- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Biraz abartmıyor musun canımBu akşam dünden 1000 kat daha fazla sinirlendim . Dün gece yine birkaç kere uyandı hayır daha ne yapayım da uyanmasın ben anlam veremiyorum cidden milletin çocuğu yatıyor ve sabah kalkıyor . Memeden kestik desteksiz uyutuyoruz daha ne yapayım anlam veremiyorum. Birde öğlen 12:15 te uyudu 13:30 da kalktı bitti uyku o saatten sonra 20:00 yatağa gittik delirtti beni çok fena kızdım artık dklarca bağırdı beynim şişti
Demir şuan kaç acaba doktoru birşey söylemedi mi ? Yemeyen çocuk çok zorEvet demiri yine yerlerde... kan,b12,d,tshvs. Normal. Bu demiri da o kadar ilaca bi yukselmedi
Keçi bıynuzunun fazlası erken ergenlik yapıyor diollar, doktoruna sordun mu?Demir şuan kaç acaba doktoru birşey söylemedi mi ? Yemeyen çocuk çok zorallahım . Sadece ilaca güvenme ben hem ilaç hem keçiboynuzu özü veriyorum ve iyi şuan bence keçiboynuzu işe yarıyor
Evet sordum 1 tatlı kaşığı verebilirsin daha fazla verme dediKeçi bıynuzunun fazlası erken ergenlik yapıyor diollar, doktoruna sordun mu?
Temasla uyurken daha fena uyanıyordu aynı memedeki gibiBence bu destek işi çocuğa göre değişiyor. Bazı çocuklar desteksiz uyuyup uyanabiliyorken bazıları da destekle uyuduğu halde hiç uyanmıyor. Belki de oğlunun senin desteğine temasına ihtiyacı vardır o yüzden huysuzlanmıştır o kadar.
Sinirleniyorum o an abartıyorum sonra da normal ya makina mı bu diyorumBiraz abartmıyor musun canımsonuçta bebek o makina değil ki.Yani belki uykusu yok belki sana ihtiyacı var
Bizim de demir deposu (ferritin) çok düşüktü. Demir şurubu ve multivitaminle toparladık. Sonra başka hastalıklar oldu ama demiri düzelttikEvet demiri yine yerlerde... kan,b12,d,tshvs. Normal. Bu demiri da o kadar ilaca bi yukselmedi
Bence de yalan dolanTemasla uyurken daha fena uyanıyordu aynı memedeki gibive bu uyku eğitimi verip sabaha kadar uyuyor denilmesi yalan dolan resmen benim oğlum uyumuyor valla
Sinirleniyorum o an abartıyorum sonra da normal ya makina mı bu diyorumuyku olayı şöyle fazla yorgun olduğunda da aynen böyle oluyor .
Aynen öyle bak 3 hafta oldu emzirmeyi bıraktım . 2 haftadır dokunmayı bıraktım 1 haftadır yanında yatmayı bıraktım 1 kere sabah kadar uyuduBizim de demir deposu (ferritin) çok düşüktü. Demir şurubu ve multivitaminle toparladık. Sonra başka hastalıklar oldu ama demiri düzelttik
Bence de yalan dolaninsan yavrusu bunlar da sonuçta pavlovun köpeği değil koşullandıralım. Çocuğa göre davranmak sakinliği olabildiğince korumak en iyisi
Bence sen çocuğun senin istediğin saatte uyumasına zorlayarak hata yapıyor olabilir sin. Nasil ki senin uykun yoksa zorla uyuyamazsin çocukta öyle. Yatağa uykusu geldiğinde götürmeyi denesen ikiniz de belki daha az gerilirsiniz. her türlü 40 dk uyumuyor o 40 dk yerine belki 10 dk da uyuycak. Bizim hep öyle oluyor . Uyku sinyalini yanlış aldığım gün ( uykusu geldiğini zannediyorum ama gelmemiş oluyorsa) 1 saat te zor uyuyor. Ama uykusu geldiğinde 10 dk içinde uyumuş oluyor.Aynen öyle bak 3 hafta oldu emzirmeyi bıraktım . 2 haftadır dokunmayı bıraktım 1 haftadır yanında yatmayı bıraktım 1 kere sabah kadar uyudu
Bilemiyorum dün doğru bir zamanki o kesin . Bence çok yorgundu ne zaman çok yorgun olsa zor dalıyor. Dün 15:00 de dışarı çıktık 3 saat parkta ve çarşıdaydık oynadı yürüdü vs vs gündüz de düzgün uyumamıştı o yüzden böyle oldu. Ayrıca mesela oğlumda hiç uyku sinyali olmuyor uykuya çok sıkıştığı zaman kendini yerden yere atıp ağlıyor herşeye çok tutturuyor . bunu daha önce çok kere denedim . Böyle olunca da gece normalin çok üzerinde uyanıyor mesela emerken 4 kere uyanıyordu diyelim bu sefer 5 -6 uyanıyo ve ağlıyor . 2 gün önce mesela hiç sinyal yoktu ve öğlen güzel uyumuştu yatağa yattık 15 dk da uyudu. Ki hadi diyelim ki erken gidiyoruz arayı uzatsam da uyanma olayı değişmiyor 2 kere kesin uyanıyor en az .Bence sen çocuğun senin istediğin saatte uyumasına zorlayarak hata yapıyor olabilir sin. Nasil ki senin uykun yoksa zorla uyuyamazsin çocukta öyle. Yatağa uykusu geldiğinde götürmeyi denesen ikiniz de belki daha az gerilirsiniz. her türlü 40 dk uyumuyor o 40 dk yerine belki 10 dk da uyuycak. Bizim hep öyle oluyor . Uyku sinyalini yanlış aldığım gün ( uykusu geldiğini zannediyorum ama gelmemiş oluyorsa) 1 saat te zor uyuyor. Ama uykusu geldiğinde 10 dk içinde uyumuş oluyor.
