım aslında yolk sac ı ben fark ettim doktorum daha çok bebeğe odaklanmıştı sordum evet dedi ama haftaya artık görmemiz lazım dedi. Baştan beri bana vajinal bakmadı 4D ultrasonda aynı görüntüyü veriyormuş ama hiç sanmıyorum ayrıca benim göbek bölgemde yağlı bazı arkadaşlar onunda etkisi olabilir dediCanım sen ve ben takipte kalalım aynı gün sat bizim. Benimde cuma akşam üzeri randevum. Önce karından baktı. Gördü yolk sac var hafif atım var dedi. Sonra vajinal istedim belki kalp duyarım diye. Kesenin bir köşesine saklanmış Dr buldu sonunda 1 hafta sonra yine bakalım dedi önerilerde bulundu
Kesinlikle hem aşırı sıkışık olmak lazım karından net bir sonuç İçin hemde zayıf ablamın doktoruda zayıf olmadığın İçin net göremiyorum diyordu küçük yeğenime hamileyken hatırlıyorum hatta baya kızmıştı kilo ver diyeTamam canım aslında yolk sac ı ben fark ettim doktorum daha çok bebeğe odaklanmıştı sordum evet dedi ama haftaya artık görmemiz lazım dedi. Baştan beri bana vajinal bakmadı 4D ultrasonda aynı görüntüyü veriyormuş ama hiç sanmıyorum ayrıca benim göbek bölgemde yağlı bazı arkadaşlar onunda etkisi olabilir dedi
Öyleymiş canım ama insanın içi de rahat etmiyor ki ben tahlildi iğneyi derken 4 defa ultrasonda kese gördüm öncesinde 5 defa kan baktırdı artışlarda güzel kese büyümeside günü gününe ama işte bir sonraki muayene yıllar sonra gibi geliyorDaha çok küçükler yedinci haftaya doğru vajinal anca görünür sekinzinci haftaya doğruda gümbür gümbür karından kalp atışı duyulur canım bazı istisnalar olabiliyor adetten eöen sonra yumurtlayanlar babasının erken görebiliyor
Bana da hamile kalmadan önce diyordu aksi gibi ilk haftalar kapalı iştahım son günlerde bir açıldı bir açıldı ben 500 ml su içtim bi dahakine 5 lt içerimKesinlikle hem aşırı sıkışık olmak lazım karından net bir sonuç İçin hemde zayıf ablamın doktoruda zayıf olmadığın İçin net göremiyorum diyordu küçük yeğenime hamileyken hatırlıyorum hatta baya kızmıştı kilo ver diye
Aynı durum var aşırı kaygı 3. Kez kan verdim her kan verme birkaç gün idare ediyor sonra tekrar kaygı ultrasonda zarar veriyor diye düşünüyorum ondan dolayı ikinci ayda gitmeyi düşünüyorum oğlumada öyle yaptım net duyduk herşeyini. İlk kürtaj vardı onda 5. Haftadan başlamıştım gitmeye çok sık gitmiştim etki tepki yaptı gitmiyorum erkenden şimdi muayeneye nasılsa göremicem diyeÖyleymiş canım ama insanın içi de rahat etmiyor ki ben tahlildi iğneyi derken 4 defa ultrasonda kese gördüm öncesinde 5 defa kan baktırdı artışlarda güzel kese büyümeside günü gününe ama işte bir sonraki muayene yıllar sonra gibi geliyor
Bana da hamile kalmadan önce diyordu aksi gibi ilk haftalar kapalı iştahım son günlerde bir açıldı bir açıldı ben 500 ml su içtim bi dahakine 5 lt içerim
En guzeli canım ya benimde 5 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu Rabbim o günlerimizi bir dah yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Bende kn pıhtılaşması fazla ilk gittiğimde iğne için gitmiştim minnacık göründü emin olmak için iki gün sonra tekrar gittik net gördük haftaya gel dedi bir hafta sonra gittiğimizde kese büyümüştü gayet iyi dedi ama bugün iğnem bitince soluğu yine doktorda aldık bu defa 3 kutu yazdıAynı durum var aşırı kaygı 3. Kez kan verdim her kan verme birkaç gün idare ediyor sonra tekrar kaygı ultrasonda zarar veriyor diye düşünüyorum ondan dolayı ikinci ayda gitmeyi düşünüyorum oğlumada öyle yaptım net duyduk herşeyini. İlk kürtaj vardı onda 5. Haftadan başlamıştım gitmeye çok sık gitmiştim etki tepki yaptı gitmiyorum erkenden şimdi muayeneye nasılsa göremicem diye
Afiyet bal şeker olsun minnoşa ben bide çok susuyorum canım ya sende var mı sanki çöldeyim o kadar kuruluk hissediyorum ağzımda
Bende bu akşam hayatımda ilk defa bukadar Haz ala ala yemek yedim yediğimde çorba sebze
evet öyle olunca da insan korkuyor sonuçta dış gebelikte tüpler zarar görebiliyor bejden ondan çok tedirginim amin inş sağlıklı ilerler herşey Ramazan da hayırlı haber almayan kalmaz inŞAllah. Morluk oluyormu iğnede bende 5 ay kullanmıştım oğlumdaEn guzeli canım ya benimde 5 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu Rabbim o günlerimizi bir dah yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Bende kn pıhtılaşması fazla ilk gittiğimde iğne için gitmiştim minnacık göründü emin olmak için iki gün sonra tekrar gittik net gördük haftaya gel dedi bir hafta sonra gittiğimizde kese büyümüştü gayet iyi dedi ama bugün iğnem bitince soluğu yine doktorda aldık bu defa 3 kutu yazdı
Sağol teyzesi Oluyor çok susuyorum bende gece gündüz farketmiyorAfiyet bal şeker olsun minnoşa ben bide çok susuyorum canım ya sende var mı sanki çöldeyim o kadar kuruluk hissediyorum ağzımda
Dış gebeliği Rabbim düşmanıma bile vermesin canım ben iki hafta yattım hastanede çok şükür kanama geçirmeden iki doz iğneyle düşürdüm ama o psikoloji o durum hala aklımda Bide ben dış gebelikten hemen sonra kaldım tüplerim sağlam çıktıevet öyle olunca da insan korkuyor sonuçta dış gebelikte tüpler zarar görebiliyor bejden ondan çok tedirginim amin inş sağlıklı ilerler herşey Ramazan da hayırlı haber almayan kalmaz inŞAllah. Morluk oluyormu iğnede bende 5 ay kullanmıştım oğlumda
Tek olmadığıma çok sevindim Gelecek günler daha neler yaşayacaklar bize bakalımSağol teyzesi ❤ Oluyor çok susuyorum bende gece gündüz farketmiyor