Yalan olmasa benim çocuğum deliksiz uyurdu.Bizim de demir deposu (ferritin) çok düşüktü. Demir şurubu ve multivitaminle toparladık. Sonra başka hastalıklar oldu ama demiri düzelttik
Bence de yalan dolaninsan yavrusu bunlar da sonuçta pavlovun köpeği değil koşullandıralım. Çocuğa göre davranmak sakinliği olabildiğince korumak en iyisi
Yalan olmasa benim çocuğum deliksiz uyurdu.Bizim de demir deposu (ferritin) çok düşüktü. Demir şurubu ve multivitaminle toparladık. Sonra başka hastalıklar oldu ama demiri düzelttik
Bebeklerde uyku uykuyu getirir diyorlar demekki o sizin için doğru . En iyi sen tanırsın.Bilemiyorum dün doğru bir zamanki o kesin . Bence çok yorgundu ne zaman çok yorgun olsa zor dalıyor. Dün 15:00 de dışarı çıktık 3 saat parkta ve çarşıdaydık oynadı yürüdü vs vs gündüz de düzgün uyumamıştı o yüzden böyle oldu. Ayrıca mesela oğlumda hiç uyku sinyali olmuyor uykuya çok sıkıştığı zaman kendini yerden yere atıp ağlıyor herşeye çok tutturuyor . bunu daha önce çok kere denedim . Böyle olunca da gece normalin çok üzerinde uyanıyor mesela emerken 4 kere uyanıyordu diyelim bu sefer 5 -6 uyanıyo ve ağlıyor . 2 gün önce mesela hiç sinyal yoktu ve öğlen güzel uyumuştu yatağa yattık 15 dk da uyudu. Ki hadi diyelim ki erken gidiyoruz arayı uzatsam da uyanma olayı değişmiyor 2 kere kesin uyanıyor en az .
Uykuyu o an anlayamamışsam ve doğru saatte yatırmadıysam böyle oluyor birde banyo bizde çok önemliBebeklerde uyku uykuyu getirir diyorlar demekki o sizin için doğru . En iyi sen tanırsın.
Ya senin kızla benim oğlan kg olarak vs çok benzer sanırım . Sleepy kaç numara alıyorsun . 5+ ile 6 arasında kararsızım ilk aldığımda 5 aldım ve onu bitirmeye çalışıyorum çok küçük sızdırıyor zor bitirdim paketiKeçi bıynuzunun fazlası erken ergenlik yapıyor diollar, doktoruna sordun mu?
Geçen 5 bulamadım 4.5 aldım. Ama 5 kuklanıyorum. Doğduğundan beri de hiç sızdırma problemi yaşamadık bizYa senin kızla benim oğlan kg olarak vs çok benzer sanırım . Sleepy kaç numara alıyorsun . 5+ ile 6 arasında kararsızım ilk aldığımda 5 aldım ve onu bitirmeye çalışıyorum çok küçük sızdırıyor zor bitirdim paketi
Gerçekten mi inanamıyorum her yer ciş bizimGeçen 5 bulamadım 4.5 aldım. Ama 5 kuklanıyorum. Doğduğundan beri de hiç sızdırma problemi yaşamadık biz
Ben denemek için almıştım sleepy 5 küçük gelmişti. 10 küsür kilo benimki deYa senin kızla benim oğlan kg olarak vs çok benzer sanırım . Sleepy kaç numara alıyorsun . 5+ ile 6 arasında kararsızım ilk aldığımda 5 aldım ve onu bitirmeye çalışıyorum çok küçük sızdırıyor zor bitirdim paketi
Evet benim oğlum da 11 değil yani ve küçük geldi .Ben denemek için almıştım sleepy 5 küçük gelmişti. 10 küsür kilo benimki de
Primanın 5 i ile slepeeynin 5+ ve 6 su nerdeyse aynı. Kalıbı küçük benceEvet benim oğlum da 11 değil yani ve küçük geldi .golgefeslegeni demişti aslında neden dinlemedim ki küçük bir paket 5+ alayım dedim denemek için onu da bulmak baya zor .
Ben sırf bu yüzden sleepy e geri dönemiyorum. Hem kalıbı küçük hem lastik kısımları çok sıkı.Evet benim oğlum da 11 değil yani ve küçük geldi .golgefeslegeni demişti aslında neden dinlemedim ki küçük bir paket 5+ alayım dedim denemek için onu da bulmak baya zor .